|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Objašnjenje !!! 2
13.2.2012 16:28:53   
modesty blaise
draga anaxx lijepo si to rekla
to je stvarno najtužnija istina ove zavrzlame....
u grlu mi je knedla od svega već zadnja 4 dana....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 51
13.2.2012 16:37:22   
lilia
Ah, vidjet ćemo što će na kraju ispasti od svega toga...
Na kraju, što više razmišljam čini mi se da dečkiću kod mamice i nije bilo tako loše, mislim da je i prilično napredovao od tih terapija, pa bila je s njim i u Lovranu kod ortopeda, znači stalo joj je do njegovog zdravlja.
Možda je ona malo "šviknuta" po tom sistemu da je žicala i prijavljivala se svugdje pod različitim imenima ali ne mislim da je u dubini duše zla osoba.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 52
13.2.2012 17:01:59   
mala99
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Meni samo nije jasno kak svi kojima treba pomoć imaju i internet i vremena i mobitel a nemaju za život i za dijete, a ustalom meni ova tema nije smiješna već mislim da je čisto otvorena da bi opet izazvala neku svađu i prepucavanje. Uostalom zašto dijete pije aptamil, zašto je ne dojiš ipak je to najeftinije?
A ak u današnje vrijeme biti dobar je isto što i biti glup radije bi sam i to nego da nemam pametnijeg posla nego po forumima izazivati rasprave i svađe.

ja ću ti samo odg na tvoju prvu rečenicu-sve će ti biti jasno kad budeš u toj situaciji,a do tad se svi vi kojima nije jasno i dalje čudite ....

molim nekoga ko zna da mi u pp posalje koga mogu da kontaktiram o brisanju profila sa rr..hvala!

oprosti mala pčelice ali uopće ne razumijem ovakve stavove??

Brisanje profila radi različitih mišljenja ili??

Gle, ni meni se puno stavova ne sviđa ni razmišljanja ali nekako polazim od činjenice da smo svi mi različiti , iz različitih obitelji, živimo u različitim okolinama i sl.
Normalno je da netko ko ima visoke mjesečne prihode i živi dobro drugačije razmišlja od onog drugog kome je loše.

ja ću uvijek iznijeti svoj stav, a neke stavove neću komentirati, niti će me oni otjerati sa raje.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 53
13.2.2012 17:59:01   
Ruža
Postoji li način da se provjeri što je sad s malenim?

Zna li išta Mali Zmaj?

< Poruku je uredio Ruža -- 13.2.2012 18:00:07 >

Samo luda mama...

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 54
13.2.2012 19:05:36   
malizia

molim nekoga ko zna da mi u pp posalje koga mogu da kontaktiram o brisanju profila sa rr..hvala!

user posted image , nemoj tako zboriti, ja tebe volim mnogooooouser posted image .

Neposredna veza do poruke: 55
13.2.2012 21:24:58   
nikolana
Lijepo je pročitati ovakvo razmišljanje. Vidim da neke još uvijek nisu posustale i vrijedno, s knedlom u grlu zbrajaju mamičine mjesečne troškove, usput konstatirajući da je loša majka udomljenom djetetu, psihijatrijski i kriminalistički slučaj i još štošta. Dajte se okanite jadne žene i prebolite više tih 100 kuna šta ste donirale. Koja je od vas imala muda udomiti romsko dijete? Ipak je važnije da neke od vas barataju svim detaljima iz nečije tužne životne priče. Tko ste vi da javno sudite nečiju nesreću i iznosite detalje privatnih života?Donosite strašne optužujuće i inkriminirajće zaključke bez dokaza? Sramite se!

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 56
13.2.2012 22:13:58   
adryosijek
user posted image ev je opet ! a sto ti nebi izasla s pravim imenom s kojim si piskarala tu u drustvu rr-ajki?? nego se skrivas tu i prodajes pamet,skrivas se jer bojis se reci u lice nekim curama ovdje ,sta mislis na starom niku??,jer bi se otkrilo ko si zapravo?? sta nije tako ..a to da si nova sa ovakim napadnim ponasanjem ,to ce ti vjerovatno neka budala da povjeruje,,,postajes uzasno iritantna !!!ko si da si ..ocito si se s nekim zamjerila pa sad izokola ,vracas na ovakav nacin..daj covjece opusti se uzivaj u zivotu, tu se mozes samo ti sramiti ovakvim ponasanjem,jer niti jedna nova koja dode ,nepise na ovakav nacin kao ti.. user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu nikolana)
Neposredna veza do poruke: 57
13.2.2012 22:25:15   
natalijax
IZVORNA PORUKA: nikolana

Lijepo je pročitati ovakvo razmišljanje. Vidim da neke još uvijek nisu posustale i vrijedno, s knedlom u grlu zbrajaju mamičine mjesečne troškove, usput konstatirajući da je loša majka udomljenom djetetu, psihijatrijski i kriminalistički slučaj i još štošta. Dajte se okanite jadne žene i prebolite više tih 100 kuna šta ste donirale. Koja je od vas imala muda udomiti romsko dijete? Ipak je važnije da neke od vas barataju svim detaljima iz nečije tužne životne priče. Tko ste vi da javno sudite nečiju nesreću i iznosite detalje privatnih života?Donosite strašne optužujuće i inkriminirajće zaključke bez dokaza? Sramite se!
očito da nisi upoznata sa cjelom pričom,meni ti je to isto koda ti u dvorištu imaš najnovijeg mercedesa  par sto tisuća kuna na računu,dođeš na forum kukaš ostavi broj računa i uplačuju ti novce,e draga moja nije bit koje koliko uplatio,nego je problem što je imala ama  baš sve a izvlačila se na bolesno djete,e pa nek me neko zakolje al takve ljude može bit sram i strah pred bogom

(Odgovor članu nikolana)
Neposredna veza do poruke: 58
13.2.2012 22:27:03   
mala99
IZVORNA PORUKA: nikolana

Daj malo ohladiuser posted image  

Ti si kao nova , pa te ova tema toliko peče da se stalno vraćaš i tučeš po istom...

Ma stvarno, neki ljudi nisu vrijedni ni riječi trošiti na njih..

(Odgovor članu nikolana)
Neposredna veza do poruke: 59
13.2.2012 22:28:03   
sina

IZVORNA PORUKA: adryosijek

user posted image ev je opet ! a sto ti nebi izasla s pravim imenom s kojim si piskarala tu u drustvu rr-ajki?? nego se skrivas tu i prodajes pamet,skrivas se jer bojis se reci u lice nekim curama ovdje ,sta mislis na starom niku??,jer bi se otkrilo ko si zapravo?? sta nije tako ..a to da si nova sa ovakim napadnim ponasanjem ,to ce ti vjerovatno neka budala da povjeruje,,,postajes uzasno iritantna !!!ko si da si ..ocito si se s nekim zamjerila pa sad izokola ,vracas na ovakav nacin..daj covjece opusti se uzivaj u zivotu, tu se mozes samo ti sramiti ovakvim ponasanjem,jer niti jedna nova koja dode ,nepise na ovakav nacin kao ti.. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo adry,mislim da nas se čak i podcjenjuje sa ovakvim ponašanjem jer misli da smo sve toliko glupe i plitke i da ćemo progutati da je ona neka totalno nova,pa eto da i ona kaže svoje mišljenje(i uz put nas napada). moš" mislit!!

nikolana,nisi dobrodošla !!

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 60
13.2.2012 22:46:56   
ruwenzor
Doniranu lovu je MaliZmaj uplatio klincu za terapije, dakle, lova je kvalitetno iskorištena i ne trebamo se gristi radi toga.
Mi smo tu sve mame il buduće mame (i tate) i normalno je i lijepo da osjećamo veću emaptiju za bolesne bebače i da želimo im pomoći na bilo koji način, a za one koji to žele iskoristiti nemam pristojnih riječi pa ću šutjeti. Lijepo je rekla mama-zec malom zecu u Bambiju: ak nemaš kaj lijepog za reći bolje šuti. user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 61
13.2.2012 22:56:07   
sretnabeba4
Nikolana, jesi li ti revoltirana na ringerajke iz razloga što niti jedna nije postavila pitanje na tvoj post u temi Objašnjenje!?? ako me pamćenje dobro služi, pisala si kako si ti prošla mnogo gore situacije od mamicaa i puno više love je bilo u pitanju. Ženo, ako imaš svoju sudbinu koju bi htjela prodebatirati otvori si temu, nemoj ovdje takve "pametne" spike pisati. Odi se ohladiti pa nastavi u normalnom tonu dalje ili nemoj. Uopće ne kužiš cijelu bit i pozadinu ove i one teme!!! mame koje su uplaćivale ne žale za svojim novcem, ali boli to što si je jedna osoba mogla dozvoliti da s izlikom na bolesno dijete iskamči novac od dobrih i plemenitih ljudi. Možeš me izvrijeđat kolko god hoćeš al stvarno spusti se na zemlju i duboko diši. Jesam li ispavno gramatički napisala ili ćeš mi dati jedinicu iz gramatike??

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 62
14.2.2012 13:08:39   
pticica

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Meni samo nije jasno kak svi kojima treba pomoć imaju i internet i vremena i mobitel a nemaju za život i za dijete, a ustalom meni ova tema nije smiješna već mislim da je čisto otvorena da bi opet izazvala neku svađu i prepucavanje. Uostalom zašto dijete pije aptamil, zašto je ne dojiš ipak je to najeftinije?
A ak u današnje vrijeme biti dobar je isto što i biti glup radije bi sam i to nego da nemam pametnijeg posla nego po forumima izazivati rasprave i svađe.

ja ću ti samo odg na tvoju prvu rečenicu-sve će ti biti jasno kad budeš u toj situaciji,a do tad se svi vi kojima nije jasno i dalje čudite ....

strasnouser posted image , a usput i zalosno

Neposredna veza do poruke: 63
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!