|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Muževi-koliko ih zanima RR???
30.6.2010 20:46:25   
ninolina
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Moga zanima isto koliko i veliki prasak u prapovijesti ili kvantna fizika u sadasnjosti....dok nije rostiljada u pitanju user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 26
30.6.2010 20:49:17   
Thea

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Moga zanima isto koliko i veliki prasak u prapovijesti ili kvantna fizika u sadasnjosti....dok nije rostiljada u pitanju user posted image

O da !! moj je rakao da na druženja ide samo ako se roštilja i ako ima muških naravno jer bi poludio sam među babama...user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

Neposredna veza do poruke: 27
30.6.2010 21:53:13   
natalijax
nedaj bože da je tu na rruser posted image

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 28
30.6.2010 22:34:54   
nemammaste
Mm se nije mogao načuditi da sam ja na forumu (jedna od onih nebi ja nikad,bez veze mi je to).Sad se naviko i čak me zainteresirano sasluša kad mu nešto pričam vezano za RR. user posted image  Ipak,njega ne mogu zamisliti tu....Da me ne bi iznenadio kao ja njega  user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 29
30.6.2010 22:36:59   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: maja

....a i vraga će mi tu, pa da dobije srčani kad pročita šta mu pišem o mami i tatiuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 30
30.6.2010 22:39:24   
mala pcelica
moj skoro ni ne zna sta je to,al sam mu ja objasnila da su to moje babe sa kojima razmjenjujem iskustva i koje su tu uvijek za mene i ja za njih...nikad me nista ni ne pita sta pisem jer ga to ne zanima

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 31
1.7.2010 7:09:56   
elle1
moga ne zanima nimalo,nekad bi mu nesto i ispricala sta sam zanimljivo procitala a on ne hajeuser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 32
1.7.2010 8:15:32   
Bebys
ma neeeeeeeeeeeeee

uopce ga ne interesira...

fala ti boze...

herc bi ga udario.....user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 33
1.7.2010 8:47:09   
Ninaa
Moj zna da sam na forumu i nekad kad ga pilam s nečim veli daj odi tam kod svojih baba i pusti me na miruuser posted image . Ne zanima ga kaj pišem, a za roštilj je zainteresiran samo nikako da se potrefi da smo slobodni kad je roštilj.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 34
   [Obrisani korisnik]
1.7.2010 9:05:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 35
1.7.2010 9:17:22   
dominik
mm pita kaj babe vele, tu i tamo mu dam nekaj da procita (tipa one ribicijeuser posted image ) i zna par cura ali da ce se logirati, nece :)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 36
1.7.2010 9:20:13   
njanja
IZVORNA PORUKA: nemammaste

Mm se nije mogao načuditi da sam ja na forumu (jedna od onih nebi ja nikad,bez veze mi je to).
 Mene je mm i "tjerao" na forum jer sma i ja bila ona koja NIKAD NE BI.....Kad mu kažem da imam preko 5.000 objava samo se smije user posted image  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 37
1.7.2010 9:28:38   
MiniMama
mm nema facebook, ali je ovisik o njuskalu..  stalno provjerava sve moguce oglase ali nikad nista ne kupuje user posted image
raja bi mu bila previse. raspituje se kako prođu druženja i drago mu je da sam nasla svoju neku "mamsku ekipu" jer zna koliko sam bila tuzna kad se moja ekipa osula nakon poroda.
jedino mi prigovori da sam ovisnica jer sam stalno spojena  na raju user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 38
1.7.2010 14:15:14   
tita

IZVORNA PORUKA: MiniMama

mm nema facebook, ali je ovisik o njuskalu..  stalno provjerava sve moguce oglase ali nikad nista ne kupuje user posted image
raja bi mu bila previse. raspituje se kako prođu druženja i drago mu je da sam nasla svoju neku "mamsku ekipu" jer zna koliko sam bila tuzna kad se moja ekipa osula nakon poroda.
jedino mi prigovori da sam ovisnica jer sam stalno spojena  na raju user posted image

Tako nekako i kod mene!!!!Kad smo navečer skupa ,svako na svom laptopu,pa kad se nešto nasmijem onda me pita šta je,ponekad mu nešto pokažem,ali ima on svoju zanimaciju,tako da me nekad sluša a nekad me ne ni čuje,......

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 39
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!