|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011.
7.11.2011 10:57:39   
Bebys
iznenadjenje predivna obitelj....bas mi je drago...

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 26
7.11.2011 10:58:20   
Bebys
moj kompic poludio pa tri poruke objavio...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 27
7.11.2011 11:02:22   
Anoniman
stavila sam link na facu, ali onaj od prije, i ja sam tražila u jutarnjem online ali nema user posted image

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 28
7.11.2011 11:09:57   
Anoniman
ej! jazz.ba - aj ćirni na fejs!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 29
7.11.2011 11:58:37   
Bebys
user posted image Prošlog tjedna Zagreb Raiders-i dobili su novo pojačanje na mjestu Deffansive Coordinatora, u liku Johna „The Terminator“ Andersona (57). user posted image „Terminator“ u Raiders-e donosi preko 35 godina iskustva u Američkom nogometu, kako igračkog tako i trenerskog. Coach Anderson započeo je igračku karijeru u ekipi US ARMY-a, kao cornerback, nakon čega je igrao za Cameron Aggies College i za Tulsa College. Po završetku školovanja igra za Tulsa Police Team, gdje 1987. godine završava igračku i započinje trenersku karijeru kao deffensive coordinator, a kasnije i kao Head Coach Tulsa Police Team-a. 2008. godine preuzima Fort Worth Colts, gdje radi s mlađim naraštajima, učeći ih filozofiju, tehniku i taktiku američkog nogometa. Član je North Texas Pop Warner Official Coaches Association-a, certificirani je trener američkog nogometa, te diplomirani profesionalni trener (Cooper Institute Dallas,TX). Na svom prvom treningu sa Raiders-ima, 20.kolovoza.2011., “The Terminator” je pokazao svoje znanje, želju za uspjehom i maksimalnim učinkom svih svojih igrača. Naglasio je kako mu je izuzetno drago raditi s mladim i obećavajućim timom kao što su Zagreb Raiders-i, ali i da u njegovoj obrani neće biti lako dobiti mjesto starter-a. Cilj trenera Anderson-a., kao novog Defensive Coordinator-a, kako sam naglašava, je implementirati obrambenu filozofiju razumijevanja football-a i zaustavljanja protivničkog napada. Upoznat sa svim aspektima igre, sposoban je procijeniti organizaciju i uvesti sistem koji odgovara osobnosti tima. Cilj mu je prenijeti iskustvo američkog Gridiron-a Zagreb Raiders-ima. Head Coach Zagreb Raiders-a, Damir Župan, komentirao je dolazak “The Terminatora” biranim riječima: „Mislim da je naš tim dovođenjem Coach-a Andersona napravio veliki korak naprijed što smo imali priliku vidjeti već na ovom prvom treningu. Izuzetno je zadovoljstvo raditi s ovakvim čovjekom i coachom s toliko znanja i iskustva. Siguran sam da ćemo ove sezone poboljšati naš učinak u igri i da ćemo svakome biti nezgodan protivnik.“ Igrači Raiders-a , njih 40, koliko ih je bilo na prozivci i prvom treningu, oduševljeno su prionuli treningu pod paskom “Terminator-a”, koji je osim zavidnih trenerskih tehnika pokazao i motivatorske vještine ravne Ćirinim. Tekst / Foto: DT / Zagreb Raiders www.mojzagreb.info Članovi ovog portala favorizirali su ovaj tekst 0 user posted image puta [/link] [link=http://mojzagreb.info/zagreb/hrvatska/americki-nogomet-terminator-u-redovima-zagreb-raiders-a/#]Pošalji link Komentiraj Vijest se nalazi u:

Gradske vijesti Sport TEME mojzagreb.info američki nogomet john the terminator anderson zagreb raiders damir župan deffansive coordinator

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30
7.11.2011 11:59:21   
Bebys
evo mariachi ja kopirala...to je jedino sto ima...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 31
7.11.2011 12:15:56   
ELENA35
user posted image user posted image user posted image user posted image vrlo lijepa vijest,smiješak mi ne silazi sa usana,uopće ne sumnjam da ste predivna obitelj. Moja Vedrana meni cijeli život govori da se ona želi udati za crnca i ne sumnjam da će mi jednog dana takvog zeta i predstaviti..dapače,biti ću ponosna punicauser posted image ...Čestitam vam od srca,i budi ponosnauser posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 32
7.11.2011 17:28:03   
mamacita
Thanks Mariachi! I ja sam trazila ono od jucer, no nisu napisali na webu, samo je izaslo u novinama. No, valjda je netko imao jucerasnji jutarnji da shvati o cemu sam pisala user posted image . Evo jos nesto za one znatizeljne, ovo je sluzbena web stranica od Zagreb Raidersa. http://www.zagreb-raiders.com/?go=staff

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 33
7.11.2011 17:30:51   
mamacita

IZVORNA PORUKA: ELENA35

user posted image user posted image user posted image user posted image vrlo lijepa vijest,smiješak mi ne silazi sa usana,uopće ne sumnjam da ste predivna obitelj. Moja Vedrana meni cijeli život govori da se ona želi udati za crnca i ne sumnjam da će mi jednog dana takvog zeta i predstaviti..dapače,biti ću ponosna punicauser posted image ...Čestitam vam od srca,i budi ponosnauser posted image user posted image

Eh, da nakon sto je splasnuo sok kada sam objavila vijest svojima jedno prije 13 godina da sam u vezi sa crncem, sve nakon toga je bila pjesma. No, nakon sto sam ga upoznala, i nakon sto su iskre pale i s moje i s njegove strane, vise mi nije bilo povratka.user posted image Zato, roditelji, ljubav uistinu sve pobjedjuje, pa i predrasude i strahove. Stoga, nikad ne znate koga ce vam dijete zavoljeti i tko ce vasem djetetu "skinuti zvijezde s neba". user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 34
7.11.2011 18:12:09   
bubaMaja
joj predivno! zbilja mogu zamisliti "footballsku" groznicu )))

sad kad si nam otkrila ovako zanimljivu stvar o svojoj obitelji, može i malo kako je prošlo sve to upoznavanje, reakcije i sve.. di ste se uopće upoznali?

baš jako zanimljivoooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ako si već pisala o tome daj neki link )))

thnxxxx

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 35
7.11.2011 18:23:12   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: bubaMaja

joj predivno! zbilja mogu zamisliti "footballsku" groznicu )))

sad kad si nam otkrila ovako zanimljivu stvar o svojoj obitelji, može i malo kako je prošlo sve to upoznavanje, reakcije i sve.. di ste se uopće upoznali?

baš jako zanimljivoooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ako si već pisala o tome daj neki link )))

thnxxxx

i mene svašta zanima u vezi tm user posted image ali pričekat ću još malo user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 36
7.11.2011 19:39:10   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mamacita
ljubav uistinu sve pobjedjuje, pa i predrasude i strahove. Stoga, nikad ne znate koga ce vam dijete zavoljeti i tko ce vasem djetetu "skinuti zvijezde s neba". user posted image

user posted image aj pliz pročitaj to još jednom.... i još jednom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.
je li ona slika tamo na web str. dio one gdje je S. u svečanoj haljinici? ta mi je baš lijepa user posted image

(Odgovor članu mamacita)
  Neposredna veza do poruke: 37
7.11.2011 21:36:51   
mamacita

IZVORNA PORUKA: Mariachi

ljubav uistinu sve pobjedjuje, pa i predrasude i strahove. Stoga, nikad ne znate koga ce vam dijete zavoljeti i tko ce vasem djetetu "skinuti zvijezde s neba". user posted image

user posted image aj pliz pročitaj to još jednom.... i još jednom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.
je li ona slika tamo na web str. dio one gdje je S. u svečanoj haljinici? ta mi je baš lijepa user posted image

Kak si pogodila? user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 38
8.11.2011 8:56:16   
dami
Vrlo zanimljivo !.Imamo i crnca na raji. Ja bi voljela vidjeti slikiceee...!!!user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 39
8.11.2011 14:59:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mariachi

p.s.

Kak si pogodila? user posted image

user posted image

(Odgovor članu mamacita)
  Neposredna veza do poruke: 40
9.11.2011 12:03:31   
Krky
Mora da su vam klinci - ljepotani. I moja curka priča da će se udat za crnca, mama mm poručuje neka se ne šali (ne razumijem kak to ljudi razmišljaju), a mm kaže da bi baš bilo super. Meni - s obzirom na bolju kože - može biti i Afrikanac (Ganac), a može i Skandinavac, iako priznajem da volim malo "kave" u tenu, i "čokoladu" u oćima

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 41
9.11.2011 20:24:49   
mamacita

IZVORNA PORUKA: Krky

Mora da su vam klinci - ljepotani. I moja curka priča da će se udat za crnca, mama mm poručuje neka se ne šali (ne razumijem kak to ljudi razmišljaju), a mm kaže da bi baš bilo super. Meni - s obzirom na bolju kože - može biti i Afrikanac (Ganac), a može i Skandinavac, iako priznajem da volim malo "kave" u tenu, i "čokoladu" u oćima.
[/q

Samo ti uzivaj u svojoj curki, nikad ne znas, mozda joj se plan i ostvari user posted image .

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 42
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!