Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: romanticni vikend.. gdje? 15.6.2010 15:46:10
|
|
|
|
FIONA
|
a da si rentnete neki brodek i da malo plovite ina njemu pajkite...koštalo bu vas tu negdje a budete solo na pučini!!!
|
|
RE: romanticni vikend.. gdje? 15.6.2010 15:52:04
|
|
|
|
MiniMama
|
jao, ne. moj muz i brod je jako losa kombinacija. pa utopili bi se negdje ziher. moj muz je toliko slampav za te morske radosti da me cisto sram. tek sam ga prosle godine naucila skakati na glavu. tko bi vozio brod :))
|
|
|
|
RE: romanticni vikend.. gdje? 15.6.2010 15:53:29
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama jao, ne. moj muz i brod je jako losa kombinacija. pa utopili bi se negdje ziher. moj muz je toliko slampav za te morske radosti da me cisto sram. tek sam ga prosle godine naucila skakati na glavu. tko bi vozio brod :)) pa skiper...hehehhehhe...ti i ona na brodu se sunčate a skiper vas fura di hoćete...skočite u more di vamse prohtje....imaš otočiće kao Vrgada...curke odozdo znaju bolje...pa na tak nekom mjestu ak baš hoćete bit solo...
|
|
RE: romanticni vikend.. gdje? 15.6.2010 16:37:01
|
|
|
|
Bebys
|
javit ce ti se ove iz splita..nase...sigurno znaju.. bas super... bravo za tvoga muza... sretno
|
|
|
|
RE: romanticni vikend.. gdje? 15.6.2010 17:37:36
|
|
|
|
Ninaa
|
Malo je daleko od Splita, mi smo tamo bili na bračnom putovanju i toplo preporučam. Hotel je u zabiti, ima super program wellnesa, osoblje preljubazno i imaju dobre ponude i za vikend. Možeš otići u razgledavanje Istre koja je prekrasna. http://www.hotel-letan.hr/
|
|
RE: romanticni vikend.. gdje? 15.6.2010 20:03:09
|
|
|
|
natalijax
|
bravo za tm,uživajte
|
|
|
|
RE: romanticni vikend.. gdje? 15.6.2010 20:08:21
|
|
|
|
leilany
|
..na pusti otok...ko robinson crusoe.....ja bi bila petko
|
|
RE: romanticni vikend.. gdje? 15.6.2010 20:18:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Svaka cast tm-u.....ja mojeg moram moliti za romatiku. Njemu samo bitno da nismo zedni i gladni Pa ti shodno tome ne znam preporuciti neko takvo romanticno mjesto
|
|
RE: romanticni vikend.. gdje? 15.6.2010 20:28:02
|
|
|
|
sina
|
ja svojega ne mogu nagovoriti na 2 dana mora,nema se para,isplanirao je već 1000 radnih akcija,romantičan je ko njegovi traktori na dvorištu,ajooooooj,blago si ga tebi
|
|
|
|
RE: Romantični vikend.. gdje? 17.6.2010 23:25:53
|
|
|
|
Marta j
|
Evo treba i meni neko lijepo mjesto da nije daleko tj meni odgovara dio od dubrovnika do sibenika da ima lijepo mjesto za vikenda u dvoje
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!