Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 12:48:36
|
|
|
|
patka
|
i kaj fali konzervama? nista, ja obozavam ribice iz konzerve a i pasteta mi je dobra mb bas tako....a ne kuzim pa ak sve i svedemo na taj seks...jedno je sigurno-treba znati kome dati....a ona je bar kaj se love tice znala...jer da nije toga bilo nebi dobila ni lovu
< Poruku je uredio patka -- 29.6.2011 12:50:38 >
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 12:49:06
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: lilivana IZVORNA PORUKA: modesty blaise IZVORNA PORUKA: lilivana nastavljam sagu al ne toliko o Marijani, koliko o vama koje ju opravdavate da je tako nešto napravila "jer ko zna kakav joj je brak bio". znači svaka kojoj je teško u braku ili ima loš brak, bilo bi u redu da se ide xxx s prvim koji naiđe i to pred cijelim gradom? haha...pa dobro nije se možda trebala kresnut nakon samo tjedan dana...možda je ipak mogla malo pričekat ...npr bar 3 tjedna pa nije isto s nepoznatim i s nekim kog znaš - tri tjedna je tri tjedna stoji!!!
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 12:57:16
|
|
|
|
Zvonki
|
Sva sreća da ima uglavljenu spiralu, inače bi u narednih par mjeseci morali gledati sapunicu - Rodit će se mali Nemeš
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:02:09
|
|
|
|
njanja
|
uh.....upravo je grešnica postala još veća grešnica..... babys???
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:04:48
|
|
|
|
m600
|
svi bi se trebali ševiti sa svima i to je to živio preljub
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:06:16
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: njanja uh.....upravo je grešnica postala još veća grešnica..... babys??? Moram priznati da ne razumijem
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:08:29
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: m600 svi bi se trebali ševiti sa svima i to je to živio preljub tako smo izvadili pouku ,sirite noge da biste u zivotu pobijedile
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:14:48
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: njanja uh.....upravo je grešnica postala još veća grešnica..... babys??? Moram priznati da ne razumijem pa babys ju cijelo vrijeme brani, a koliko znam spirala ubija začetu djecu pa onda.... ali to je za 2. temu.....ajmo dalje slavit Marijanu, juhuhuhu
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:20:51
|
|
|
|
Zvonki
|
Bome smo fino napunile retke o njoj
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:23:46
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: njanja uh.....upravo je grešnica postala još veća grešnica..... babys??? Moram priznati da ne razumijem pa babys ju cijelo vrijeme brani, a koliko znam spirala ubija začetu djecu pa onda.... ali to je za 2. temu.....ajmo dalje slavit Marijanu, juhuhuhu njanja baš si moderna MORAM SE I JA IZ KONZEREVE pretvoriti u modernu ženicu kao neke ovdje
< Poruku je uredio m600 -- 29.6.2011 13:36:45 >
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:28:36
|
|
|
|
tyna
|
mene samo zanima da li te tisućice mora podijeliti i sa mužem kao bračnu stečevinu
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:29:34
|
|
|
|
anaxx
|
ako ništa drugo bar nas sve zabavlja... juuuhuuuu....
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:30:32
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: tyna mene samo zanima da li te tisućice mora podijeliti i sa mužem kao bračnu stečevinu ah opet ne čitate dnevni tisak : da, trebala bi, ali muž ne želi novce... bar za sada...
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:47:29
|
|
|
|
tyna
|
uopće nisam in niti u toku o trenutno najaktualnijoj temi odoh na kiosk
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:51:36
|
|
|
|
anaxx
|
trčiiiii tyna.... ako nije rasprodano...
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 13:54:39
|
|
|
|
tyna
|
hehehhe...prodano curama sa RR
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 15:12:29
|
|
|
|
modesty blaise
|
Nemešov novi hit:"Zaljubljen od prvog dana sve dok nije došla mama"-hahahahahahahahahahahahahaha!
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 15:32:38
|
|
|
|
anaxx
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 16:12:09
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise Nemešov novi hit:"Zaljubljen od prvog dana sve dok nije došla mama"-hahahahahahahahahahahahahaha! nemešizam-kad ti život kroji mama
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 23:39:56
|
|
|
|
malizia
|
kažu da je muž još nije prebolio, ne bi se čudila sretnom završetku .
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 23:41:55
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler IZVORNA PORUKA: modesty blaise Nemešov novi hit:"Zaljubljen od prvog dana sve dok nije došla mama"-hahahahahahahahahahahahahaha! nemešizam-kad ti život kroji mama
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 29.6.2011 23:42:25
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: malizia kažu da je muž još nije prebolio, ne bi se čudila sretnom završetku . sve je moguce
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 30.6.2011 8:45:42
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: njanja uh.....upravo je grešnica postala još veća grešnica..... babys??? Moram priznati da ne razumijem pa babys ju cijelo vrijeme brani, a koliko znam spirala ubija začetu djecu pa onda.... ali to je za 2. temu.....ajmo dalje slavit Marijanu, juhuhuhu njanja ne palim se na guranje... to su stare mehanicke spirale.. ove koje se sada proizvode nisu vise takve...
< Poruku je uredio Bebys -- 30.6.2011 8:46:24 >
|
|
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 30.6.2011 8:54:48
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler IZVORNA PORUKA: modesty blaise Nemešov novi hit:"Zaljubljen od prvog dana sve dok nije došla mama"-hahahahahahahahahahahahahaha! nemešizam-kad ti život kroji mama a jeste lude. Al priznajte da nije lako nijednoj ženi s muškarcem koji ima nemešizam
|
|
RE: BB kuca. Marijana pobijednica! 30.6.2011 9:00:07
|
|
|
|
Bebys
|
a ovo je dobro ali nazalost istinito...nemesizam
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!