Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ... 28.6.2011 9:08:41
|
|
|
|
Bebys
|
nema pojma ali u hr. ima toliko izbora za te ljulje tak da mislim bolje i lakse je da odes do Zagreba ako nemas nista dalje i da pogledas na hr. web stranicama bilo koje nase trgovine to sve ima...ja sam vidjela kada sam bila u hr. sretno
|
|
|
|
RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ... 28.6.2011 9:26:02
|
|
|
|
njanja
|
toga imaš u Hr, ne znam koliko se isplati plaćati poštarinu, u hr su bili pred 3 god gracove 500 kn, moguće da su sad još jeftinije....zovi malo TL
|
|
RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ... 28.6.2011 10:21:25
|
|
|
|
tyna
|
btw zatvorili danas TL toga stvarno ima po svuda kod nas, a možeš pogledati i na njuškalu. s obzirom na težinu, mislim da bi te dosta koštala poštarina
|
|
|
|
RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ... 28.6.2011 10:26:16
|
|
|
|
anaxx
|
vidim da piše da košta 59 € + poštarina doći će ti preko 500 kn, a kod nas sigurno možeš za te novce naći takvu, ja to zovem dnevna stolica
|
|
RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ... 28.6.2011 11:00:09
|
|
|
|
Marta j
|
Bila sam u dva limaca u jednom nemaju a drugi su mi rekli da se zatvara i nece vise nista nabavljati. Jos cu muza uputiti u koju trgovinu ovi dana da pogleda. Bila sam i u hercegovini nisam je nasla svagdje imali i neznaju kada ce opet doci... A ode sam vec uzimala za M igracke i sada sam ukapirala par sstvari pa sam mislila sve to skupa naruciti pa ako mi nitko od rodbine nebude mogao ponijeti da mi posalju pa me zanimala cijena postarine...
|
|
RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ... 28.6.2011 11:11:18
|
|
|
|
lavica81
|
nek me netko ispravi ako griješim ali na ovo ćeš platiti i carinu, na sve internet narudžbe preko 160 kn ide i carina i pdv pa mislim da tio se ovo ne isplati naručivt preko neta
|
|
RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ... 28.6.2011 11:22:48
|
|
|
|
Marta j
|
Bez veze... A nista sada nastavljam traziti il ako netko od njih nebude imao mjesta u autu da to ubace kada budu dolazili. A ja si ukapirala jos zgodni stvarcica pa si mogu misliti koliko bi doslo carine i postarine na sve sto bi uzela.....
|
|
RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ... 28.6.2011 12:03:02
|
|
|
|
anaxx
|
pogledaj i u drugim trgovinama za bebe, osim u TL, tu u Ri u beba centru ih ima stalno, Adax ima... možda je lakše da se tu kupi...
|
|
RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ... 28.6.2011 22:46:50
|
|
|
|
mali_macic
|
malo sam ti pogledala koliko bi to otprilike doslo preko dhl ili dpd iz Njem za Hrv. i mozes racunat na min. 35,-Eura postarine bez carine. Tako da ti se slazem sa curama da za tu cijenu mozes nju i pronac u Hrvatskoj. malo kopaj po netu, pa mozda i cak na ebay-u pa ces je sigurno nac puno jeftinije. sretno!
|
|
RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ... 3.7.2011 15:44:59
|
|
|
|
bubaMaja
|
baš ova koju si pokazala ima u beba centru samo mislim da je druga boja, cijenu ne znam
|
|
RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ... 3.7.2011 16:44:49
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: lavica81 nek me netko ispravi ako griješim ali na ovo ćeš platiti i carinu, na sve internet narudžbe preko 160 kn ide i carina i pdv pa mislim da tio se ovo ne isplati naručivt preko neta točno tako
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Zna li tko kolika je postarina za pakete ... 3.7.2011 17:59:28
|
|
|
|
tyna
|
carinu možeš izbjeći ako ti tvoji to tamo kupe i pošalju kao poklon
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!