njanja
|
Ovo je pitanje za DRAGU MAGDU pa ako moderatori žele, neka temu premjeste tamo, ali sam se htjela pojadati i pitati vas za mišljenje... Naime, 17.07. mi se udaje prijateljica sa prijateljem-naime, ja sam ih spojila....Zadnje 2,5 god smo u nekim tenzijama još od moje trudnoće, mislim nije da smo loše, ali nije to ono pravo prijateljstvo koje sma nekada osijećala (znamo se 10 tak godina).....Prije 2,5 god se desilo to da smo svi 4 trebali ići skupa na skijanje u francusku i trebali smo uplatiti akontaciju i onda sam ja saznala da sma trudna i rekla sma joj da ne idemo na skijanje s njima u francusku jer sam trudna i jer si ne mogu dozvolit trudna 20 tjedana put u autobusu o 15 sati, i na kraju sam otišla na skijanj ali nisma skijala sa mm, šogorom, i sestrom i njenima u italiju autom, na 5 h vožnje od Ri....uglavnom tada je digla nos i neda mi se sada o tome.....cijelu trudnoću smo se čule, ali ne i vižal, kada sma rodila došla je kad je jan imao 6 mj, nakon toga kada je jan imao 18 mj......nije mi ni falilo jer sam bila samo mama"....kako me sad na proljće puklo to da nisam samo mama, 1 dan sam je se sjetila da odemo u kino jer smo nekada znale ići gledati romantične komedije u kino što mm nije htio smanom pa bi se mi znale same smijati na glupe filmove...i ja nju pozovem i mislim si zašto ne i dogovorimo i odemo.....usput ona meni kaže da se žene, tamoli me da joj pomognem u firmi sa pozivnicama jer će ih oni smai raditi (ja to odradila, uključila i kolegu u to, ali zaista nevrijedno spomena, ali ipak smo joj pomogli), bili u kinu, razgovarali o vjenčanju, mom majčinstvu....objasnila sma joj kako sma dugo bila samo mama, kako je jan jako vezan za mne i ja za njga, sve ona to kuži...bla bla.... Vjenčanje je 17.07. i mm odlazi 9.7. u USA i vraća se baš taj dan pa im je o i najavio da možda neće doći jer putuje doma više od 15-16 sati, zapravo kreće 16.7. oko 12 i dći će, mijenjajući vremensk zone + put + čekanja na 3 aetrodroma, doma u Rijeku 17.07. oko 18 h....i mm kaže da će doć makar na večeru ako ne bude preumoran, a ja sam joj rekla da ć doći sama, rj sa jednim našim zajedničkim priajteljima.....I danas joj pošaljem mail da li je uzbuđena, kako se osijeća...uz to joj kažem kako nisma sigurna da li ću doći do nje doma, nego da postoji mogućnost da dožem ravno u crkvu u 18 h, da moram sa starcima vidjeti kako ću se organizirati s Janom....naime, jan u ove 2 godine NIKD nije NOĆU prespavao kod mojih (sutra ga vodimo 1. x na generalnu probu) i da moram vidjet da li ću ja biti taj cijeli adn doma s janom ili ću ga kada bude vrijeme za podnvno spavanje oko 13 h odvest kod mojih pa ga oni preuzet....i ona kaž ok, da probam doć ko nje doma zbog revera i kićenja auta, ja kažem da hoću, ali da se moram sa starcima dogovorit tj sve ovisi kako ć sutra naveče proći (mislim da bi sve trebalo biti super, ali nikada ne znaš)... I sad ja primam mail koji j ona ZABUNOM forwardirala MENI, umjesto svom BUDUĆEM pa da ne objašnjavam, citiram : kako neki ljudi mogu komplicirat, to je nevjerojatno mislim dijete joj je napunilo već 2 god --------------------------------------------------------------------------------- Ja sam joj na to odgovorila da mi dijete ima 2 godine i da je velik, ali je i dalje mali i treba svoju mamicu. I da će to shvatiti kada bude imala svoje što joj ja što prije želim... Inače nisam cmoljava, dosta sam realna i uvijek tražim svoju grešku, ali bila sam na rubu plača i sad si mislim: ŠTA SAM JA LOŠE NAPRAVIL??? OSIM ŠTO SVOJE DIJETE NIKADA NISAM DALA BAKI I DEDI DA SPAVA JER SAM ŽELJELA BITI TU ZA NJEGA.... I KOME S JA MORAM PRAVDATI KAKVA SAM MAMA? I KAKVE JA TO PRIJATELJE IMAM?
< Poruku je uredio njanja -- 2.7.2010 14:23:13 >