Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Ne mogu više izdržati svekrvu! 10.12.2010 23:11:52
|
|
|
|
pula25
|
Jooooj cure ja ću završiti na psihijatriji... Od nedjelje su muževi starci kod nas i do danas sam nekako preživljavala, izmišljala obaveze samo da me nema doma ali danas nisam nigdje išla i odmah sra !!!! Jučer navalila svekrva da ide u šetnju s malom a vani oblačno, kiša samo što nije. Ok ajde, neka ide. Spremila ja malu i stavila navlaku protiv kiše na kolica u slučaju da počne padati i krenule. U međuvremenu se pojavilo nekakvo sunce i Biser se nije sjetio da bi možda trebalo skinuti sad tu zaštitu jer se mala uparila, DOSLOVCE, sve se zamaglilo: Kaže ona plače stalno, vjerovatno joj je vruče a mala mokra koliko se oznojila. Ok, pregrizem jezik jer u nedjelju odlaze pa da se ne kačimo. Danas opet ide ona u šetnju s njom. I ja sad da ju odmah ne zapakiram jer je bilo sunčano ali okrenulo je na buru i puhao je hladan vjetar. Obučem malu, (kapa,rukavice, deka na nogice) i dam joj još šal i navlaku za kolica i kažem joj da joj stavi barem šal kad izađu jer je hladan zrak. Kad vračaju se za 2 sata, mala bez rukavica,ledene ruke i kaže ona nisam joj stavila šal niti navlaku na kolica jer nije trebalo. Ma nije prošlo pola sata, počeo joj curiti nos kao lud, diše na usta, kiše.... Kako nije trebalo???????? Taman smo izlječili druge stvari, sad prehlada. Mala sad spava ali svako malo se probudi jer joj je nos začepljen. Pa stvarno ona nema niti malo mozga!!!! Sve sreća da u nedjelju idu jer bi popiz I rekla sam sve mužu, on je na mojoj strani i nešto joj je rekao dok mene nije bilo kući jer cijelo popodne ne razgovara. Pa ti budi normalan s takvima.... kako????
< Poruku je uredio pula25 -- 10.12.2010 23:13:41 >
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 10.12.2010 23:29:22
|
|
|
|
girlpower
|
tesko se mi s starijima mozemo pohvatati...drugacije su oni postupali sa svojom djecom nekada,a isto tako nevole kad im se kaze da nesto oko djece neznaju vole uvjek biti najpametniji,samo se ti nedaj izbaciti iz takta,ti s djetetom postupaj kao i uvjek a setnje s bakom pokusaj zaobici na diplomatski nacin,drzim ti fige da malena sto prije ozdravi i da nepoludis
|
|
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 10.12.2010 23:35:06
|
|
|
|
natalijax
|
a ju draga,stvarno ti je napravila s...nje da oprostiš na izrazu,ti starci se toliko prave pametni,a u biti su zaostali i nesposobni,što da ti velim žao mi je malene,drugi put kad te bude tražila ja bi joj lijepo rekla veliko ne.a kad bi pitala zašto,objasnila bi joj razlog,drži se i sretno
|
|
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 10.12.2010 23:40:52
|
|
|
|
ELENA35
|
iz istih razloga sam ja prije skoro godinu dana pukla,rekla joj sve u lice i od tada sam ja ta koja odlučuje o svojoj djeci a ne ona..uostalom,toliko se uvrijedila da niti ne komuniciramo,ni dobar dan ni ko te j..,i sad stvarno uživam na miru sa svojom obitelji..
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 11.12.2010 10:23:58
|
|
|
|
maja
|
mene više ništa ne može iznenaditi, zato S&S ni ne čuvaju nikoga
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 11.12.2010 10:42:27
|
|
|
|
danery
|
tak bi i moja da je onak kak se njoj u tom momentu smisli...ja ne dam...ako će u šetnju,onda sa mnom ili s njom ali ako je dijete sito,presvučeno i dobro obučeno i to kako ju ja stavim u kolica,tako ide.... obavezno sad nosi mob,kažem joj kad da se vrati,pitam kojim putem idu... inače je znala doći s posla i zahtijevati sa vrata nek ju spremim i da ona s njom ide van,a ni a ni b o tome kad treba jesti ili spavati... neki dan je digla surlu jer je tako s vrata pitala JEL MALA BILA VANI kao da je ONA bogomdana i odgovorna za djetetovo zdravlje i postojanje...ja hladno NIJE,I NEĆE NI IĆI-pa brate mili,bio je već mrak i zima,kud bi ti sa na tu mrakaču u 6 navečer i po kiši???kupi si pa šeći kad hoćeš...
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 11.12.2010 12:18:16
|
|
|
|
pakić
|
IZVORNA PORUKA: natalijax a ju draga,stvarno ti je napravila s...nje da oprostiš na izrazu,ti starci se toliko prave pametni,a u biti su zaostali i nesposobni,što da ti velim žao mi je malene,drugi put kad te bude tražila ja bi joj lijepo rekla veliko ne.a kad bi pitala zašto,objasnila bi joj razlog,drži se i sretno. potpisujem, dijete je dijete, i mamu se mora slušati... Moja sveki je probala tako sa tim svojim glupostima, ali sada me sve pita, i sluša... Kad se o mojoj djeci radi, ja sam Bog i batina
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 11.12.2010 12:25:31
|
|
|
|
anonno17
|
a joj baš ti je napravila sranje sad mala bolesna, ma joj ja bi ju u top nabila kak se kaže. ja sa tim nemam problema posto ona ne pita za djecu po tri mjeseca a kamoli da ih vodi u šetnju pif sam joj to još treba
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 11.12.2010 12:33:49
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 11.12.2010 13:10:32
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: danery tak bi i moja da je onak kak se njoj u tom momentu smisli...ja ne dam...ako će u šetnju,onda sa mnom ili s njom ali ako je dijete sito,presvučeno i dobro obučeno i to kako ju ja stavim u kolica,tako ide.... obavezno sad nosi mob,kažem joj kad da se vrati,pitam kojim putem idu... inače je znala doći s posla i zahtijevati sa vrata nek ju spremim i da ona s njom ide van,a ni a ni b o tome kad treba jesti ili spavati... neki dan je digla surlu jer je tako s vrata pitala JEL MALA BILA VANI kao da je ONA bogomdana i odgovorna za djetetovo zdravlje i postojanje...ja hladno NIJE,I NEĆE NI IĆI-pa brate mili,bio je već mrak i zima,kud bi ti sa na tu mrakaču u 6 navečer i po kiši???kupi si pa šeći kad hoćeš... isuse danery ja nemogu vjerovat da si baba daje za pravo da ona odlučuje,inače ja sama ili sa mužem idem u šetnju sa malim i nitko više jel ona sama zna da mi nemože prekidat to zadovoljstvo,samo što si je svekar sad smislio kako bi malog prenašo kod sebe gore bez kape i golog,mislim helooo najgore di je propuh tu je na terasi i stepenicama
|
|
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 11.12.2010 14:04:06
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Tješi se da će brzo otići i imat ćeš ponovo svoj mir.Žao mi je da se malena razbolila zbog bedaste babe...Ja na sreću ili nesreću(možda bi mi dobro došlo kad bi bar malo uzela djecu),nemam takvih problema,jer ih ne vidi i po 2 tj,a živimo vrata do vrata...A kamoli da ide u šetnju s njima,ne daj Bože,to je njoj tlaka.
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 11.12.2010 15:10:08
|
|
|
|
Anoniman
|
za malenu. A ti se nemoj živcirati, sad ne možeš ništa promijeniti ali zato slijedeći put možeš reći NE!
|
|
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 11.12.2010 18:00:30
|
|
|
|
NIKy
|
slažem se sa girslpower!! tako je to sa bakama i djedovima! misle da sve znaju,a ti želiš drugačije za svoje djete a bad ti reč!!! ja kažem da moja mala ima 3 mame,mene i bake!!! ko da sam invalid i ko da ja ne znam..-pazi ovo,sada daj ovo...haha!! valjda tak to teba tako biti!! moji previše vole unuku i luuudi su zanjom,totalno zaštitnički!! al takve nekakve zgodice više manje svi prolaze!!! ajde još kratko su kod tebe,izdrži...
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 11.12.2010 18:55:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Graško za malenu. A ti se nemoj živcirati, sad ne možeš ništa promijeniti ali zato slijedeći put možeš reći NE!
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 12.12.2010 21:59:42
|
|
|
|
pula25
|
Hvala vam cure na podršci. Konačno su otišli a situacija je ovakva, mala je poprilično prehlađena a danas za finiš je zaradila i masnicu na čelu jer je nisu pazili. Uglavnom živčana sam i ljuta. Malena je zaspala a ja se sad ispuhujem... Sva sreća da ih nećemo vidjeti do 3. mjeseca
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 13.12.2010 8:23:35
|
|
|
|
ivana801
|
A sad odmori... i mazi malenu da čim prije ozdravi...
|
|
RE: Ne mogu više izdržati svekrvu! 13.12.2010 10:53:01
|
|
|
|
Bebys
|
falim te boze...danas je ponedeljak...jel osla...sretno
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!