|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam nešto loše napravila??
2.7.2010 15:11:03   
Točkica28
očito se tu i nekaj više kuhalo, a obično pukne na takvim stvarima... kad ti je nešto drugo prioritet iznad nje, a do tada ste djelile sve zajedno..
meni je neki dan naj frendica rekla : kaj kad rodis bus dosadna i samo ces pričati o djeci?
ja sam rekla: pa naravno user posted image
nekad kad ne ide ne treba forsat...
pa nije ona zadnja cola u pustinji user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 26
2.7.2010 15:11:18   
ninolina
user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 27
2.7.2010 15:13:15   
njanja
IZVORNA PORUKA: Točkica28

sve ste me utješile, ali ovo m baš nasmijalo od srca....trebalo mi je hvala svima user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 28
2.7.2010 15:14:02   
danery
IZVORNA PORUKA: Točkica28

očito se tu i nekaj više kuhalo, a obično pukne na takvim stvarima... kad ti je nešto drugo prioritet iznad nje, a do tada ste djelile sve zajedno..
meni je neki dan naj frendica rekla : kaj kad rodis bus dosadna i samo ces pričati o djeci?
ja sam rekla: pa naravno user posted image
nekad kad ne ide ne treba forsat...

ista stvar i kod mene ....super objašnjeno user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 29
2.7.2010 15:14:20   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 30
2.7.2010 15:24:49   
MiniMama
e ali i ti si isto blesava.
kako uopce mozes dopustiti da te kao nesto izbaci iz takta? i ti takvu osobu uopce smatras prijateljicom?
prvo nije imala razumijevanja za tvoju trudnocu, a sad te uopce ne kuzi kao majku.

iskreno, ja ne bi ni u crkvu isla. ona te ne razumije, niti te pokusava razumjeti. sad se cijeli svijet vrti oko nje, a jednom kad rodi, mislim da ce biti jos gora i da unatoc djeci necete moci naci zajednicki jezik. osim ukoliko nisi spremna na vjecno prilagođavanje i popuštajne. a čini mi se da nisi.

ja bi uvaljala dijete mami, skuhala mužu nešto fino, ubacila se u neke seksi krpice i posvetila mužu. oboje radite i takve situacije nisu baš ceste. i ustedila bi pare i kupila janu nesto lipo sta zeli.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 31
2.7.2010 15:28:03   
njanja
IZVORNA PORUKA: MiniMama

ja bi uvaljala dijete mami, skuhala mužu nešto fino, ubacila se u neke seksi krpice i posvetila mužu. oboje radite i takve situacije nisu baš ceste. i ustedila bi pare i kupila janu nesto lipo sta zeli.

tako nešto i mislim nakon formalnog dijela, a onda ju križam X

-Tagore-

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 32
   [Obrisani korisnik]
2.7.2010 15:31:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 33
2.7.2010 15:32:21   
MiniMama
e, a baš si blesava.
em te žena izvrijeđa i onda ces joj još ostaviti kojih 100 eura i otic ranije prije nego dočekaš janjetinu..  ?!

da si muško, rekla bi ti da si papak. user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 34
2.7.2010 15:33:05   
curice
ne uzrujavaj se,nemaš razlogauser posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 35
2.7.2010 15:35:54   
njanja
IZVORNA PORUKA: MiniMama

e, a baš si blesava.
em te žena izvrijeđa i onda ces joj još ostaviti kojih 100 eura i otic ranije prije nego dočekaš janjetinu..  ?!

srećom kod nas i nije neki običaj stavljanja love u kovertu, imala je popis poklona u merkuru pa je i dobila šta je tražila

-Tagore-

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 36
2.7.2010 15:56:11   
Bubu
Mislim da je većina nas prošla ovo što i ti...Kad sam ostala trudna ostala sam bez dosta prijatelja, i to sve onih koji nemaju djecu. Samo da napomenem da nisam jedna od onoh majki (i trudnica) koja priča samo o tome. Da nemam djete uz sebe (i ostatka trudnoće na sebi user posted image ), ne bi ni skužio da sam mama.
Hrpa prijatelja mi se jednostavno prestala javljati, a nalaženja na moju inicijativu su postala skoro nemoguća...ONI nikasd nisu imali vremena. Prvo mi je bilo grozno...isto kao ti, preispitivala sam što sam JA krivo napravila. A onda sam shvatila da su ti ljudi jednostavno presebični da bi uopće pokušali shvatit i razumjet u kakvom se stanju nalazim, i tolerirat što ne mogu s njima pit do jutra, i poslala sve kvragu...
I lakše je, vjeruj mi...
Oni koji nemaju djece to nemogu shvatit, A TI JE PREKRIŽI I OSLOBODI MJESTO ZA NOVOG PRIJATELJA user posted image .
Ovo je zabunom bio CLuser posted image
Ti imaš potrebu objasniti joj zašto ne možeš doći ranije jer ti je stalo i ne želiš da krivo pomisli, a njoj je stalo samo do kitica i revera??? Ma daj....
Ja bi došla u crkvu, i to sa djetetom, čestitala joj i ošla doma. Mirne savjesti..

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 37
2.7.2010 15:58:34   
bembo
Cure su ti rekle već puno toga pametnog. Mislim da prava prijateljstva ne zahlade nakon jedne svađe, a svaka od nas ima neku bivšu nabolju prijateljicu, putevi su vam se razišli i to je to, a to je i tako često da se ne trebaš uopće zamarati time.Napravi kako ti smatraš da treba i kako ćeš se TI osjećati dobro, a ne kako misliš da bi ona željela ili da bi bio red. Meni je recimo bilo jako krivo kad mi je u svatovima, najbolja prijateljica iz srednje "morala" ići kući u 23 sata jer je dijete tako htjelo. Taj dečko je tada imao 6 godina, oni su živjeli u kući s muževim roditeljima, udaljeni 10 min vožnje (i to sam puno rekla) od sale, a prilikom pozivanja u svatove pitala me da da li će biti djece i rekla sam da neće biti puno jer em nisu bili veliki svatovi i tako se baš poklopilo (da neko ne misli d ami smetaju djeca user posted image ).  Sorry sto sam ti malo okupirala temu.

mama dječaka plavih očiju

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 38
2.7.2010 18:56:49   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: ninolina

iskreno....nije zaslužila da taj dan budeš uz nju....Ja nebi otišla i osječala se da men pozvala preko k.... meni moje dijete znači sve...a to njeno krivo poslano...ma daj njanja pametna si žena....ako si bez nje mogla ovoliko...možeš i dalje...a ti i muž odvedite jana kod bake i provedite večer u miru samo vas dvoje...user posted image user posted image user posted image user posted image

Potpisujem! Ja ne bi isla. Nije zasluzila moju nazocnost. Zasluzila je da bude bez prijateljice.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 39
2.7.2010 19:13:24   
natalijax
 totalno razumijem kako je kad neželiš ostavit svoje dijete,mislim da previše mudruje,al kakoko kažeš vidjet ce kad bude imala svoje,Al poslije onog emaila nebi ni ja išla user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 40
2.7.2010 20:59:02   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: ninolina

iskreno....nije zaslužila da taj dan budeš uz nju....Ja nebi otišla i osječala se da men pozvala preko k.... meni moje dijete znači sve...a to njeno krivo poslano...ma daj njanja pametna si žena....ako si bez nje mogla ovoliko...možeš i dalje...a ti i muž odvedite jana kod bake i provedite večer u miru samo vas dvoje...user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem!
takve prijatelje sam ja davno odjeuser posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 41
2.7.2010 21:22:42   
BUMBI
gle, bebu od 2 mj. možeš ostaviti bilo gdje, ona pojma neće imat gdje je, glavno da dobije jesti i da može spavat.

ali dijete koje već sve kuži a još je premalo da prihvati da tebe nema, e to je već druga stvar.
naravno, tvoja mladenka će to skužit tek kad bude imala svoje, a ti se drži ononga kako se osjećaš, tako napravi.
meni je blesavo raditi nešto radi reda, ili od srca ili nikako.
a ako je ona u stanju par dana prije vjenčanja tebi iza leđa tako govoriti, ja joj ne bi došla... rekla bi - nisam ga mogla ostaviti, plakao je a i mm je došao s puta i nismo mogli doć... eto...

p.s. jako mi je to RUŽNO od nje!

Potpisujem ovo,a i ono od Ninoline

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 42
3.7.2010 9:26:05   
Nika 24052006
Gle,njanja,bar si ti uvijek direktna (koliko sam te mogla upoznati ovdjena forumu),pa tako trebaš raskrstiti i odnos s njome.Drito "u glavu" joj reci što ju ide.Mislim da ti je ona sve,samo ne prijateljica.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 43
3.7.2010 9:46:07   
lee
njanja ja joj ne bi došla na svadbu i prekrižila bi je za sva vremena jer takva osoba nije zaslužila moje prijateljstvo.evo ti jedan moj primjer.ja kad sam ostala trudna sve moje prijateljice su se veselile a djece nemaju osim jedne.svi su bili uz mene.kad sam rodila i bila sva koma od depresije lošeg zdravlja zvale su me na kavu milijon puta a ja nisam dolazila..nisam bila za društvo...one su me čekale ,bile strpljive i uz ,mene..e to su pravi prijatelji a ne ovo...draga ti si direktna koliko sam te ja upoznala..napravi najbolje što ti znaš.sretno.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 44
3.7.2010 10:09:32   
Bubu
Mislim da bolje prijatelje imaš tu na raji nego s njene strane ;)

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 45
3.7.2010 17:23:34   
Ladina mama
I ja sam imala sličnu situaciju - onaj dio o dugogodišnjem (oko 10godina) prijateljstvu user posted image pa zahlađenje odnosa...user posted image UGlavnom, mene je sve to jakoooooo pogađalouser posted image i silno sam htjela da sve bude kao nekad....
A onda sam postala mama user posted image i prestala se opterećivati, sagledala sve izvana, objektivno i shvatila da smo i jedna i druga krive što smo se udaljile i dozvolile da se predivno prijateljstvo razvodni.
Ona se udala za mog bratića (ja ih upoznala) i sad dobili user posted image . Polako i ona i ja prelazimo preko nesuglasica i nadam se da ćemo biti jedna drugoj drage rođakinje, da će nam se cure družiti i možda, poput nas nekad, biti dobreeee prijateljice.
Prijateljstvo je poput stakla, kad se razbije, nilkada više ne može biti kao nekad user posted image . Znam to. I žao mi je ko psu što sam dozvolila da se razbije. user posted image
a vidim da je i tebi, inače se nebi trudila ponovno sve uspostviti. Ok, zabolio te njen komentar, no nikako ne zaboravi da ona nije mama! I sjeti se kako je i tebi nekad Wedding day bio vrhunac svega. Tako je sad njoj. I ne kuži zašto ti nije jednostavno ostaviti Jana....

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 46
3.7.2010 21:47:42   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: njanja

I KOME S JA MORAM PRAVDATI KAKVA SAM MAMA?
I KAKVE JA TO PRIJATELJE IMAM?

Odgovor na prvo pitanje je nikome. A odgovor na drugo je da joj ne uzmeš to za zlo. Dobar si joj odgovor poslala. Što znači da ona sada to zna. I samo si joj još trebala napisati ovo od gore - da se ti nemaš kome pravdati kako želiš odgajati dijete. Nemoj je zamrziti zbog toga. Riječi bole, znam to iz vlastitog iskustva. Ali,ljudski je griješiti a anđeoski opraštati...

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 47
4.7.2010 15:38:46   
njanja
IZVORNA PORUKA: Zvonki
. Ali,ljudski je griješiti a anđeoski opraštati...
 hvala Zvonki..... danas mi je poslala poruku kkao se osijeća pred pir..mislim da ni sama ne zna za onaj mail jer mi j taj dan rekla da odlazi iz firme, a to joj je poslovni pa mislim da ni ne zna šta je poslala....Krenula sam joj odgovarat na sms (u stilu tvog odgovora o praštanju), ali me nešto zakočilo i ne mogu.....Ohladila sma se, nisam više ljuta, nisam više ni povrijeđna, jednostavno mi više nije stalo.... Vidjet ću sutra odgovor kada dođe na posao i vidjeti ću kako će se situacija razvijati, ali odlučila sam ići u 18 h u crkvu (sama), nakon toga na večeru u 20 h na koju možda stigne i mm ako ne bude stučen jet legom i nakon toga oko 22/23 h doma.....I to ću napraviti radi sebe, nje i njenog muža jer mi je i on prijatelj i njenih i jegovoh roditelja....  A dalje je na njoj....ako se potrudi oko mene, otvorena sam za druženje....ako ne, nema šanse da ikada išta iniciram i apsolutno ne namjeravam gubiti vrijeme na nju.... A ono za to kakva sam mama: čvrsto sma odlučila: takva sam kakva jesam, ne radim uvijek najbolje jer ni ne znam uvijek sve, ali radim uvijek u janovoj najboljoj namjeri....I otkinut ću glavu svakome tko se usudi uvjerit me u suprotno!!!!

-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 48
4.7.2010 15:39:20   
njanja
I još jednom hvala svima na odgovorima i podršci i lijepim riječima i utjehi

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 49
4.7.2010 19:39:54   
ninolina
A dalje je na njoj....ako se potrudi oko mene, otvorena sam za druženje....ako ne, nema šanse da ikada išta iniciram i apsolutno ne namjeravam gubiti vrijeme na nju...

tako je user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!