|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
23.6.2008 10:01:03   
koka
Aha Puli je bila rekla da će rano izaći, pa valjda se još nije vratila iz šopinga. Ok idem pripremat ručak polako, danas radimo punjene paprike. Al tu sam pa ako je dosadno nazovite me user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1551
23.6.2008 10:02:24   
tiara
Meni je termin 06.07. - otvorena sam već tri cm, i beba se već dosta spustila, al se ipak malecka još ne da van...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1552
23.6.2008 10:08:40   
koka
Ja nisam ništa otvorena, sutra idem na kontrolu. A ako ne bude bilo promjene u četvrtak idem za Ri. I onda svaka dva dana opet.user posted image . Tako je bilo i s Rokom. Nakon termina svaki drugi dan sam išla kontrolirati plodnu vodu. Ja sam se ponadala da bi ovu mogla prije, al neda se cura vani. Imam još 3 dana pa čemo vidjeti.

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1553
23.6.2008 10:10:54   
koka
Evo je Puli, user posted image   bok. Jeli si uspijela obaviti sve prije nego zapiči jače sunce? 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1554
23.6.2008 10:12:45   
Puli
eto nas doma
obavili dućan
i popila kavu brzinski
cura nije htjela spavati u kolicima
pa smo stigli brzo doma

mm stjerala raditi
rekla mu da će cijeli dan čuvati dijete ako mi se nastavi motati po stanu
nešto sam na lijevu nogu danas
pa je bolje da mi se sputa makne
a curku stavila u kindač
pa se igra

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1555
23.6.2008 10:14:36   
tiara
Bit će koka, bit će... Ovih dana sigurno. Ja se samo tješim da mi je još malo ostalo, pa ću nekako izdržati iako me ova vrućina ubija. Sva sam naotečena po rukama i nogama posebno, i to me najviše muči.user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1556
23.6.2008 10:16:32   
Puli
user posted image bravo za lunin prvi zubićuser posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1557
23.6.2008 10:19:35   
koka
Tiara, ma izdržat čemo mi to. Puli , evo ti malouser posted image user posted image user posted image da nam se ne ljutiš. Cvijetiću  je isto vruće pa malo zeza.Ste uspjele spavati po noći? Ovdje kod nas je sad i navečer jako vruče user posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1558
23.6.2008 10:23:44   
tiara
Sad nam nema druge nego izdržati... Morati će bebice izaći, unutra ostati neće moći, zar ne???user posted image user posted image user posted image Puli, koliko je curica stara? Kako je porod prošao??? 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1559
23.6.2008 10:24:36   
tonkica
Ljeto nam se vratilo... user posted image
Bravo za Lunu i za zubić! user posted image  
Koka i Tiara, nemojte još. Kam vam se žuri? user posted image  Čekajte mene. Ja noćas sanjala da sam doma s curkicom i da ju dojim. Porod sam nekim slučajem preskočila. user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1560
23.6.2008 10:28:45   
maja
bok svima! 

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1561
23.6.2008 10:31:29   
tonkica
Majo bok! user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1562
23.6.2008 10:31:39   
koka
Bok tonkice, ma ne žuri mi se, samo mi se neda svaka dva dana po tim vručinama pičit za Ri. Pa lijepo da si ga preskočila znači da je sve prošlo super, šta češ bolje user posted image user posted image user posted image . Majo bok  user posted image  

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1563
23.6.2008 10:32:15   
tiara
Tonkica, kad si ti na redu??? I ti curicu nosiš? To je poplava sada curica ovdje u zadnje vrijeme... user posted image user posted image

Maja, bok, kako si ti danas???

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1564
23.6.2008 10:32:35   
Puli
tiara curka ima 5 i pol mjeseci
porod prošao suuuuuuper za 3 sata sve bilo gotovo

kokita hvala na user posted image
mane izgleda pms pere
jer mi se prekjučer svašta jelo
a danas sam nervoznauser posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1565
23.6.2008 10:34:06   
tonkica
Poslije vas, 10.07. je moj termin. user posted image  I isto bude bila curica. user posted image
A na pregled idem tek 01.07., ak me prije ne ulove trudovi.

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1566
23.6.2008 10:35:04   
koka
user posted image pms. Zamsli da kad moraš dobiti budeš sva vesela, puna elana da malo papamo... Ne i to su nam zakomplicirali user posted image   user posted image user posted image .       

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1567
23.6.2008 10:39:36   
maja
Dobro sam Tiara, hvala, malo nenaspavana, ali bu prošlo! Puli a jesi ti već dobilauser posted image mada dojiš?

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1568
23.6.2008 10:41:58   
Puli
jesam user posted image majo krajem prošlog mjeseca taman kad su bile najgore vrućineuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1569
23.6.2008 10:43:04   
Puli
zaspala je hvala boguuser posted image baš me umorila

em vrućina,em zubi em ja u pms-u sve ju jadnu zezauser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1570
23.6.2008 10:45:25   
maja
uh, ja se nadam da neću tak skoro dobiti, moja nećakinja će sad godinu dana i sestra ju doji i još nije dobilauser posted image

a i ja se bojim tih zubi kad krenu, kud sam ovak sva živčana, ne znam kak bu to izgledalo

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1571
23.6.2008 10:45:37   
tiara
Joj, ja odoh na spremanje ručka i na peglanje.user posted image Ako to sada ne napravim, mislim da opet neću cijeli dan ništa. Još se da disati kod nas, pa ću to brzo ja... I vratim se da vidim šta vi ovdje radite... user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1572
23.6.2008 10:46:41   
tiara
Puli, to je bilo ekspresno onda gotovo... Čestitam. user posted image user posted image user posted image I ja se nekako nadam takvom porodu, valjda se neću ko prvi put mučiti 20 sati...user posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1573
23.6.2008 10:49:18   
koka
Majo ja sam dobila user posted image točno 3 mjeseca nakon porodauser posted image . A mogu reći da mi je i Roko znao biti nemiran tih dana, pa su mi rekli pošto ga samo dojim, da je to normalno, jer i on osijeti te promjeneuser posted image .

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1574
23.6.2008 10:49:58   
Puli

i ja se nadala da neću dobiti bar do jeseni dok prođe ljeto i vrućina ali me zeznulouser posted image

majo ne mora značiti da bu noa bio nervozan
nekoj djeci izbije zubić bez ikakvih problema

ova moja poludi kad treba zaspati umiri se pa ju valjda smeta
dok je u akciji sve pet
sve se bijeli u ustima ali još nema naznake da će koji vani
bilo bi dobro da do mora riješimo bar jednoga

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!