bubaMaja
|
IZVORNA PORUKA: mayathebee IZVORNA PORUKA: njanja bas strasno.... Neki dan sam otvorila temu o stjepanu i luki-2 cellos na rr iz 2 razloga; 1. Da stvarno izrazim svoje divljenje i odusevljenje prema njima i da ako ih netko nije cuo, da ih poslusa 2. Da vidim koliko ce se ljudi javiti tamo i raspravljati.... Uzasno porazavajuci rezultat kada se vec danima razvlaci jedna flundraca koja nije vrijedna ni spomena i koju ce za par mjeseci zaboraviti svi kao da se bb nikad nije desio, a decki koji se cijeli zivot skoluju i imaju izniman talent i nastupaju uz bok svjetskih zvijezda, gotovo pa ni ne primjecujete... Njanja, a zašto te to čudi? Nisam ni ja vesela što se saga o Marijani toliko odužila, ali znaš da ljudi opčenito prvo u novinama čitaju crnu kroniku, pa onda skandale, i sve što diđe prašinu..... Tema o ovom nadarenom dvojcu je super, ali i tebi koja se voliš argumentirano raspravljati uvijek, mora biti jasno da na njoj i nema nekog prostora za raspravu, što očito forumašice privlači, pogotovo u zadnje vrijeme. Baš sam primjetila da su teme sve dalje i dalje od obiteljskog foruma - zatrudnjivanje, trudnoča, novorođenčad i djeca! U svakoj nastane takva paljba forumašica jedna po drugoj da meni osobno naziv portala gubi smisao. svaki portal ima svoj ciklus, na početku je bilo puno tema o djeci i svemu vezano uz to, ali s vremenom ljudi se upoznaju i kjreću i druge teme, dok se teme oko djece više manje ponavljaju.. rasprava je nešto što drži svaki forum, a kad su djeca u pitanj unema također previše mjesta za raspravu, možeš navesti svoj primjer i to je to, a većina primjera je ponovljena sto puta... s druge strane teme poput vjere, nacije, muzike i kurvarluka su vječne teme oko kojih se može raspravljati sto gidina bez da se dođe do zaključka. svatko ima jako mišljenje i rijetko tko će ikad odstupiti od njega... to je ono što je u čovjeku... s tim se može samo pomiriti i sudjelovati ili ne/ već prema izboru ))) nažalost, to nije samo na ovom portalu, to je tako na svakom portalu, ali nekim s6tvarima poput vrijeđanja trebalo bi ipak stati na kraj i zabraniti ih, a modovi bi trebali revnije raditi svoj posao....