Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Krstili smo Mateja... 27.4.2010 17:54:54
|
|
|
|
Gogule
|
je je i mi imamo slučaj kad smo bili kumovi da nije dao drugo ime jer kao poslije je problem. A kad smo se ženili moj mm je išao po potvrdu u crkvu i rekao ime i prezime , a svećenik njemu da njega nema. pa kako nema? tek kad smo se sjetili pitati pod krštenim imenom mu je dao potvrdu i naravno naplatio
|
|
RE: Krstili smo Mateja... 27.4.2010 18:10:28
|
|
|
|
osobno
|
Mi smo Luku krstili kao Luka Toni, jer je Toni bio moj prvi izbor za dečka, a u kući na istoj adresi imamo rođaka s istim imenom i prezimenom, pa bi bilo nezgodno, a Matej je kršten kao Matej Roko, i nikakvih problema. Pa mi je zato čudno kad ne dopuštaju.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: Krstili smo Mateja... 27.4.2010 18:11:41
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Čestitam na krštenju Nadam se da će brzo proći bolest
|
|
RE: Krstili smo Mateja... 27.4.2010 18:27:19
|
|
|
|
Gogule
|
to je sad sve postalo tako "politički". sve zavisi kakav je svećenik. neki će vjenčati bez obzira ako jedan od ženika nema sve potrebne sakramente, a neki neće. isto tako netko neće krstiti dijete ako roditelji nisu u braku. (sjeti se Gorana Ivaniševića kad su htjeli krstiti malu))
|
|
RE: Krstili smo Mateja... 27.4.2010 18:48:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK neka nam mišić brzo ozdravi a ''muke'' pokušaj zaboraviti da lakše funkcioniraš sada kada je to prošlo
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!