Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 20.3.2010 10:28:27
|
|
|
|
lee
|
pepe žao mi je
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 20.3.2010 10:43:48
|
|
|
|
Ninaa
|
Draga žao mi je, ja te zovem i zovem i uvijek veli da je nedostupno, već sam se zabrinula.
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 20.3.2010 11:09:51
|
|
|
|
anuska08
|
Baš mi je žao!!!
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 20.3.2010 14:02:38
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj draga baš mi je žao
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 20.3.2010 16:07:03
|
|
|
|
FIONA
|
ak si bila na bonove, odmah zovi operatera da te prebaci na pretplatu pa buš imala isti broj i dat će ti novu karticu....tak sam ja jedan stari broj...pa ljudi koji te znaju s tog broja t ezovu...inače sv espočetka... sretno darling!!!
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 21.3.2010 8:18:07
|
|
|
|
Bebys
|
meni se dogodilo ista stvar ali meni su ga ukrali..naravno na moru....imala sam pretplatu vipa tada to je bio tek pocetak ..kada se to meni desilo 9...i neke..je to bilo...i nije mi toliko bilo za mobitel...koliko za karticu i broj svi su mi ljudi imali taj broj...i ja sam onda otisla u vip...i napravila si opet pretplatu na isti broj fala bogu da su mi to napravili...isto tako ako si na simpa ili na vip koji nije pretplata mozes otici i oni ce ti vratiti broj...meni je to bilo vazno a mobitel....ima ih na tone......zao mije sto ti se to dogodilo...
|
|
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 24.3.2010 21:26:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
samo da javim curama koje imaju moj broj da je broj opet u funkciji
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 24.3.2010 21:27:04
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 24.3.2010 21:28:22
|
|
|
|
FIONA
|
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 24.3.2010 22:08:11
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Bebys meni se dogodilo ista stvar ali meni su ga ukrali..naravno na moru.... ček, ček, kako to misliš, naravno na moru...molim lijepo da se ne generalizira
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 24.3.2010 22:08:27
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga samo da javim curama koje imaju moj broj da je broj opet u funkciji
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 16.5.2010 19:02:57
|
|
|
|
Zvonki
|
Da ne otvaram novu temu javljam na ovoj da mi se stari mobitel potrgao i da su mi brojevi od ringerajki sve ostale na njemu. Molim na pp da mi jave svi oni čiji sam broj imala (moderatori, bivši i sadašnji ne trebaju) kako bi vas ovaj puta stavila na karticu. Posebno molim pepe, pufnu*, Mariachi, buduću mamicu, žabu i ostale da mi se jave.
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 16.5.2010 19:06:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Da ne otvaram novu temu javljam na ovoj da mi se stari mobitel potrgao i da su mi brojevi od ringerajki sve ostale na njemu. Molim na pp da mi jave svi oni čiji sam broj imala (moderatori, bivši i sadašnji ne trebaju) kako bi vas ovaj puta stavila na karticu. Posebno molim pepe, pufnu*, Mariachi, buduću mamicu, žabu i ostale da mi se jave. dobro da sam otvorila ovo! sorry zbog moba... nadam se da ti je novi baš po tvojoj mjeri javim ti se na pp na Fb, tam mi je zgodnije.
|
|
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 16.5.2010 19:09:58
|
|
|
|
Zvonki
|
Nije mi baš po mjeri jer sam dobila šogorov stari ofucani Al' dobro, strpit ću se koji mjesec.
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 16.5.2010 19:11:24
|
|
|
|
Anoniman
|
...pa buš si onda kupila neki svemirski
|
|
|
|
RE: Izgubila sam mobitel!!!!!!! 18.5.2010 19:36:15
|
|
|
|
Gogule
|
haha odmah pokvari taj stari od šogora pa će ti mm kupiti novi
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!