Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Izgled čini čovjeka?! 23.8.2010 12:01:44
|
|
|
|
ivanaa
|
Slažem se al možeš bit ružna i mat šarma,al neće ni dat priliku da im ga pokažešIZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: ivanaa Ja mislim da je izgled bitam,naročito za žene.Što si ljepša to te bolje tretiraju. djelomično...mislim da je šarm bitniji, znam puno lijepih ljudi koji nemaju niti malo šarma pa ih nitko ne primjećuje...
|
|
RE: Izgled čini čovjeka?! 23.8.2010 12:08:18
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa Slažem se al možeš bit ružna i mat šarma,al neće ni dat priliku da im ga pokažešIZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: ivanaa Ja mislim da je izgled bitam,naročito za žene.Što si ljepša to te bolje tretiraju. djelomično...mislim da je šarm bitniji, znam puno lijepih ljudi koji nemaju niti malo šarma pa ih nitko ne primjećuje... u tome i jest stvar-ako imaš šarma, neće primijetiti da si ružna... meni je primjer za to redatelj Dalibor Matanić koji je tako fizički bezveznjak, a s tako nekim bi mogla biti jer ima ful šarma i spiku i osmjeh da zaboravim da je ajmo reći ružan....npr moj muž je fakat zgodan, ali definitivno nije šarmantan i dapače, onima koji ga ne poznaju izgleda jako drsko....
|
|
RE: Izgled čini čovjeka?! 23.8.2010 12:18:47
|
|
|
|
ivanaa
|
miSLIM DA IMA LOVE I DA JE TO BITNO,taj Matanić..zato ga bolje tretiraju bRIJEM DA NEKA RUŽNA ŽENA S hrpom šarma neče osvojiti nekog Apolona nikada
|
|
RE: Izgled čini čovjeka?! 23.8.2010 12:40:53
|
|
|
|
Tsmee
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa bRIJEM DA NEKA RUŽNA ŽENA S hrpom šarma neče osvojiti nekog Apolona nikada Mislim da se varaš... Imam par primjera oko sebe da bi si čovjek pomislio: di je taj gledao... Očito tam di treba
|
|
RE: Izgled čini čovjeka?! 23.8.2010 12:48:18
|
|
|
|
ivanaa
|
a i meni bi bilo draže da je obrnuto...nemreš strpat sve ljude u isti koš al u globalu...teško da bi B.PItt oženio S.Boyle Neznam..
|
|
RE: Izgled čini čovjeka?! 23.8.2010 13:19:37
|
|
|
|
lilia
|
B. Pitt ne bi ali netko drugi jednako zgodan možda bi, jer nekim ljudima fizički izgled nije bitan. Nama može bit ful zgodan a on toga uopće nije svjestan niti ga zanima, kako ne njegov, tako ni tuđi izgled. Meni nije bitno šta netko ima na sebi, ali ne volim ako žena ima izguljen lak na noktima, razmazanu šminku, ne volim tu neurednost, ni kod muškarca ne volim nepodrezane nokte, prljava odjeća, općenito ne volim kad su ljudi neuredni, a dali će nositi marku, imati piercinge po tijelu, bir roker, panker ili bilo što drugo, ne zanima me. Jak i čvrst stisak ruke i pogled u oči prilikom upoznavanja meni govore više od fizičkog izgleda.
|
|
RE: Izgled čini čovjeka?! 23.8.2010 14:08:00
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja isto radim s ljudima i općenito ima svašta. Sad već kad komentiramo moram napisati jednom zgodom na ostavinsku nam dolaze dvije žene, uređene, onak lijepe za svoje godine u kasnim 30-tima, udate u dobro stojeće obitelji. Tad sam ja već bila na odlasku na porodiljni i kolegica me mijenjala. bile su fine i pristojne, kad je šef otišao nešto u svoj ured, veli jedna drugoj onak svisoka jesam ti rekla da se prijaviš za ovo radno mjesto vidiš da ovdje može raditi svaka šuša. To se odnosilo na moju kolegicu jel je za radno mjesto bil raspisan natječaj možda kakvih mjesec dana ranije. Ona jadna nije znala kaj bi rekla, a ja sam na to odgovorila da kako ih nije sram to reći i da kaj one misle da smo mi glupe i da nemamo školu, a ona meni odgovori da se to nije odnosilo na mene. Ja sam odgovorila da nema veze na kog se odnosilo ali da one to nemaju uopće pravo komentirati, na to je došao šef i rekao da kakve su to priče i da za kaj one nas smatraju i da kako ih nije sram. Onda im je bilo stvarno neugodno. Na prvi pogleda fine i uglađene a zapravo bolje da ni ne napišem. Zato kaj su udane u dobrostojeće obitelji s jakim prezimenom misle da su svi ostali smeće, a vjerujte mi nema takvih malo, susrela sam ih na poslu bezbroj, odnose se prema tebi ko prema smeću jel kaj smo mi obične službenice koje bi se njima trebale klanjati. Stvarno ima i uglađenih i finih ali najčešće je to samo vanjština a unutra bolje ni ne komentirati.
|
|
RE: Izgled čini čovjeka?! 23.8.2010 14:32:06
|
|
|
|
pakić
|
Slažem se sa Troubled, ne mislim ja da vidim nekoga u ofucanoj odjeći, pa ga odmah otpilim... I nisam mislila konkretno na odjeću, već na cjelokupan izgled i ponašanje, stav, komunikaciju... već dugo radim s ljudima i naučila sam da se rijetko prevarim kad je riječ o prvom dojmu. i kako ta osoba sebe prezentira. Ali kad netko dodje u kontakt s vama na 5 minuta, i nikad ga više nećete vidjeti, svejedno stvorite nekakav sud o toj osobi. Na to sam mislila
|
|
RE: Izgled čini čovjeka?! 23.8.2010 14:36:25
|
|
|
|
pakić
|
E, i zaboravila sam.. mislim da se svatko ravna po nečemu pri donošenju prvog suda o nekome...imam prijateljicu frizerku, i kad tako pričamo, ona pita? jesi vidjela kako je ova cura lijepa? -a ja pogledam, prosječna djevojka s lijepom kosom.. ALi ona je prvo uočila kosu, a meni to uopće nije upalo u oči. To je samo jedan primjer. Ma baš mi je ustvari glupa ova tema.
|
|
[Obrisani korisnik] 23.8.2010 17:40:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Izgled čini čovjeka?! 23.8.2010 17:42:00
|
|
|
|
maja
|
ja bi te se uplašila
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Izgled čini čovjeka?! 23.8.2010 17:42:22
|
|
|
|
pincirotvajler
|
a neznam..ako ću ić od sebe onda izgled ne čini čovjeka..ja izgledam ko časna..aliiiii...
|
|
[Obrisani korisnik] 23.8.2010 17:57:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!