|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jako tuzno
22.4.2010 15:47:52   
dominik
IZVORNA PORUKA: novamama

umjesto da ovo rade trebali su se međusobno dogovoriti i organizirati tetu čuvalicu ili 'vrtić' te dio zarade davati teti čuvalici...

ma uvijek se može bolje, ako se želi...a ne djecu držat ko pse...

najsiromasniji ne idu doma nakon posla nego spavaju pored stroja da ne trose za put...sudite a ne znate skoro nista o zivotu tamo...placeni su tako mizerno da je to strava...zasto da nemaju barem jedno dijete? pa cemu onda zivot ako ne ostavis iza sebe nesto...jadna djeca ali jadni i ljudi sto su prisiljeni to raditi

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 26
22.4.2010 15:55:35   
novamama

IZVORNA PORUKA: dominik

IZVORNA PORUKA: novamama

umjesto da ovo rade trebali su se međusobno dogovoriti i organizirati tetu čuvalicu ili 'vrtić' te dio zarade davati teti čuvalici...

ma uvijek se može bolje, ako se želi...a ne djecu držat ko pse...

najsiromasniji ne idu doma nakon posla nego spavaju pored stroja da ne trose za put...sudite a ne znate skoro nista o zivotu tamo...placeni su tako mizerno da je to strava...zasto da nemaju barem jedno dijete? pa cemu onda zivot ako ne ostavis iza sebe nesto...jadna djeca ali jadni i ljudi sto su prisiljeni to raditi

ma neću polemizirati, ali djecu držati zavezanu kao pse, oprosti....
bilo je i gorih vremena u ljudskoj povijesti.....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 27
22.4.2010 15:57:11   
ninolina
ma neću polemizirati, ali djecu držati zavezanu kao pse, oprosti....
bilo je i gorih vremena u ljudskoj povijesti.....

da slažm se...mislim da bez obzira na sve mogu nekako napraviti najbolje za svoju djecu...a ovo je daleko od toga

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 28
22.4.2010 16:00:30   
Bebys
jacu vam rec da je menimoja baka pricala...da su sva djeca prije tako odgojena...veli ona meni SINKO MORALO SE TESKO RADITI...pa na sat dva...i tekako ako nije bilo starije djece..da cuvaju ono prvo se vezalo za stol u kuhinji i islo u bascu ili u basci negdi u ladovinu da  imaju na oku...al to nije ni blizu ovako ovome...baka je meni rekla to je bilo samo malo vrimena...ako nije bilo koga da pricuva...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 29
22.4.2010 16:01:47   
Bebys
svejedno u danasnje vrime ovo je NEDOPUSTIVO...i gotovo...ma te vlasti komunisticke u kini treba...uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 30
22.4.2010 16:02:47   
mani
osobno jel ima ta knjiga u knjižarama za kupiti ili si ju posudila u knjižnici?

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 31
   [Obrisani korisnik]
22.4.2010 16:19:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mani)
  Neposredna veza do poruke: 32
22.4.2010 16:20:24   
osobno

IZVORNA PORUKA: mani

osobno jel ima ta knjiga u knjižarama za kupiti ili si ju posudila u knjižnici?

Ima, u profila i svijet knjige, ja sam je posudila, a onda i kupila, meki uvez košta oko 80 kn.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 33
22.4.2010 16:21:25   
ninolina
ma neznam svi se mi borimo za svoju djecu...a jel oni daju njima šta jesti dok su tamo zavezana, piti...mislim kako mogu slušati da plaće...gdi piškiju i kakaju...
vjerujem da nemaju novaca ali toliko bi našli da ih netko čuva....mislim pa toliko bi odvojio svaki normalan...neznam

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 34
   [Obrisani korisnik]
22.4.2010 16:23:41   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 35
   [Obrisani korisnik]
22.4.2010 16:27:50   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 36
22.4.2010 18:20:10   
mani
hvala osobnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 37
22.4.2010 18:40:18   
dominik
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Evo baš sam našla podatak da je prosječna mjesečna plaća u Kini bila 15o EUR-a mjesečno. Prosječna. Što znači da najsiromašniji možda rade cijeli mjesec za 50 eura.

pa ti nadji cuvalicu za te pare...ajmo gazit afrikance kaj im djeca umiru od gladi jer im ne daju jesti...otkudauser posted image ..pljujte drzavu ali ne jadne ljude kaj rade za kruh

Neposredna veza do poruke: 38
22.4.2010 19:22:08   
Mishek
IZVORNA PORUKA: osobno

Je, ovo je tužno, i uistinu teško za gledat, ali mi je puno tužnija činjenica da se tamo rađa godišnje priko milijun curicauser posted image kojima zabodu igle u mozak nakon rođenja, te onda jadne bebe jako brzo umru...A samo zato jer su curice.user posted image
Pa nek mi neko kaže da su to normalni ljudi.user posted image

ma užas, napravit će totalni disbalans u spolovima, imat će muškaraca "na izvoz" koji neće moći zasnivati obitelji jer neće biti žena.

jadna, jadna djeca. user posted image

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: Jako tužno
23.4.2010 9:13:29   
curice
strašnouser posted image user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 40
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!