Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: plasticna operacija 4.8.2010 12:02:00
|
|
|
|
ELENA35
|
, ja sam skoro otišla pod nož i još dan danas žalim što se nije sve poklopilo kako treba...Imala sam dogovrenu liposukciju i zatezanje kože trbuha tj.abdominoplastika,i trebala sam za nekih tjedan dana imati kompletno nalaze svih pretraga pred zahvat,što mi nije bilo moguće izvesti u ovom našem zdravstvu a za ići privatno trebalo mi je malo više od tisuću kuna,što nisam mogla odvojiti za to.I tako me nisu mogli čekati,jer je dr zatrpan poslom,a i trebalo je ići preko NOVE TV,nisu mogli odgoditi moj termin za zahvat i tako je to propalo ...Svaki puta kad se tuširam i pogledam u ogledalo sjetim se da sam mogla biti mršava,savršenog trbuha...Inače,ne bojim se ni doktora,ni operacija,ni oporavka,ja sam hrabra ovnica
|
|
RE: plasticna operacija 4.8.2010 21:42:57
|
|
|
|
natalijax
|
imala sam želju smanjit cike,al vidim da su se same smanjile
|
|
|
|
RE: plasticna operacija 5.8.2010 6:29:00
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: natalijax imala sam želju smanjit cike,al vidim da su se same smanjile Možda se moje same povećaju! Samo ne znam baš,nisu ni u trudnoći pokazale neku tendenciju rasta....
|
|
|
|
RE: plasticna operacija 5.8.2010 9:40:30
|
|
|
|
mama mery
|
mene nije toga strah naprotiv da imam mogucnost sad bi otisla na operaciju. i to: liposukcija stomaka i bedara uklanjanje viska koza na trbuhu i naravno povecanje grudi
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!