Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Gubitak apetita u drugom tromjesečju 27.7.2012 19:51:56
|
|
|
|
mala pcelica
|
nisam imala taj problem sa jelom,mozda ce se neko javti ko vise zna o tome... jel ja to dobro shvatila,isparavi me ako griješim-jesu oni tebi u trudnoći operisali sljepo crijevo
|
|
RE: Gubitak apetita u drugom tromjesečju 27.7.2012 20:20:53
|
|
|
|
nova_mama
|
Nazalost je tako, operirali su mi slijepo crijevo laperoskopski. Nije bilo tako strašno kak sam mislila da će biti kad sam saznala za upalu... U tjedan i pol poslije operacije sam izgubila oko 7kg no brzo sam vratila koja 4... I odtad sam na istoj kilaži, to je bilo prije 2,5mj.
|
|
RE: Gubitak apetita u drugom tromjesečju 27.7.2012 23:03:11
|
|
|
|
seraphyme
|
beba uzima iz tvog organizma ono što joj treba za rast i dokle god uredno raste nemaš frke
|
|
RE: Gubitak apetita u drugom tromjesečju 28.7.2012 2:48:50
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: seraphyme beba uzima iz tvog organizma ono što joj treba za rast i dokle god uredno raste nemaš frke da,ali ona je tek na polovini trudnoće,beba će uzeti sve njene rezerva,a sta ce ona poslje,može jedino da se razboli... otidji kod dr ranije,nemoj da čekas do iduceg pregleda,čak i ne moras kod gin otici kod dr opče prakse da ti da nekakve vitamine ili nešto
|
|
RE: Gubitak apetita u drugom tromjesečju 28.7.2012 9:56:59
|
|
|
|
andydea
|
pozz,ja sam od samoga početka-puna 3mj.trudnoće povraćala i bila u bolnici na infuzijama...I NISAM NIŠTA JELA,jako malo pila....drugo tromjesjeće se nastavljalo sa svega dva obroka i to dječja ...ja sam do 30-tog tjedna dobila svega par kila i to vjerovatno voda i beba...dr.je rekla da probam bilo kaj uz vitamine i da nek obroci budu manji ali više njih..tako sam krenula,a apetit je došao sam od sebe..ne kažem da je jedostavno,ali za bebu moraš se potruditi...sada sam pred kraj i jedem ko luda...i znaš kaj uspjela sam natući 11kg...a kad se sjetim muke,uf meni se gadila i voda...vidim da ti nemaš mučnine,onda bi ti trebalo biti još lakše...SRETNO...
|
|
RE: Gubitak apetita u drugom tromjesečju 29.7.2012 0:43:13
|
|
|
|
nova_mama
|
Imam i mučnine ali ne beš često. Ovisi o hrane. Ali me znaju mučiti žgaravice koje mi užasno zatvaraju grlo i teško mi je disat. Probam sa Donatom, krekerima, katkad uspije. Danas sam uspjela pojest više no inače, čak tri puta, što je tri puta više no inaće. I nije mi baš najbolje... Probat ću sa dr opće, pa da vidim kaj će reći. Hvala...
|
|
RE: Gubitak apetita u drugom tromjesečju 29.7.2012 11:42:11
|
|
|
|
mala pcelica
|
ako imas veliku zgaravicu imaju tablete za trudnice i zgaravicu zaboravila sam kako se zovu,znam samo da počinju sa R i crvena je kutijica ne skodljive su jer su bas za trudnice probacu naci na internetu link pa cu ti staviti e nasla sam nesto ,al nece link da mi se priljepi zove se REENIE ,najbolje da pitas u apoteci ...meni je puno pomagalo hladno mlijeko ....
< Poruku je uredio mala pcelica -- 29.7.2012 11:47:20 >
|
|
RE: Gubitak apetita u drugom tromjesečju 31.7.2012 10:22:13
|
|
|
|
Točkica28
|
i meni se nesto zadnjih dana niš ne jede,kao nije mi jako zlo,ali sve mi se gadi ali sam se prislila sad pojesti par zlica siraivrhnja i paradajzića
|
|
RE: Gubitak apetita u drugom tromjesečju 4.8.2012 15:54:43
|
|
|
|
nova_mama
|
Bila sam kod dr opće i rekla je da se ne brinem jer sam sa dosta velikom kilažom ušla u trudnoću tak da beba ima zaliha... Uglavnom, najbitnije je da ne gubim kile. Mama mi je normalno jela sa mnom i bratom i sve joj se živo primalo i kilaža joj je bila ubibože. Dosad se prema kapilarama i još nekim sitnicama pokazalo da sam na nju pa me to malo prestrašilo... Očito bez razloga. Žgaravicu uspjevam zasad držat pod kontrolom sa Donatom MG. Nevolim mineralnu ni ništa slišno al sam se prisilila i pomaže. A tablete nebi jer i ovako ih puno moram piti. Epileptičar sam pa uz te za suzbijanje napadaja pijem i Prenatal i folnu. Često me čapaju glavobolje,a bojim se popit i lagani lupocet, rađe trpim :/ Apetit mi se nije povečao ali se prisilim za ovu curicu u sebi. A i da dragi prestane kvocati ;) Hvala, curke, javim kak bu mi dalje, al mislim da mi kilaža može sad ići samo nabolje jer je beba tek sad počela dobivat masu.
|
|
RE: Gubitak apetita u drugom tromjesečju 5.8.2012 18:31:23
|
|
|
|
seraphyme
|
nova mama folnu uopće više ne trebaš piti jer je neuralna cijev odavna formirana kod bebice. popij lupocet kad te boli glava , ne valja trpiti bol
|
|
RE: Gubitak apetita u drugom tromjesečju 13.8.2012 18:23:19
|
|
|
|
nova_mama
|
Folnu pijem jer mi je prepisana od strane neurologa za epilepsiju. Zašto neznam al vjerojano ima veze sa mojom dijagnozom
|
|
RE: Gubitak apetita u drugom tromjesečju 14.8.2012 0:23:46
|
|
|
|
seraphyme
|
neće ti naškoditi, ni tebi ni bebi, al ne vidim baš smisao. ak je dr rekao, onda pij
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!