|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš stav prema hrani od nepoznatih?
28.9.2010 12:19:15   
Zvonki
A kako znaš da u Konzumu isto netko nije iz fore hračnuo po paradajizu? Jer to je tema - hrana od nepoznatih. Preferiramo svi manje više hranu iz dućana. A tko kaže da tamo mesar ima čiste ruke? ja nikad neću zaboraviti da je mm naišao u Šibenskim Plodinama kako je frajeru palo meso na pod i on ga je opet stavio pod mašinu i mljeo za mljeveno. user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 28.9.2010 12:20:43 >

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 51
28.9.2010 12:26:16   
BUMBI
Ne kupujem termički neobradivu hranu od nepoznatih

Potpisujem

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 52
   [Obrisani korisnik]
28.9.2010 12:37:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 53
28.9.2010 12:39:09   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Nisam gadljiva na sve ljude i sasvim fino klopam okolouser posted image ,ali prvo moram upoznati osobu. Eto to je rezime

I ja user posted image  

Neposredna veza do poruke: 54
28.9.2010 13:37:54   
cuba
Sve kupujem u dućanu od voća, povrća, mesa i ostalih prehrambenih artikala.
Iako nisam gadljiva, nikada neću pojesti npr. kolače koje je ispekla od ujca susidina kćeruser posted image  al ako san u gostima kod prijatelja i oni mi ponude onda da.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 55
28.9.2010 13:42:30   
lilia
Ljudi moji meni se čini da mi živimo na kraju svijeta jedni od drugih.
Na našoj tržnici nema nikakve šanse da netko prodaje nekakve kolače, sir, vrhnje, jaja a da nemaš pojma otkuda je to.

Moj tata već godinama kupuje sir i vrhnje od barbe s Učke, ali na tom siru i vrhnju uredno piše rok trajanja, datum proizvodnje, sastav i sve ostalo.

Koliko bi bakicu koštali nekakvi kolači ili dva jaja da joj dođe kontrola i naplati kaznu?

Što se tiče toga ako netko nešto pošalje, stvar je ovakva:
Nitko nam ne šalje ništa koga ne poznamo, uvijek jedem nešto što znam čije je. Ovdje kod nas nije takav običaj. Ako ću odnest nekome sitnicu kao znak pažnje, sigurno neću ja radit kolače i to nosit. Poklonit ću bocu vina ili bombonjeru.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 56
28.9.2010 14:11:15   
danery
Ukratko-sto ne znam,ne boli me.Pa ni kuhara u restoranu ne poznam niti znam je li mu snicla poljubila pod ili je hraknuo na nju prije nego je pred mene na tanjuru stigla,pa ju ipak pojedem.Da vidim da netko glanca voce pljuvackom,ne bi ni pomislila kupiti,a bome niti prati deterdzentom...a vis-mogla bi ga strpat u sterilizator,ha??Koja ideja...:-P

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 57
28.9.2010 15:56:26   
ivanaa
Nikada.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

Neposredna veza do poruke: 58
   [Obrisani korisnik]
28.9.2010 15:57:50   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 59
28.9.2010 16:02:39   
tina0310
IZVORNA PORUKA: Zvonki

A kako znaš da u Konzumu isto netko nije iz fore hračnuo po paradajizu? Jer to je tema - hrana od nepoznatih. Preferiramo svi manje više hranu iz dućana. A tko kaže da tamo mesar ima čiste ruke? ja nikad neću zaboraviti da je mm naišao u Šibenskim Plodinama kako je frajeru palo meso na pod i on ga je opet stavio pod mašinu i mljeo za mljeveno. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa lik se snaša,šta ima vezeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kupujem svugdi po malo(ugl ono šta mislim da je ok i"provjereno") i nastojim nerazmišljat o tom jer bi mi pukla glava od pitanjauser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 60
28.9.2010 17:03:44   
Anoniman
I ja pazim gdje jedem i što kupujem, ne jedem hranu koju mi pošalje netko koga ne poznajem. Uglavnom jedemo samo kod dobrih prijatelja..Istina je da smo prije bili zdraviji, kad smo jeli pijesak i zemljuuser posted image , ali tada nije bilo bakterija i boleština kakvih sada ima.

(Odgovor članu tina0310)
  Neposredna veza do poruke: 61
   [Obrisani korisnik]
28.9.2010 19:28:59   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 62
29.9.2010 9:10:50   
MiniMama
nisam toliko gadljiva da bi dosla u goste i odbila neki fini kolac. naravno da cu odbiti ako vidim da je domacica zapustena ili primjetim tako neki detalj tipa crno pod noktom.. ali ako prekontroliram wc i kuhinju i vidim da tamo sve stima, bacam se na kolace :)

voce i povrce kupujem na trznici kod poznatih kad god mogu. jaja ne. izuzetna prilika je kad se ogrebem za koje domace jajce kod frendice. ali opet ja ne jedem jaja koja nisu termicki obrađena. mislim da se dosta vas sjeca moje teme o rođendanskoj torti, pa vam je sve jasno. kod mene nema straha od salmonele. :)

nisam pobornik voca i povrca iz konzuma. jasno mi je da je pola toga na placu zapravo iz konzuma, samo napuhnutih cjena, ali bas iz tog razloga kupujem kod poznatih. ima jedna teta iz podstrane i njena blitvica mi je apsolutno preeefina, a kad jos naletim i na njenu mrkvicu koja tasko fino mirise, mojoj sreci nema kraja. naime, meni sokovnik radi punom parom i trosimo abnormalne kolicine voca i povrca, a kad ja kupim onu mrkvicu u konzumu i treba mi kilo mrkve za deci soka, poludim.

sir i vrhnje kupujem na placu kod jedne tete, ali nikad to ne dajem viti. nije da joj ne vjerujem, da sumnjam u njene higjenske navike, naprosto mi je on jos mali i strah me.

meso kupujem u mesnici u st. dogodi se da nestane pa kupim nesto u zg, ali za vitu uvijek imam neku smrznutu zalihu. iz te iste mesnice je islo meso za papu kad je bio u hr. i tata je predavao vlasniku koji jos radi u mesinci pa nema straha da ce me zavaljati za los komad. :)

sve u svemu, nisam pretjerano gadljiva, ali volim fino jesti pa zbilja pazim gdje sto i od koga kupujem.

Neposredna veza do poruke: 63
29.9.2010 11:33:59   
ama
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Zanima me da li kupujete hranu tipa sira,kolača,peciva na tržnici od nepoznatih žena?
Ili da vam netko da kravlji sir,pošalje kolače ili hranu sličnog tipa,a da ga ne poznate,odnosno nepoznate njegove higijenske navike?

Gledam na tržnici po štandovima,žene prodaju kolače,gužvare,slaninu,tijesto,kruh..i ljudi
gledaju i kupuju
Meni je touser posted image

Jako sam gadljiva i prvo mi padne na pamet tko zna da li poslije wc-a peru ruke,da li čačkaju uši pa ne operu ruke i sluser posted image

Moram upoznati nekoga da bi nešto pojela (k)od njega.user posted image
tvornički proizvedena hrana ipak ima zdravstvenu kontrolu.

Sa trznice dolazi u obzir samo voce i povrce i to gledam kod koga cu kupit............sve ostalo nikad nebi kupila........a da mi netko nepoznat posalje nesto nikad nebi pojela nit ostavila u kuci...inace sam pre gadljiva za sitnicu mogu da povratim.I nikad nejedem kod ljudi  kojih neznam kakvi su sa higijenom.nakon jednog videasa yu tube vise nejedem ni u mcdonalds-u nit restoranima jer grozne se stvari rade fuj jedino gdje znam, da je kuhar netko moj.

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

Neposredna veza do poruke: 64
   [Obrisani korisnik]
29.9.2010 15:24:25   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 65
2.10.2010 10:30:17   
Gogule
cvrčak a ja mislila poslat kolačeuser posted image user posted image user posted image  a vidim dqa bi završili u kantiuser posted image   šalu na stranu.... Meni je kad sam došla živjeti u Zg bilo čudno da moja svekrva svaku subotu ide na plac kod iste bakice po sir i vrhnje (to je prestalo pred 2 godine jer je bakica poginula dok je išla na plac)i više ne kupuje jer je godinama kupovala samo od nje. U Rijeci to nije bio običaj tako da nemam tu naviku. Neznam da li bi i ja tako radila da sam odgojena tako (tj. da je moja mama to radila) no ovako to ne radim.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 66
   [Obrisani korisnik]
2.10.2010 10:32:18   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 67
2.10.2010 10:34:50   
Gogule
user posted image ok    prvi nekremasti stižu kad ... ko znauser posted image user posted image user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 68
   [Obrisani korisnik]
2.10.2010 10:36:53   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 69
2.10.2010 10:47:16   
bembo
Meni se gadi hrana iz restorana, gledala sam na kabelskoj puno emisija o restoranima i uvjetima u kojima se radi hrana - užas živi! Prljavo, bube, hrana koja je pala na pod....ma fuj!!!Ove domaće proizvode o kojima ste ranije pisale kupujem u trgovini jer nemam naviku odlaziti na pijacu! Danas je to sve upitne kvalitete jer svi gledaju samo na što brži profit!

mama dječaka plavih očiju

Neposredna veza do poruke: 70
2.10.2010 10:47:39   
Gogule
hihi onda ću nositi tortuuser posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 71
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!