|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Brak, ljubav, svakodnevnica
16.2.2011 11:56:07   
Bebys
malo super ...
malo nevalja...pa tako u krug....

nepostoji brak bez nesuglasica...nigdje...ali postoji RAZUMIJEVANJE i rijesavanje problema...koji god
dodju....u to vjerujem...
i to je veliko postovanje partnera u braku...a ljubav je slag koji se brzo pojede...
ali to za mlade brakove ne vrijedi to se moze reci tek sa 10 i 15 godina braka...
iako kod nekih treba i malo manje...da ljubav NE DA IZBLIJEDI..nego jednostavno...slegne se i kolotecina zivota
pojede...sve...pa ako nema POSTOVANJA...I RAZUMIJEVANJA...gotovo je kada dodje do problema...

vidjela sam to iz mnogih brakova i slucajeva..i sve starije zene i ljudi kazu isto...pa valjda onda tako i je...nadam se

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 51
16.2.2011 13:44:05   
lilia
Pa kao što kaže Njanja svako riječ savršeno doživljava na svoj način, možda bi nekome moj brak bio savršen, meni nije, uvijek bi mi nešto trebalo biti drugačije nego što je.Uvijek bi moglo biti bolje. Da se razumijemo, ni mi ne psujemo nikada, ne deremo se i ne razbijamo čaše. I muž me uvijek poljubi na odlasku i odlasku. Ali opet ja nešto nađem.
Neki put sam takva, neki put mi se muž može na glavu popest meni će brak izgledati savršeno.
U svakom slučaju treba imati puno razumijevanja, strpljenja i tolerancije a to nije uvijek lako.
Ako Andela kaže da joj je brak savršen, Bože moj, neka uživa sa svojim mužem i djecom, mene trenutno muče mojih 10 kg. viška od poroda koje ne mogu skinuti pa mi ništa nije šareno.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 52
16.2.2011 13:55:04   
osobno
Moj nije savršen.
Moj brak je BRAK.
Da je savršen ne bi se tako zvao.user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 53
16.2.2011 15:49:59   
Thea
IZVORNA PORUKA: danery

ja se čudom čudim kad se mm pojavi s nekim poklonom...mi si ne kupujemo baš za sve te fešte poklone...
zadnji user posted image sam dobila kad nisam pričala s njim 3 dana user posted image user posted image user posted image
a kakav je bio,skoro sam produžila tihu misu na još 3 dana user posted image user posted image user posted image

no,uglavnom...niš mi ne znači hrpa cvijeća i poklona ak se ne možemo na kraju dana okicama vidjet i podnijet jedno drugo....mislim da mene mm voli više (i ja njega) od nekih naših prijatelja koji si poklanjaju brda i doline svako malo,a brak fasada izvana,a iznutra ništa...al to je samo moje mišljenje...

Slažem se s tobom..Mi si isto ne darujemo za sve te prigode...Dovoljno mi je da se mm sjeti ujutro i čestita(valentinovo,godišnjicu,rođendane..)  i padne kisić i sve pet..user posted image  
Negdje sam već napisala na sličnoj temi da mislim da nema savršenog braka... Može sve biti sjajno,divno,krasno,ali uvijek ima nekih sitnica koje bi promjenili i uvijek mislimo da bi moglo bolje...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 54
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!