Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:25:35
|
|
|
|
Puli
|
mamika klikni na sliku na google pretraživaču da ti je otvori na stranici na kojoj je postavljena i kopiraj odmah vidiš veličinu-ja obično stavim postavku slike srednje veličine radim popodne od 11 do 17.30 pa jutros laganini ručak sinoć skuhala a žgance ću malo kasnije
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:36:22
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro cure...Može i za mene jedna kavica? Mi noćas puno bolje spavali,nego ovih dana ,ali zubi ga muče jako,stalno nešta grize,a i slini... Vidim stigla nam je naša mala Luce idem pogledati slikice učinilo mi se da sam vidsjela da imamo već i slikice
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:48:57
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Mamika ja ću se poslužiti s onom tvojom kavicom,kad mi nitko neće dati drugu Joj mala Lucija je premedena,a Piggy stavila onih slika sa sajma milijun i sve su mi prekrasne(da bi se čak ponovo udavala )
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:49:49
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure, može kava??? Kako ste mi? Šta je novoga u zadnjih 4 dana koliko me nije bilo? Je nam stigla koja nova bebolina?
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:53:29
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro Mariola!!!Evo stiže Stigla nam je jučer mala Lucija,Wuki rodila.Imaš sliku u albumu.A za drugo neznam,mene nema jedno popodne,pa nađem brdo novih tema
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:56:53
|
|
|
|
ninolina
|
Jutar curice, jeste se naspavale
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 8:59:44
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro curke! Ima li još te finske kavice? Za zamjenu nudim domaću. Kako ste mi?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 9:04:03
|
|
|
|
mariola
|
Mamika, ne brini. Slika je dobre veličine. A ja baš volim sa smeđim šećerom kavicu Mmm,fino.fino. Idem se bacit na čitanje novosti.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 9:05:24
|
|
|
|
Ruža
|
Mamika morat će ti Ivka oprostiti na ovom. Bude li cvakala taman će nam frajera otpiliti. Mazonja dobar, od 6 u akciji, pravi bauštelac. Kako tvoja dječica?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 9:05:29
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Jutro Ružo...Mi dobro noćas spavali i odma smo bolje volje i raspoloženiji Kod nas malo snijeg pada i piri dosta vjetar.Kako je kod vas vrijeme?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 9:12:51
|
|
|
|
Marta j
|
Jutro curke Jeste se naspavale??
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 9:17:04
|
|
|
|
Ruža
|
Mamika dobar tek! Klinci neka samo uživaju! Bumbi kod nas je oblačno, ništa od snijega. Pošaljite nam malo tih spavajućih vibri i ljubni nam Dinu! Ja bi trebala do posla po poreznu karticu, ali neda mi se Marka vući sa sobom. Marta kako si nam ti?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 9:19:47
|
|
|
|
Marta j
|
Ja sam super prvi dan sunca nakon tjedan dana kise sada cekam ves da se opere da ga nekakako stvim susuti dosadilo mi je vise u susilici susiti. Pa cu rucak i malo srediti kucu,onda cu u setnju pa moram malo do trgovine da kupim stvari za raditi kolacice.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 9:21:11
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ajde Ružo spakuj Marka i polako krenite,još ako ti nije ružno vrijeme super..... Ja ću još malo ići Dinu spremati na spavanje i prirediti sve za ručak
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 9:23:21
|
|
|
|
Ruža
|
Marta javi kad kolači budu gotovi! Bumbi šta kuhaš za ručak?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 9.2.2009 9:28:14
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Dinstane šnicle s mrkvicom i vrhnjem za kuhanje,pire krompir i zelenu salatu,a možda i neku juhicu. Moram ići gledati crtiće s Dinom,vratim se kad bude zaspao. Marta kakve kolače praviš?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!