|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesam li bezobrazna...?
1.7.2010 22:43:20   
ELISABETH
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bilo je i vrime da to riješiš

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 51
1.7.2010 22:47:36   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 52
9.6.2011 9:23:52   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image čitam si čitam....i opet isto....samo što me ovaj put ama baš niiiiiiiiiiiiiišta ne hebe user posted image
samo me zanima,čisto onako....koliko ljudi mogu biti očajni u svom životu da nemaju nijednu lijepu riječ za nikoga...
nisam puno vani u društvu,jer i kad jesam,društvo me ubije u pojam kuknjavom i prenemaganjem,pa mi onda veći gušt biti sama sa bejb...
pa mislim,imamo mi svi nekih problema u životu,ali da je netko toliko opsjednut količinom posađenog povrća u svekrvinoj bašči i da nabraja li ga nabraja koliko će tegli cikle napraviti a njoj nijednu dati user posted image user posted image
svašta....
bolje mi biti sama nego slušati živčenjakluk takvih tetki user posted image user posted image

< Poruku je uredio danery -- 9.6.2011 9:27:40 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 53
9.6.2011 10:48:50   
mamacita
Jako dobro receno. user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 54
10.6.2011 23:01:09   
stars777
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 55
10.6.2011 23:27:40   
maryann01

IZVORNA PORUKA: mamacita

Jako dobro receno. user posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 56
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!