|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sjećanje na crvenog fiću
27.6.2012 15:40:54   
Indy
Osječanke i ostali sjećate li se ovoga, ja se sjećam:
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/prosla-je-21-godina-crveni-fico-zauvijek-ce-ostati-simbol-pobjede.html

< Poruku je uredio Ninaa -- 27.6.2012 22:43:03 >

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: sjećanje na crvenog fiću
27.6.2012 19:30:54   
Thea
Ja se sjećam.... bili smo na moru kad je na televiziji pokazana snimka tog tenka i fiće.... odmah smo se spakirali i krenuli doma jer moj tata,maćeha i brat žive u ulici na tom raskršću... grozan osjećaj...kao da smo svi znali da počinje pravi pakao.....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: sjećanje na crvenog fiću
27.6.2012 20:39:56   
inesica
Kako ne, misllim da se svi toga sjecaju. Ako je netko i zaboravio, kad vidi novi spomeniku Osijeku koji je podignut njemu u cast-sjetit ce se. Mene je odusevio!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Sjećanje na crvenog fiću
27.6.2012 22:45:04   
Ninaa
Imala sam 7 godina kad je počeo rat, između nas i zauzetog područja je bila Kupa i tako se živo sjećam toga svega i kak su padale granate, kad je tata otišao u Oluju, kad smo se skrivali u podrumu, bili u Njemačkoj dok je stvarno bilo strašno, često mi te slike dolaze pred oči. I nek se više nikad ne ponovi!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 4
28.6.2012 0:02:17   
ines_os
naravno da ga se sjetimo

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 5
28.6.2012 7:40:33   
BUMBI
Da,naravno da ga se sjetimo

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ines_os)
Neposredna veza do poruke: 6
28.6.2012 14:23:47   
stars777
Sjećamo se,sjećamo......

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 7
23.7.2012 13:41:48   
Kontesa Nera
Iako sam bila mala, sjećam se tog prizora na tv-u, sjećam se tate u ratu od prvog do zadnjeg dana i njegovog ranjavanja, sjećam se brata koji je rođen pod granatama '93., sjećam se svih podruma i svih strahota.. Često prolazim blizu spomenika, i o da, sjetim se svega.. To je nešto što nas je obilježilo za cijeli život i ne treba zaboraviti, presnažni se osjećaji vežu uz taj prokleti rat koji se nije trebao dogoditi, ali nekako je lakše da se ne sjetiš..

(Odgovor članu stars777)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!