|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
22.6.2008 22:41:44   
koka
Evo me, da  se pohvalim da sam bila na moru točati nogeuser posted image user posted image user posted image . Ah osviježenjauser posted image . A kako sam točala pomislila sam na sve vas bez brige. Osim na Puli ona će ovako i onako na more brzo user posted image . Šalim seuser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1526
22.6.2008 22:43:10   
koka
Ajme curke koje akrobacije za srediti nokte na nogama?
Kako je to vama uspjevalo?
IZVORNA PORUKA: Ruža

120kn i sređuje kozmetičarka, a ti uživaš u foteljiuser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1527
22.6.2008 22:46:52   
tonkica
user posted image  Blago tebi Koka! Zavidim ti!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1528
22.6.2008 23:10:33   
koka
O danas mi cure rano pobjegoše, sutra je radni dan ili ste se umorile? Ima li još koga ili da i ja odem u krpe?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1529
22.6.2008 23:13:09   
Ruža
Evo me natrag curke! Išla sam mm_u raditi tople sendviče u pećnici u pola 11! Pa ima da mi po slađu ide makar i u ponoć.user posted image

Kokita zavidim ti, ali neka si ti i za nas malo potočala...user posted image
E cijelo popodne kombiniram i maštam o moru...user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1530
22.6.2008 23:16:26   
koka
Roko je odmah skočio u more, poslije se sav tresao jadničak jer je na tom dijelu bilo hlada, a rulje?jooooj baš sam našla vrijeme za ići. možda sutra će biti manje gužve.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1531
22.6.2008 23:31:22   
Ruža
O znači i sutra se spremate? Bravo, bravo!user posted image A Rokić nam je pravo morsko dijete, znači voli se kupati. Baš sam gledala na tv_u kako su gužve već krenule.
Da su nam spojili ovaj vikend i ja bi zbrisala do Ri malo, ali kad radim propada.
Zato tamo poslje 15_tog idem malo pa makar i sama..user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1532
22.6.2008 23:35:12   
koka
O to mi obavezno moraš javiti . bilo koji ulazak u Istru mi moraš prijavitiuser posted image . Evo tekma završila, pa ću polako zbrisati u krevet. Potočala se u more, Roko sam zaspao, ja speglala svu robu,tako da večeras me slobodno mogu trudovi uhvatitiuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1533
22.6.2008 23:39:12   
Ruža
Naravno da hoću, eto mene u babinje i oglede za curku...user posted image
Hajde onda u krpe idem i ja malo pred tv pa ću i ja na spavanac. Laku noć želim svima!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1534
22.6.2008 23:40:37   
Ruža
Trenutno na RR_u imamo 2 člana i  4976 gostiju???user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1535
22.6.2008 23:41:07   
koka
Hajde Ružice Laku noć user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1536
22.6.2008 23:41:42   
koka
user posted image user posted image user posted image , valjda smo im zanimljivi user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1537
22.6.2008 23:42:38   
Ruža
Izgleda da jesmo.user posted image
Laku noć Kokita!user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 22.6.2008 23:43:12 >

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1538
23.6.2008 8:39:16   
tina1602
curke evo ja kuham user posted image . tko je za...
moramvam reći da je lunici izbio prvi zubić... jučer... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1539
23.6.2008 8:45:26   
Florijan Jakov
Evo da vas i mi pozdravimo u bircu-peglaona..to je za nas danas prigodan naziv...uspjeli smo nabaviti laptop dok smo doma pa da vam se malo javimo i proćakulamo user posted image ...doma smo još ovaj tjedan, majstor je sve po starom, kao da i nije bio na op, sve ok..u ponedjeljak idemo na kotrolu, pa ćemo vidjeti kad će FJ u jaslice, a ja u nove radne pobjede....vidim kod vas je veselo i lijepo...narodili se mali anđelčići - čestitamo, a i još će pokoji uskoro, zar ne , kokauser posted image !?!?!?

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1540
23.6.2008 8:47:31   
Florijan Jakov
user posted image bravo za lunin zubić user posted image  user posted image  user posted image ...može meni jedna ledena kava, vruće mi je od ranog jutra

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 1541
23.6.2008 8:51:05   
tina1602
može kavica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za fj, in je pravi dečkić user posted image user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 1542
23.6.2008 9:43:44   
tiara
Ima koga ovo jutro ovdje??? Ja sam za doručkom, pa onda malo kavica i tak. Prevruće je za bilo kaj raditi... Ovo je nemoguće... A tek meni s ovim ogromnim trbuhom...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1543
23.6.2008 9:47:23   
koka
Dobro jutro svima  user posted imageuser posted image   za Lunin prvi zubić, te  user posted image za FJ. Pa to su prava dječica. Več kad su nam djeca danas otvoriladan, mogla bi ja danas onda po moju  user posted image , nebi bilo loše, zar ne? 

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 1544
23.6.2008 9:49:45   
koka
Ima, ima, bok Tiara. Ovdje je isto pakleno već. Ja sve obavila vani pa se brzo vratila jer je nemoguće. Evo user posted image za sve, pa da se bacim na čišćenje.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1545
23.6.2008 9:52:01   
tiara
Ja ću danas morati na peglanje, nema mi druge, da ne odem prije roditi a nije veš ispeglani... Baš si sad razmišljam dal da to napravim sada ujutro ili ipak kasnije popodne... A čeka me i ručak za skuhati... Uf...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1546
23.6.2008 9:53:02   
tiara
IZVORNA PORUKA: koka

Dobro jutro svima  user posted imageuser posted image   za Lunin prvi zubić, te  user posted image za FJ. Pa to su prava dječica. Več kad su nam djeca danas otvoriladan, mogla bi ja danas onda po moju  user posted image , nebi bilo loše, zar ne? 

Hm, slažem se, i ja bi mogla danas - ne bi imala ništa protiv...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1547
23.6.2008 9:55:24   
koka
Ja sam jučer sredila peglanje, a sad me čeka veš i odmah ću se baciti na kuhanje da ne moram u podne kuhat.user posted image . A popodne će me MM vozit opet na plažu, barem da nam prođe vrijeme a i lakše se diše uz more. Tiara koliko ti je ostalo do kraja? Znam da si bila već rekla al sam zaboravila, nemaš ticker da provjerim.

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1548
23.6.2008 9:56:51   
koka
Mislim negdje početak sedmog da imaš, pa možemo se dogovorit. Nebi bilo loše da krenemo prije praznika, pa smo taman za vikend domauser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1549
23.6.2008 9:58:04   
koka
Kako to da nam se Puli nije javila još? A niti Ružica . 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!