|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Povjerenje
30.9.2011 16:47:47   
troubled
Koliko vam je bitno povjerenje...imati povjerenja u ljude kojima stavljate sebe i svoju djecu u ruke?

Imate li ga?

Vjerujete li svom liječniku, ginekologu, primalji, zubaru, frizeru, pedijatru?

Naletjela sam u posljednje vrijeme na više postova iz kojih mi se čini da neki nemaju povjerenja...

Meni je ono apsolutna nužnost....ako nemam povjerenja u frizera, odmah ga mijenjam...zubara jednako tako....
sve dok ne nađem onog u kojeg imam povjerenja...
Ne bih mogla prepustiti nekome u koga nemam povjerenja da donosi bitne odluke koje se tiču mene ili mojih bližnjih...

< Poruku je uredio Ninaa -- 11.10.2011 22:42:29 >

imam novi ticker :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: povjerenje
30.9.2011 17:02:52   
lilia
Promijenit ću frizera ako me loše ošiša, ali ako mi je dijete jedva upalo u jedan od dva vrtića koji imamo a nisam baš sasvim zadovoljna sa tetama ili programom, onda nemam puno izbora ako ne mislim ostati doma sa njim.
Ne mogu reći da odmah odem na prvu grešku ali promijenit ću ginekologa ako ne mogu s njim normalno razgovarati ili vidim da je nestručan.
Bez problema.
I ne razumijem kad mi netko kaže: znaš kod kojeg ja idiota idem? Mislim pa šta ideš onda?user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2
30.9.2011 17:06:53   
troubled
I ne razumijem kad mi netko kaže: znaš kod kojeg ja idiota idem? Mislim pa šta ideš onda?

da, s tim se slažem...
i ovo s tetama stoji...srećom pa sam ja dosad, zasad jako zadovoljna user posted image
samo što to ide pod nepromjenjivu kategoriju...jednako kao i kad letiš avionom...tko zna ima li pilot uopće diplomu user posted image user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Povjerenje
30.9.2011 17:11:54   
Zvonki
Bez problema promjenim osobu ako mi ne paše. Primjer - odvela sam djete privatno zubarici, žena je bila izgledom totalno neprivlačna (rekla bi čak i zapuštena ), nimalo susretljiva naspram djeteta. Adio, nema nas više. user posted image Pored tolikih zubara, još ako plaćam, pa valjda mogu dobiti najbolje? Frizer? Jednom me loše ošišaj, nema me više. Pa zašto bi trpila lošu uslugu?

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 4
30.9.2011 17:44:32   
mamacita
Naravno da mi je povjerenje u nekoga vrlo vazno. Do sada se nisam bas susrela sa nekom osobom u koju nisam imala povjerenja, posebno od strane doktora, ucitelja, i tsl. Da jesam, u tom bi slucaju otisla, uzela svoje dijete i trazila dalje. Ako mi se ne svidja neciji karakter i osoba je nepristupacna i neljubazna, odmah idem dalje bez obzira tko je u pitanju.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 5
30.9.2011 17:54:10   
Ruža
Pa ja sam valjda povjerljiva osoba.user posted image Ali stvarno mislim da imamo odličnog pedijatra isto tako i ja ginića, zubara sad mjenjam, o.k. nemam baš povjerenja u dr. opće prakse jer te ni ne pogleda već ispisuje recept za antibiotik. No sviđa mi se kod nje što ne pravi probleme za uputnice za pedića i nikad nije neka prevelika gužva pa nju ne mjenjam.user posted image
Zaboravih tete Đurčeve kojima isto maksimalno vjerujem.user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 30.9.2011 17:55:03 >

Samo luda mama...

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 6
30.9.2011 20:02:16   
Anoniman
Jako sam osjetljiva na takve stvari i onaj tko mi ne ostavi dobar dojam, više me nigdar ne bu videl! user posted image

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 7
30.9.2011 20:04:37   
pincirotvajler
a neznam ja sam asocijalni freak,pa nikom ništ nevjerujem..user posted image
toga sam svjesna pa se kontroliram..i trpim dokle ide
tak da sam jedino dosad promjenila dr opće prakse
a d dr broji dane do penzije pa čekam user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
30.9.2011 20:16:09   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: troubled

koliko vam je bitno povjerenje...imati povjerenja u ljude kojima stavljate sebe i svoju djecu u ruke?

imate li ga?

vjerujete li svom liječniku, ginekologu, primalji, zubaru, frizeru, pedijatru?

naletjela sam u posljednje vrijeme na više postova iz kojih mi se čini da neki nemaju povjerenja...

meni je ono apsolutna nužnost....ako nemam povjerenja u frizera, odmah ga mijenjam...zubara jednako tako....
sve dok ne nađem onog u kojeg imam povjerenja...
ne bih mogla prepustiti nekome u koga nemam povjerenja da donosi bitne odluke koje se tiču mene ili mojih bližnjih...

pa prvo mi je bitno znanje pa onda povjerenje....
kada vidim da je znanje prisutno onda i dobijem povjerenje..

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 30.9.2011 20:17:10 >

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 9
30.9.2011 23:09:13   
Monica
Da,uglavnom imam povjerenja..kuda bi došli da smo prema svima nepovjerljivi...naravno što se tiče djece to se zna kome cu ih ostavitiuser posted image
živim u relativno maloj sredini pa to tako mogu reći ali za vas u većem gradu vjerujem da je teško steći povjerenje samo tako u nekoga..

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!