Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 10:57:39
|
|
|
|
Bebys
|
iznenadjenje predivna obitelj....bas mi je drago...
|
|
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 10:58:20
|
|
|
|
Bebys
|
moj kompic poludio pa tri poruke objavio...
|
|
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 11:02:22
|
|
|
|
Anoniman
|
stavila sam link na facu, ali onaj od prije, i ja sam tražila u jutarnjem online ali nema
|
|
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 11:09:57
|
|
|
|
Anoniman
|
ej! jazz.ba - aj ćirni na fejs!
|
|
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 11:58:37
|
|
|
|
Bebys
|
Prošlog tjedna Zagreb Raiders-i dobili su novo pojačanje na mjestu Deffansive Coordinatora, u liku Johna „The Terminator“ Andersona (57). „Terminator“ u Raiders-e donosi preko 35 godina iskustva u Američkom nogometu, kako igračkog tako i trenerskog. Coach Anderson započeo je igračku karijeru u ekipi US ARMY-a, kao cornerback, nakon čega je igrao za Cameron Aggies College i za Tulsa College. Po završetku školovanja igra za Tulsa Police Team, gdje 1987. godine završava igračku i započinje trenersku karijeru kao deffensive coordinator, a kasnije i kao Head Coach Tulsa Police Team-a. 2008. godine preuzima Fort Worth Colts, gdje radi s mlađim naraštajima, učeći ih filozofiju, tehniku i taktiku američkog nogometa. Član je North Texas Pop Warner Official Coaches Association-a, certificirani je trener američkog nogometa, te diplomirani profesionalni trener (Cooper Institute Dallas,TX). Na svom prvom treningu sa Raiders-ima, 20.kolovoza.2011., “The Terminator” je pokazao svoje znanje, želju za uspjehom i maksimalnim učinkom svih svojih igrača. Naglasio je kako mu je izuzetno drago raditi s mladim i obećavajućim timom kao što su Zagreb Raiders-i, ali i da u njegovoj obrani neće biti lako dobiti mjesto starter-a. Cilj trenera Anderson-a., kao novog Defensive Coordinator-a, kako sam naglašava, je implementirati obrambenu filozofiju razumijevanja football-a i zaustavljanja protivničkog napada. Upoznat sa svim aspektima igre, sposoban je procijeniti organizaciju i uvesti sistem koji odgovara osobnosti tima. Cilj mu je prenijeti iskustvo američkog Gridiron-a Zagreb Raiders-ima. Head Coach Zagreb Raiders-a, Damir Župan, komentirao je dolazak “The Terminatora” biranim riječima: „Mislim da je naš tim dovođenjem Coach-a Andersona napravio veliki korak naprijed što smo imali priliku vidjeti već na ovom prvom treningu. Izuzetno je zadovoljstvo raditi s ovakvim čovjekom i coachom s toliko znanja i iskustva. Siguran sam da ćemo ove sezone poboljšati naš učinak u igri i da ćemo svakome biti nezgodan protivnik.“ Igrači Raiders-a , njih 40, koliko ih je bilo na prozivci i prvom treningu, oduševljeno su prionuli treningu pod paskom “Terminator-a”, koji je osim zavidnih trenerskih tehnika pokazao i motivatorske vještine ravne Ćirinim. Tekst / Foto: DT / Zagreb Raiders www.mojzagreb.info Članovi ovog portala favorizirali su ovaj tekst 0 puta [/link] [link=http://mojzagreb.info/zagreb/hrvatska/americki-nogomet-terminator-u-redovima-zagreb-raiders-a/#]Pošalji link Komentiraj Vijest se nalazi u: Gradske vijesti Sport TEME mojzagreb.info američki nogomet john the terminator anderson zagreb raiders damir župan deffansive coordinator
|
|
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 11:59:21
|
|
|
|
Bebys
|
evo mariachi ja kopirala...to je jedino sto ima...
|
|
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 12:15:56
|
|
|
|
ELENA35
|
vrlo lijepa vijest,smiješak mi ne silazi sa usana,uopće ne sumnjam da ste predivna obitelj. Moja Vedrana meni cijeli život govori da se ona želi udati za crnca i ne sumnjam da će mi jednog dana takvog zeta i predstaviti..dapače,biti ću ponosna punica ...Čestitam vam od srca,i budi ponosna
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 17:28:03
|
|
|
|
mamacita
|
Thanks Mariachi! I ja sam trazila ono od jucer, no nisu napisali na webu, samo je izaslo u novinama. No, valjda je netko imao jucerasnji jutarnji da shvati o cemu sam pisala . Evo jos nesto za one znatizeljne, ovo je sluzbena web stranica od Zagreb Raidersa. http://www.zagreb-raiders.com/?go=staff
|
|
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 17:30:51
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: ELENA35 vrlo lijepa vijest,smiješak mi ne silazi sa usana,uopće ne sumnjam da ste predivna obitelj. Moja Vedrana meni cijeli život govori da se ona želi udati za crnca i ne sumnjam da će mi jednog dana takvog zeta i predstaviti..dapače,biti ću ponosna punica ...Čestitam vam od srca,i budi ponosna Eh, da nakon sto je splasnuo sok kada sam objavila vijest svojima jedno prije 13 godina da sam u vezi sa crncem, sve nakon toga je bila pjesma. No, nakon sto sam ga upoznala, i nakon sto su iskre pale i s moje i s njegove strane, vise mi nije bilo povratka. Zato, roditelji, ljubav uistinu sve pobjedjuje, pa i predrasude i strahove. Stoga, nikad ne znate koga ce vam dijete zavoljeti i tko ce vasem djetetu "skinuti zvijezde s neba".
|
|
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 18:12:09
|
|
|
|
bubaMaja
|
joj predivno! zbilja mogu zamisliti "footballsku" groznicu ))) sad kad si nam otkrila ovako zanimljivu stvar o svojoj obitelji, može i malo kako je prošlo sve to upoznavanje, reakcije i sve.. di ste se uopće upoznali? baš jako zanimljivoooooooooooooooo ako si već pisala o tome daj neki link ))) thnxxxx
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 18:23:12
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja joj predivno! zbilja mogu zamisliti "footballsku" groznicu ))) sad kad si nam otkrila ovako zanimljivu stvar o svojoj obitelji, može i malo kako je prošlo sve to upoznavanje, reakcije i sve.. di ste se uopće upoznali? baš jako zanimljivoooooooooooooooo ako si već pisala o tome daj neki link ))) thnxxxx i mene svašta zanima u vezi tm ali pričekat ću još malo
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 19:39:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mamacita ljubav uistinu sve pobjedjuje, pa i predrasude i strahove. Stoga, nikad ne znate koga ce vam dijete zavoljeti i tko ce vasem djetetu "skinuti zvijezde s neba". aj pliz pročitaj to još jednom.... i još jednom... p.s. je li ona slika tamo na web str. dio one gdje je S. u svečanoj haljinici? ta mi je baš lijepa
|
|
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 7.11.2011 21:36:51
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: mamacita ljubav uistinu sve pobjedjuje, pa i predrasude i strahove. Stoga, nikad ne znate koga ce vam dijete zavoljeti i tko ce vasem djetetu "skinuti zvijezde s neba". aj pliz pročitaj to još jednom.... i još jednom... p.s. je li ona slika tamo na web str. dio one gdje je S. u svečanoj haljinici? ta mi je baš lijepa Kak si pogodila?
|
|
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 8.11.2011 8:56:16
|
|
|
|
dami
|
Vrlo zanimljivo !.Imamo i crnca na raji. Ja bi voljela vidjeti slikiceee...!!!
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 8.11.2011 14:59:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mamacita IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: mamacita ljubav uistinu sve pobjedjuje, pa i predrasude i strahove. Stoga, nikad ne znate koga ce vam dijete zavoljeti i tko ce vasem djetetu "skinuti zvijezde s neba". aj pliz pročitaj to još jednom.... i još jednom... p.s. je li ona slika tamo na web str. dio one gdje je S. u svečanoj haljinici? ta mi je baš lijepa Kak si pogodila?
|
|
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 9.11.2011 12:03:31
|
|
|
|
Krky
|
Mora da su vam klinci - ljepotani. I moja curka priča da će se udat za crnca, mama mm poručuje neka se ne šali (ne razumijem kak to ljudi razmišljaju), a mm kaže da bi baš bilo super. Meni - s obzirom na bolju kože - može biti i Afrikanac (Ganac), a može i Skandinavac, iako priznajem da volim malo "kave" u tenu, i "čokoladu" u oćima
|
|
RE: Jutarnji list - nedjelja 6.11.2011. 9.11.2011 20:24:49
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: Krky Mora da su vam klinci - ljepotani. I moja curka priča da će se udat za crnca, mama mm poručuje neka se ne šali (ne razumijem kak to ljudi razmišljaju), a mm kaže da bi baš bilo super. Meni - s obzirom na bolju kože - može biti i Afrikanac (Ganac), a može i Skandinavac, iako priznajem da volim malo "kave" u tenu, i "čokoladu" u oćima. [/q Samo ti uzivaj u svojoj curki, nikad ne znas, mozda joj se plan i ostvari .
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!