Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 1.7.2011 16:51:49
|
|
|
|
Miau
|
Marijana je sa RTL-om sklopila ugovor, sex u kuci u zamjenu za pobjedu. To govori sve o njoj i njezinom karakteru! Zalosno je da je zena tako niskih moralnih vrijednosti, bez imalo majcinskih osjecaja, bez imalo srama, bez imalo ponosa pretvorena u svojevrsnu heroinu samo zato sto ju je ljubavnik s kojim se besramno 3 mjeseca sexala na javnoj televiziji u emisiju koju joj gledaju i dvogodisnja kcerka i muz i roditelji i muzevi roditelji, sva rodbina, prijatelji, poznanici, znani i neznani u ni vise, ni manje nego 5 drzava, ostavio! Sad se normalan covijek pita: "Gdje sve ovo ide i u kakvom mi drustvu zivimo?". Inace sam misljenja da nitko normalan ne bi ni isao u taj show. Poznajem decka koji je prosao prva dva kruga u izboru kandidata i kaze kad je vidio pitanja u trecem krugu odustao je. Produkcija radi eliminaciju i trazi sto vece "redikule" jer tako ce im show biti gledaniji - sasvim logicno!
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 1.7.2011 17:04:32
|
|
|
|
Miau
|
IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Bebys a ste sve postene....A JA VAM NEVJERUJEM...zao mi je ali nevjerujem vam... Babys, hoćeš reći da su sve žene kurve? joj zvonki nemoj me zezati.. ne mislim to...samo me smeta sto su sve SVETE...a znam ka nitko nije iskren prema sebi.. ovo se odnosi i na muski rod..MENI SU MUSKO I ZENSKO U ISTOJ VALNOJ DULJINI KOLIKO MUSKIH IMA KURVI..STO MORA BITI ZENA i Marijana za mene nije kurva...prostitutke su samo one koje se drmaju sa svakim ili muskarac isto tako za lovu...ovdje se o tome neradi zar ne... Prostitutke su zene koje su placene za sex. Marijana je za svoj dobila 104 700 eura, zar ne?!?
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 1.7.2011 17:11:23
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: Miau Marijana je sa RTL-om sklopila ugovor, sex u kuci u zamjenu za pobjedu. To govori sve o njoj i njezinom karakteru! oprosti na pitanju ali da li ti radiš na RTL-u i bila si na potpisu tog ugovora ili samo laprdaš i pretpostavljaš jer to je ipak velika razlika....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 1.7.2011 17:17:58
|
|
|
|
Indy
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pincirotvajler IZVORNA PORUKA: modesty blaise Nemešov novi hit:"Zaljubljen od prvog dana sve dok nije došla mama"-hahahahahahahahahahahahahaha! nemešizam-kad ti život kroji mama a jeste lude. Al priznajte da nije lako nijednoj ženi s muškarcem koji ima nemešizam jesam se nasmijala, ova Marijana nas dobro zabavlja
< Poruku je uredio Indy -- 1.7.2011 17:19:40 >
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 1.7.2011 18:11:07
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Miau Poznajem decka koji je prosao prva dva kruga u izboru kandidata i kaze kad je vidio pitanja u trecem krugu odustao je. Produkcija radi eliminaciju i trazi sto vece "redikule" jer tako ce im show biti gledaniji - sasvim logicno! Slažem se da su kandidati "odabranog profila", možda čak potvrđeni od psihologa labilnijeg karaktera. Sigurno im ne bi bila ja zanimljiva. Cijeli dan bi mela po kući, a cice mi se ne naziru ni sa pooovećim "pušapom"
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 1.7.2011 18:13:43
|
|
|
|
pincirotvajler
|
a ja bi onda bila zvonki
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 1.7.2011 23:21:16
|
|
|
|
Miau
|
Ma ne trebas se izvinjavati, samo ti pitaj, da radim! IZVORNA PORUKA: modesty blaise ja osobno nisam za varanje i smatram da to sto je ucinila nije lijepo ni moralno ali nitko od nas ne zna sta nas ceka u zivotu i zato nitko nema pravo ovako olako sudit jednoj Marijani ...... ako sam o životu nešto naučila to je sigurno i ona "never say never"! Zaprepascuje me cinjenica koliko je "Marijana" medu nama i koliko je onih sta kurvanje na televiziji zdusno brane!
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 1.7.2011 23:31:01
|
|
|
|
mm1209
|
Nije lijepo prozivati nikog da je isti kao marijana samo zato jer se ne poklapa s necijim misljenjem
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 1.7.2011 23:33:48
|
|
|
|
mm1209
|
Zar je kurvanje u tajnosti bolje nego na tv-u? Pa po meni je gore...
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 1.7.2011 23:43:44
|
|
|
|
Indy
|
mislim da se Marijani sada više fičuka i za muža i za Nemeša, a i za cijelo njeno mjesto. ona je pokupila lovu, samo da nesprčka novac na brzinu.
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 0:14:45
|
|
|
|
Miau
|
Ah, da se njoj ikad fuckalo za muza ne bi se seksala pred kamerama s drugim i to dok je u istom krevetu s ostalim stanarima. A koliko se "zaljubila" u Nemesa je pokazala u svakoj prilici koju je mogla ugrabiti dok je on bio na otpadu. Svi su joj bili dobri, samo da imaju k... da oprostite. Ljubila se s Brandonom, Lesteru uvlacila ruke u gacice, Vladi govorila da joj ne bi smetalo da dira njene sise, sve od reda je zvala u krevet...ja doista ne razumijem kako je netko moze braniti?!? Sibencani i Kninjani kazu da je nije jeb.. samo onaj koji nije pitao, a tako je bice bilo i u Bosni, ona je Bosanka koja je '95 doselila u Knin.
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 8:27:38
|
|
|
|
Bebys
|
fala na iscrpnom izvijescu Miau... ja je svejedno NE OSUDJUJEM jer znam koliko zena i muskaraca ima koji to rade tajno...postotak je visok i zato ju ne osudjujem....i nikada to necu...to je njezin zivot...i njezina stvar...temu sam otvorila samo iz jednog razloga... upravo radi takvih koji je OSUDJUJU JER NITKO NIJE TOGA DOSTOJAN APOSLUTNO NITKO...ni ja ni ti ni bilo tko drugi...zasto jer svi imamo svoje stvari za rijesavati...uzasno NE PODNOSIM OSUDE...gadi mi se to
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 8:37:55
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: Miau Ah, da se njoj ikad fuckalo za muza ne bi se seksala pred kamerama s drugim i to dok je u istom krevetu s ostalim stanarima. A koliko se "zaljubila" u Nemesa je pokazala u svakoj prilici koju je mogla ugrabiti dok je on bio na otpadu. Svi su joj bili dobri, samo da imaju k... da oprostite. Ljubila se s Brandonom, Lesteru uvlacila ruke u gacice, Vladi govorila da joj ne bi smetalo da dira njene sise, sve od reda je zvala u krevet...ja doista ne razumijem kako je netko moze braniti?!? Sibencani i Kninjani kazu da je nije jeb.. samo onaj koji nije pitao, a tako je bice bilo i u Bosni, ona je Bosanka koja je '95 doselila u Knin. ajme, ajme....po svemu kaj si napisala prvo sam sigurna da ne radiš na RTLu neg da si ko i svi mi BB pratila prek telke , a iz tvog načina izražavanja dalo bi se štošta izvući....možda uopće nisi bolja od marijane samo to zdušno želiš dokazati tebi je bolje da ne ideš na temu anonimne o prijevari jer vjerojatno bi ju odma pribila na stup po kratkom postupku naravno, imaš pravo na svoje mišljenje kao isvi mi ostali tak da i u buduće možeš slobodno Miau-kati
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 10:21:51
|
|
|
|
bubaMaja
|
opet smo se zapalili za ovu temu.. šta će biti tek nakon nedjelje kad će nam rtl servirati "istinu" hahahahahah jedva čekam!!! moje mišljenje je da takav ugovor nije mogao biti ponuđen na potpisivanje jer je to poticanje na bludne radnje i plaćanje za se4ks što je kažnjivo zakonom i ovdje i u srbiji... nisam pravnica, ali dosta sam čitala o tome, vjerojatno ima tu i onih kojima je to struka??? njihov komentar?? kad bi marijana imala ugovor u kojem stoji od rtla da će za sex dobiti pobjedu, mislim da bi izvukla puno više novaca od ovih sto tisuća...
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 10:32:11
|
|
|
|
mišica 666
|
ma meni je ovo uopće nepotrebno komentirat. radila je šta je radila dobila je novce izgubila je muža. njen život. sama pala sama se ubila.
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 10:45:05
|
|
|
|
Ninaa
|
Ajme s čim se vi zamarate
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 11:01:59
|
|
|
|
Bebys
|
buba majo kako mislis u nedelju rtl servirati istinu...HOCE BITI NEKA EMISIJA..ILI STA..RECI MI DA PRATIM...HVALA TI
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 11:02:05
|
|
|
|
njanja
|
bas strasno.... Neki dan sam otvorila temu o stjepanu i luki-2 cellos na rr iz 2 razloga; 1. Da stvarno izrazim svoje divljenje i odusevljenje prema njima i da ako ih netko nije cuo, da ih poslusa 2. Da vidim koliko ce se ljudi javiti tamo i raspravljati.... Uzasno porazavajuci rezultat kada se vec danima razvlaci jedna flundraca koja nije vrijedna ni spomena i koju ce za par mjeseci zaboraviti svi kao da se bb nikad nije desio, a decki koji se cijeli zivot skoluju i imaju izniman talent i nastupaju uz bok svjetskih zvijezda, gotovo pa ni ne primjecujete...
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 11:04:48
|
|
|
|
Bebys
|
njanja nevoli svatko takvu glazbu...znas da vecina slusa narodnjake nazalost...pa ti je to i odraz teme nazalost a tracevi su uvijek dizali veliku prasinu..isto nazalost
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 16:29:04
|
|
|
|
Miau
|
Modesty vec si napisala da je ne osudujes jer "never say never", drugim rijecima i sama si droljasta i fukanje na tv za tebe je normalno! Nema potrebe da se ponavljas, shvatili smo! A sto se tice izrazavanja, dobro si me nasmijala: Neg, ko, prek, tak... Pravopis ti i nije bas jaca strana, kao ni moral ocito!
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 18:33:39
|
|
|
|
lilia
|
Miau, ja ne mogu vjerovati u ovo i iskreno sam šokirana tvojim načinom izražavanja i komuniciranja. Ispod svake razine ti je. Modesty sigurno nije "droljasta" zato što ne misli kao i ti, znači da smo sve mi koje ne dijelimo tvoje mišljenje takve? I jedna je od pismenijih osoba na RR, razlikuje ije od je i č od ć,što mnogi ne razlikuju. Tak i ovak je samo dijalekt kojim govori. Nadam se da će te moderatori upozoriti na pravila ponašanja, jer pristojnost ti nije ječe strana.
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 19:30:13
|
|
|
|
bubaMaja
|
bebys u ned u 20 emisija horvat brendon i marijana pričaju miau jadno
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 20:11:39
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Miau Modesty vec si napisala da je ne osudujes jer "never say never", drugim rijecima i sama si droljasta i fukanje na tv za tebe je normalno! Nema potrebe da se ponavljas, shvatili smo! A sto se tice izrazavanja, dobro si me nasmijala: Neg, ko, prek, tak... Pravopis ti i nije bas jaca strana, kao ni moral ocito! Na portalu Ringeraja postoje određena pravila komuniciranja, svako vrijeđanje je povreda tih pravila pa Vas upućujem da ih ponovno pročitate. http://www.ringeraja.hr/oportalu.asp?l1=60 Nastavak komunikacije u ovom tonu snosi određene sankcije.
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 20:32:39
|
|
|
|
mm1209
|
Miau ovim ponasanjem si dokazala svoj loš odgoj I vrlo ruzan nacin komunikacije, strasno!!!!! Ti nisi modesty ni do koljena i svoju ogorcenost lijeci negdje drugdje, a ne na forumu. Zalosno je da se jedna zena kakvom se predstavljas tako ponasa!
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 2.7.2011 21:56:06
|
|
|
|
Miau
|
Nevjerojatno kako su se brzo javile one koje na ovoj temi jedini problem vidi u onom sto sam ja rekla. Dode mi se smijati, premda je to vise za plakanje! Drage moje ja se "ne predstavljam" ja sam kazem sto mislim, ako cu zbog tog biti banovana, neka budem
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!