danery
|
dakle help... savjeti i mišljenja i iskustva... pliiiiiiiiiz... u sto sam muka...bila mi frendica i malo smo tak razgovarale o našoj kući i pita ona mene ono što ja već dugo razmišljam...kako ću ja sa bebom? naime,mm i ja smo u ptkrovlju koje je nekih 60 m2 BEZ pregrada,znači veliki otvoren prostor...i ima mjesta za sve,i za nas,i za bebu i stvari,ali je nezgodna kosina i kako god da bismo pregradili,zbog te kosine jednostavno nema normalno mjesta... e sad,dolje je kuhinja dosta velika,veliko kupatilo (mi gore imamo wc),svekina soba (dnevna/spavaća) od nekih 30 m2 i mala radna soba... kad sam bila prvi put ,bilo je govora da ona ide gore,ali nije bilo wc-a ibio je opći rat s njom da ga napravimo...mm je rekao ak ona ode gore,da mi sebi pravimo preraspored dolje i po svome...nije joj se baš svidjela ta ideja jer ona stalno govori MOJA KUĆA i KAD BI MOGLI NEGDJE DALJE OTIĆI... uglavnom,mi smo 3 godine kasnije još gore i nama je famozno,uređeno baš kak smo oduvijek htjeli,ali totalno nepraktično jer je sve bitno dolje...e sad,meni kad netko dođe,šta ću ja ljude tjerati odozgora da bi moje dijete imalo mira spavati? i hoću li sjediti dolje kao kobac i osluškivati što se gore događa? skakati na svaki šušanj? i voditi ljude u dnevnu-njenu sobu? ne znam što da mislim sa kamoli napravim... žalosno da od tolike kućerine ja ne mogu svoju mamu na vikend primiti jer nema gdje spavati...a madam sveki je bitno ležati u sobetini sama samcata...a nas troje uskoro nek si mislimo... ajd neki komentar,bilo što...znam da će se riješiti,ali zanima me vaše mišljenje i viđenje ovog s a...