|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prijatelji
23.7.2010 23:23:43   
minnie
Što kažete na prijatelje koji vas kontaktiraju samo kada vas trebaju a inače ne žele s vama niti razgovarati.
Ja imam jednu takvu ˝prijteljicu˝ i nekada je bila na rr a već dugo ju nisam vidjela ona mi je zapravo i preporučila vas. Sve u svemu kod mene je bila non stop. Družile smo se i sve  i samo odjednom više ne želi se javiti na mob niti odgovoriti na poruke. Kada me sretne ponašase kao da se ništa nije promijenilo. Šta reći takvoj osobi. Mene to uažsno ljuti i živcira. ako ne želiš imati ništa samnom kog vraga mi se smiješkaš kada me vidiš i pozdravlješ. Ponašaj se kao da se ne poznajemo

< Poruku je uredio Ninaa -- 24.7.2010 18:05:34 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: prijatelji
23.7.2010 23:26:00   
mirna
sto kazem na takve prijatelje? da nisu prijatelji...

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 2
23.7.2010 23:27:27   
natalijax
IZVORNA PORUKA: mirna

upravo tako

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
23.7.2010 23:33:55   
Anoniman
Imala sam i ja identicnu situaciju sa jednom takvom "prijateljicom".
Kad sam se doselila u Split, posle 2-3 meseca je naglo prestala da mi odgovara na poruke...ja sam joj redovno pisala, zvala je, obavestila je kad sam se porodila, a ood nje ni traga ni glasa. Kad je sara imala 4 meseca, ona mi se javila, kao izgubila je telefon, pa se eto tek posle 6 meseci nejavljanja nakanila da zove moje da pita za broj (a da ne pricam o tome da smo odrasle zajedno, druzile se aktivno od osnovne skole, moji su joj bili kao drugi roditelji) i kao obavezno da joj se javim kad dodjem kuci, da ima ooogroooomnu zelju da vidi mene i malu. Videle smo se tad, kad sam otvorila vrata to je bilo odusevljenje kao da sam joj sestra najrodjenija. od tad se nismo cule nikako, a videle jos manje posto ipak sad zivimo u razlicitim drzavama user posted image da bi me doticna pre 20ak dana dodala na skype, posle godinu dana kako se nismo ni cule ni videle, i jos uvek ne znam sta hoce od mene posto se nikako nismo poklopile da smo obe online.user posted image

A da sam na tvom mestu, kad bi je srela rekla bi joj da moze slobodno da prestane da glumi, i da ti se ne kezi i pravi da ti se raduje kad obe znate da nije tako. mrzim licemerje. ok, ako ne mozemo skupa i ako nismo na istim talasnim duzinama, pozdravicemo se normalno ali nema potrebe da se pravimo da smo odusevljene susretom kad niste.

(Odgovor članu minnie)
  Neposredna veza do poruke: 4
23.7.2010 23:34:10   
minnie
najbolje je kada me vidi ko da smo najbolje frendice. mislim ja sam se s njom voljela družiti i bila mi je ok i ovo me sasvim iznenadio. i neki dan evo nje k meni na posao nasmiješena od uha do uha i treba nešto. najraže bi ju poslala u rodni kraj. uzela sam to šta trebam napraviti i napravial bez puno priče. predala joj natrag i doviđenja a u sebi kipim jer bi joj svašta rekla

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
23.7.2010 23:34:58   
njanja
a vise ni ja sama ne znam. Nekad bi ti rekla da ti nije prijatelj, a sad prihvacam da ima svakakvih prijateljstava. Na zalost svi prebrzo zivimo i ne stignemo se pratit. Ako ti je ugodno s tom curom, ono malo sto se vidite, prihvati to prijateljstvo kao razonodu ili ako ti nije ugodno, izbjegavaj ju....
Ja imam jednu jedinu najbolju prijateljicu (moja amerikanka) i paletu raznih prijatelja. Za ovu 1. Bi dala ruku u vatru i znam da bi ona za mene i iako vec 8 godina ne zivi u hrvatskoj bliza mi je od puno ljudi oko mene. Ostale iz palete prijatelja su mi dragi ljudi koje sam upoznala tokom godina i koji su svatko na svoj nacin obogatili moj zivot.

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
23.7.2010 23:37:39   
curice
IZVORNA PORUKA: mirna

slažem se

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 7
23.7.2010 23:55:34   
mare i gogo
IZVORNA PORUKA: njanja

a vise ni ja sama ne znam. Nekad bi ti rekla da ti nije prijatelj, a sad prihvacam da ima svakakvih prijateljstava. Na zalost svi prebrzo zivimo i ne stignemo se pratit. Ako ti je ugodno s tom curom, ono malo sto se vidite, prihvati to prijateljstvo kao razonodu ili ako ti nije ugodno, izbjegavaj ju....
Ja imam jednu jedinu najbolju prijateljicu (moja amerikanka) i paletu raznih prijatelja. Za ovu 1. Bi dala ruku u vatru i znam da bi ona za mene i iako vec 8 godina ne zivi u hrvatskoj bliza mi je od puno ljudi oko mene. Ostale iz palete prijatelja su mi dragi ljudi koje sam upoznala tokom godina i koji su svatko na svoj nacin obogatili moj zivot.
ja se slažem sa njanjom jer i ja sama znam da sam neke prijatelje zanemarila jer sam sad nedavno rodila nije da ih ne volim niti da ih se ne sjetim al kad imam tak puno obaveza dani mi lete ko ludi i bude mi jako drago kad ih ponekad sretnem zato što se ne stignem kao prije družiti s njima ne znači da mi je manje stalo jednostavno sve stići sa malih dvoje dijece je nemoguće i na taj način se gube prijatljstva jer neko misli da se nisam htjela javiti što je daleko od istine

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
24.7.2010 6:32:51   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: mare i gogo

IZVORNA PORUKA: njanja

ja se slažem sa njanjom jer i ja sama znam da sam neke prijatelje zanemarila jer sam sad nedavno rodila nije da ih ne volim niti da ih se ne sjetim al kad imam tak puno obaveza dani mi lete ko ludi i bude mi jako drago kad ih ponekad sretnem zato što se ne stignem kao prije družiti s njima ne znači da mi je manje stalo jednostavno sve stići sa malih dvoje dijece je nemoguće i na taj način se gube prijatljstva jer neko misli da se nisam htjela javiti što je daleko od istine

I ja se slažem s ovom tvrdnjom.Ja sam se zbog posla našla u takvoj situaciji a moram priznati i da sam nekako s godinama shvatila da moram imati malo vremena samo za sebe i da se najbolje odmorim psihički i fizički kad sam sama doma.Ne bi više mogla ono malo slobodnog vremena što imam stalno visiti na telefonu i ići po kavama,nakon posla jedva čekam samo doći doma,skinuti se,otuširati,pojesti i pasti u nesvijest.Sad sam na porodiljnom pa imam drugačijih muka.Uglavnom,to nije promijenilo moje osjećaje prema pojedinim ljudima i odmah bih skočila da im nešto treba.Zbog toga razumijem i druge.Kod većine ljudi se ti odnosi ipak malo promijene s godinama i obavezama koje one nose

(Odgovor članu mare i gogo)
Neposredna veza do poruke: 9
24.7.2010 8:15:27   
maja
Mislim da ne bi sve trebali shvaćati tako crno...evo ja si nekada pomislim joj moram se javiti tom i tome i ako to ne napravim odmah zaboravim i tako stalno...a i svi koji me sada zovu ili pišu poruke sorry ljudi nisam ljuta stvarno su mi ukrali mobiteluser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 10
24.7.2010 14:59:14   
uspavana
mislim da je život takav, da slijedom nekih situacija svi imamo prijatelja koji su tu samo kad nešto trebaju.
Ja se pokušavam ne zamarati takvim stvarima, mi se družimo s ljudima do kojih nam je stalo, i kojima je stalo do nas..
a ovakvi usputni susreti su ok, ali ponekad...
al poslije takvog susreta osjećaš se iskorištenim, kad vidiš da u biti nisi ti važan, nego nešto što ti možeš dati (savjet, neka stvar, mišljenje)...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 11
13.10.2010 1:32:47   
beba1710
imala sam 2 takve "prijateljice". jedna mi je bila najbolja,godinama. svašta smo prošle...pokumila se s drugom prijateljicom s kojom se nije ni družila puno,sa mnom nije htjela...ok nema problema...i dalje smo se družile..primila sam je u stan  4 dana nakon vjenčanja,još se i ljutila što ju nismo odmah 2.dan povezli kad smo se vraćali za zg user posted image
nakon nekog vremena se neobjašnjivo naljutila i svašta mi rekla,a živjela je s nama besplano...mjesecima se nismo čule,sad smo samo prijateljice koje se nisu vidjele nekoliko mj.a ni čule....

2.je žena od vjenčanog kuma mm, družile smo se cijelo ljeto,išle na kave,zezale,povjeravala sam joj se. dog.smo se da ćemo zajedno s muževima u umag na koncert tonija c. plaćamo put pola-pola...
ništa nije bilo kako smo se dogovorile,ništa nije platila,ni gorivo ni cestarinu..još su se ljutili kad smo se vozili NAŠIM autom po puli dok su se oni sexali da nismo mogli u sobu zbog njih...
posudila nam je 100kn kad smo se vraćali pula-zg i morali smo joj vratit ćim smo stigli u zg jer "njena djeca neće imat šta jest". pa ženo šta si išla na koncert i zahebavat se i trošit novce na izlaske ako ti djeca nemaju šta jest!?!?
nakon koncerta se nismo ni čule ni vidjele,tu i tamo na fejsu jer sam se uvrijedila što nije poštovala dogovor.
jednom smo bile na kavi...
nakon nekog vremena sam vidjela da me na jednoj slici označila kao "dosadna",vratila sam joj istom mjerom. srele smo se u gradu također mi ponovi da sam dosadna.drugi dan mi pošalje por.hoćemo na kavu-e nećemo! ako sam ti dosadna šta si se čitavo vrijeme družila sa mnom prije mora???? eto sad imaš razloga da me pljuješ svojim "zabavnim" kolegicama. ona mi na to odg.marš nisam ja takva,šalila sam se.
meni to nije šala.ok da je ostalo na jednom "dosadna si" ali to ponavljat,i pred drugima....to nije šala....
obrišem ju sa fejsa. i kasnije vidim kako je napisala da ima glupih ljudi...odnosilo se na mene jer je pisalo u vrijeme kad smo se prepirale porukama....i kaže mi - nek znaju kakva si.stavila me na block na fejsu i također nagovorila svog muža da isto napravi da ne bi vidjela šta piše o meni... kakva sam ja???? kakva je ona??? iskoristila nas je do bola i pravi se blesava..jedva čekam da ju sretnem u gradu opet...ako sam sveki svašta rekla u lice mogu i njoj...
uh naživciram se pri samoj pomisli na nju i sve slične osobe!
previše sam odužila....user posted image
nisu to prijatelji...nisu vrijedni ni da ih spomenemo u našim životima,samo što ću ja ispast kriva kad roditelji mm zaznaju da nismo u kontaktu user posted image

07.04.2010. <3 Tina <3

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!