Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 5.7.2010 5:40:39
|
|
|
|
nemammaste
|
Prvo što sam pomislila kad sam pročitala ovo je da je užasno sebična ta tvoja prijateljica.Sad mi se još nekoliko opcija čini mogućima; da jednostavno nema razumijevanja za tvoj obiteljski život (što će se sigurno promijeniti kad i oni dobiju dijete) ili da je taj mail poslala u afektu jer joj je jako važno da budeš prisutna na njihov veliki dan..Ne mogu o tome suditi jer ne znam ali ja mislim da nisi nšta loše napravila,meni bi bilo loše da ti nije obitelj na prvom mjestu,za to nemam razumijevanja.Pravi prijatelj će to shvatiti i ostati uvijek uz tebe
|
|
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 5.7.2010 13:42:15
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Sad mi se još nekoliko opcija čini mogućima; da jednostavno nema razumijevanja za tvoj obiteljski život (što će se sigurno promijeniti kad i oni dobiju dijete) ili da je taj mail poslala u afektu jer joj je jako važno da budeš prisutna na njihov veliki dan.. Javljam rasplet....Cijelo jutro se mailamo i raspravljamo stvari koje su se nagomilale unatrag 3 godine.....Nemamaste, tvoj odgovor je bio najtočniji i sada radimo na tome da izgladimo sve neizrečeno, a nakupljeno....Sve smo si objasnile i raspravile i rekla sam joj da nakon ovoga samo možemo produbiti naš odnos jer bazu za to imamo ili možemo pristati na odnos "reda-radi", ali ćemo makar onda znati da je to-to (tipo čestitanje rođendana i bladgana).... I meni i njoj je na kraju drago da je njen mail umjesto njenom budućem mužu, stigao meni jer vidim da je i njoj stalo, jer da nam nije stalo, ne bi se ni nervirale oko svega ovoga, jel tako??
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 5.7.2010 14:02:06
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: nemammaste Sad mi se još nekoliko opcija čini mogućima; da jednostavno nema razumijevanja za tvoj obiteljski život (što će se sigurno promijeniti kad i oni dobiju dijete) ili da je taj mail poslala u afektu jer joj je jako važno da budeš prisutna na njihov veliki dan.. Javljam rasplet....Cijelo jutro se mailamo i raspravljamo stvari koje su se nagomilale unatrag 3 godine.....Nemamaste, tvoj odgovor je bio najtočniji i sada radimo na tome da izgladimo sve neizrečeno, a nakupljeno....Sve smo si objasnile i raspravile i rekla sam joj da nakon ovoga samo možemo produbiti naš odnos jer bazu za to imamo ili možemo pristati na odnos "reda-radi", ali ćemo makar onda znati da je to-to (tipo čestitanje rođendana i bladgana).... I meni i njoj je na kraju drago da je njen mail umjesto njenom budućem mužu, stigao meni jer vidim da je i njoj stalo, jer da nam nije stalo, ne bi se ni nervirale oko svega ovoga, jel tako?? Baš mi je drago zbog takvog raspleta.Ja sam ti baš htjela savjetovati da iniciraš iskreni razgovor i da otvorite sve karte.Bilo bi šteta da nakon 10 god prijateljstva (sorry ako sam fulala god) izgubite sve zbog nesporazuma i nekvalitetne komunikacije.Da je bilo nešto drugo u pitanju,ionako se nebi isplatilo truditi. za vas dvije!
|
|
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 5.7.2010 14:27:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Super njanja, drago mi je zbog vas dve cim na kraju mozete otvoreno da priznate svoje greske i da razgovarate o tome, znaci da ipak ima nesto od vaseg prijateljstva i da napredujete u pravom smeru super, prekrasne vesti
|
|
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 5.7.2010 14:34:57
|
|
|
|
Anoniman
|
lijepo
|
|
|
|
RE: Da li sam nešto loše napravila?? 5.7.2010 19:57:32
|
|
|
|
Gogule
|
bravo njanja za rasplet, no ja bi se držala tvog plana ako Jan bude plakao da do 10 budeš doma i ako je stavrno sve shvatila onda neće ti zamjeriti
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!