Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:33:27
|
|
|
|
Puli
|
bježim sveki čeka
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:33:46
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala ti i ja sanm mislila stalno na vas pošto mi misli rade sto na sat i još nije gotovo.postoji veeeeeelika mogučnost da ću morati ići ponovno na kiretažu jer mi je beta jako povišena a to je znak da im je nešto ostalo.u srijedu idem kod moje ginićke pa ću vidjeti sa njom, nadam se da neću opet sve iz početka jer su mi živci na samome kraJU
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:34:51
|
|
|
|
ZVRK
|
Hvala puli.
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:38:13
|
|
|
|
ivanaa
|
drzi se zvrkice
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:42:22
|
|
|
|
Ruža
|
Evo i mene malo do birca. Zvrkić dobro nam došla natrag. Puno smo mislile na tebe. Nadam se da nećeš morati opet i da če na kontroli biti sve o.k. Kako si nam, Zvrkić?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:44:13
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam ''onako''a zvrkić je super.njemu nismo ništa rekli za bebu pa kod njega nije bilo tuge kao kod mene
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:44:51
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: FIONA curke javim se kasnije...nisam svoja...imam filing da me čapa temperatura! Mala opet povraća kaj bi moglo fakat biti neka viroza... držite fige da bu do navečer sve ok!!! kissi, kisi... Držite se Kate! Ne dajte se povrećanju i temperaturi!
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:46:02
|
|
|
|
Ruža
|
Joj Zvrkić baš mi je žao što si opet morala proći kroz to. Šta kažu doktori zbog čega?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:49:18
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Puli moj mm malo živnuo,još ima tempicu ali manju čekam sveki da mi pozvoni pa idemo posao u radionu obaviti za obrt mm- a ne puštam da mi još nešto ne navuče,htio on već zbrisati ali ga pit bull tj ja nisam pustila taman mi još treba da mi upalu pluća zaradi Puli pazi muža - puža, iš,iš bakcili.... Ipak je on i teta čuvalica!
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:51:14
|
|
|
|
Marta j
|
Bog Zvrk Kako si?
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:53:41
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Joj Zvrkić baš mi je žao što si opet morala proći kroz to. Šta kažu doktori zbog čega? nezna se još-tj oni ne vide razlog.jednostavno se desilo.ali ja sam popi....kada sam išla na kontrolu 13.02.išetali su me ko malog majmuna,a nitko ništa ti ništa ne govori pa ti onda znaj šta dalje...... po ponašanju doktora koji je bio užasan nisam moglas ništa da pitam........i blago rečeno niko nije trzao na moja pitanja dok nisam glasno rekla jednoj curi u čekaoni da KADA BI NEKOGA SADA UGRIZLA TAJ BI SIGURNO POBJESNIO-onda se pomalo nešto počelo dešavati-čak su onda i našli doktora za kojeg su mi govorile da taj doktor koji me je primio ujutro na bolovanju možeš misliti kakvo je stanje bilo kada ni sestre nisu znalew ko radi to jutro luda kuća puna
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:59:42
|
|
|
|
Ruža
|
Ma grozno, užas. Pa mogli su ti bar neko objašnjenje ponuditi, pa za sve ima neki razlog. Ili barem neke dodatne pretrage napraviti da vide uzrok? Joj to naže tužno zdravstvo...
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 19:03:02
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Ma grozno, užas. Pa mogli su ti bar neko objašnjenje ponuditi, pa za sve ima neki razlog. Ili barem neke dodatne pretrage napraviti da vide uzrok? Joj to naže tužno zdravstvo... šta je najgore oni mi nisu napravili pregled nego samo pročitali šta je patolog napisao za plod i to je bilo sve od njih
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 19:04:50
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
hi, svima...zvrk, tebi poseban pozdrav
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 19:05:27
|
|
|
|
Ruža
|
Ma strašno, strašno... A tvoj ginić, šta on kaže?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 19:06:52
|
|
|
|
Marta j
|
Uzas to ima samo kod nas tesko im je dati i objasnjenje il popricati s nama. Al kada im platis svi su mili dragi. Za Mora biti neki razlog,ja sam imala spontani jer sam imala eserihiju,tako su mi rekli nakon pretraga.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 19:07:06
|
|
|
|
ZVRK
|
idem u srijedu da vas pitam šta je tikica uspijela prirodno ili .......
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 19:08:43
|
|
|
|
Ruža
|
Još se ništa ne zna, danas je u Slo na pregledu.
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 19:10:18
|
|
|
|
ZVRK
|
draga marta,ja sam imala sve nalaze uredne tako da stvarno se nezna,a za ''pravi'' razlog su mi u rijeci rekli da se prava kontrola radi tek nakon 3 pobačaja na šta sam ja burno reagirala a onda je dr rekao da se obratim svom ginekologu samo da me ''skine sa kur_a''
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 19:11:27
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam mislila da je to-to,jer sam pročitala samo prvu poruku da vidim zašto je taj naziv birca
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 19:13:03
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK draga marta,ja sam imala sve nalaze uredne tako da stvarno se nezna,a za ''pravi'' razlog su mi u rijeci rekli da se prava kontrola radi tek nakon 3 pobačaja na šta sam ja burno reagirala a onda je dr rekao da se obratim svom ginekologu samo da me ''skine sa kur_a'' Tek nakon treceg pa to nije normalno. Ja sam sve pretrage radila privatno nista u bolnici. Vjerovatno ni meni oni nebi radili mi smo tvo sve na svoju ruku radili.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 19:16:40
|
|
|
|
dami
|
Bok svima, vidim da nam se i Zvrkić vratila . Hallo !
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 19:16:56
|
|
|
|
ZVRK
|
razmišljala sam i ja o privatniku ali ću ipak vidjeti prvo preko socijalnog šta ''se nudi''pa ću odlučiti kako dalje.
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 19:18:34
|
|
|
|
Marta j
|
Ja se nadam da ce biti sve ok.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!