|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
23.6.2008 12:14:04   
tiara
Aha, zaboravih pitati. Kako se ove zvjezdice dobivaju? Već sam to par puta htjela pitati ali nikako da se sjetim...

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1601
23.6.2008 12:15:00   
koka
Joj Tiara nisam znala da si bila u bolnici, bitno da je sad sve ureduuser posted image . Koje voće? šta god nađem, Sad sam stavila breskvu, jabuku, maline , jagode i jednu fetu ananasa. iscjedila malo limuna i gore javorov sirup, mmmmmmmmm. Fino, fino.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1602
23.6.2008 12:16:58   
Elena
Tiara hvala bogu da je sve u redu i da se opet sa nama da se druzimo,user posted image Cure odoh ja da zavrsim sto pre pa da se na miru druzim s vama,pusauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1603
23.6.2008 12:17:38   
Ruža
[/quote]

Što sve staviš u voćnu salatu??? Koje voće?

[/quote]
Ja stavim sve što imam, jabuke, banane, kivi, kruške, marelice... (šta imam) pospem smeđim šećerom i polijem limunovim sokom, dobro protresem i ohladim i prije posluživanja gore stavim šlag iz bočice... Ako imam sladoleda stavim i njega na salatu.Mljac, mljac..
Koka sad si mi dala ideju za večeru!user posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1604
23.6.2008 12:18:02   
tiara
IZVORNA PORUKA: koka

Joj Tiara nisam znala da si bila u bolnici, bitno da je sad sve ureduuser posted image . Koje voće? šta god nađem, Sad sam stavila breskvu, jabuku, maline , jagode i jednu fetu ananasa. iscjedila malo limuna i gore javorov sirup, mmmmmmmmm. Fino, fino.

Javorov sirup - dobra ideja... user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1605
23.6.2008 12:19:52   
koka
user posted image user posted image user posted image ,a da vidiš kako je fino kad to voče mariniraš pa pustiš da ti jedno sat vremena odstoji mmmmmm.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1606
23.6.2008 12:20:17   
Ruža
Gdje nađete taj javorov sirup?user posted image
A zvjezdice dobiješ za objave na 100 objava user posted image user posted image ,
500 user posted image user posted image user posted image  i 1000 user posted image user posted image user posted image user posted image !user posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1607
23.6.2008 12:21:55   
Ruža
Hajde Elena pa nam se vrati i stavi slikice!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1608
23.6.2008 12:24:50   
koka
Ja javorov sirup kupujem u Dm-u, oko 40 kn dođe 250ml. Al ga stvarno malo staviš a super je, zdraviji od šećera u svakom pogledu a plus to jako je ukusan.,

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1609
23.6.2008 12:26:10   
tiara
IZVORNA PORUKA: koka

user posted image user posted image user posted image ,a da vidiš kako je fino kad to voče mariniraš pa pustiš da ti jedno sat vremena odstoji mmmmmm.

Probati ću još danas - ako nađem taj sirup u dućanu...

A sada vas pozdravljam jer idem u krevet s maleckim. Možda čak i zaspim s njim, iako sumnjam, kako je opet vruće. Ako ne zaspim, evo me natrg k vama - lakše je podnositi vrućinu uz komp...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1610
23.6.2008 12:26:42   
tiara
IZVORNA PORUKA: Ruža

Gdje nađete taj javorov sirup?user posted image
A zvjezdice dobiješ za objave na 100 objava user posted image user posted image ,
500 user posted image user posted image user posted image  i 1000 user posted image user posted image user posted image user posted image !user posted image

Aha, da - sada sam vidjela da sam sa 100 objava dobila drugu zvjezdicu... user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1611
23.6.2008 12:26:56   
Ruža
Vidiš tamo ni nisam gledala, baš ću ga uzeti. Nisam nikad još probala. Hvala Koka!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1612
23.6.2008 12:27:49   
Ruža
Tiara ugodan odmor!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1613
23.6.2008 12:33:56   
koka
Tiara ugodan odmor.I user posted image za user posted image user posted image . Evo moje paprike skoro pa gotove. A Ružice dan prije nego što sam rodila Roka, u  bolnici smo jeli punjene paprike, kužiš  user posted image ?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1614
23.6.2008 12:38:24   
Ruža
user posted image user posted image user posted image user posted image  Misliš da će upaliti?user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1615
23.6.2008 12:43:14   
koka
pa javit ću ti sutra user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1616
23.6.2008 12:50:06   
Puli
tiara user posted image   za  zvjezdice

koka a zato ti paprike danas kuhaš da te sunčica što prije upoznauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1617
23.6.2008 12:53:10   
Puli
ova moja upravo iskapila veliku bocu punu čaja
trbušina joj je kao balonuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1618
23.6.2008 12:55:47   
koka
Pa i Cvijetić nam je žedna. Joj tek sad sam sijela a čini mi se daću malo zadrijemati , baš sam sva flappp.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1619
23.6.2008 12:58:00   
maja
evo i mene, nemojte samo opet pobjeći, moj ručak se kuha pa bi se družila malo sa vamauser posted image Ružo, zašto jedeš toplu lubenicu?

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1620
23.6.2008 13:04:24   
Ruža
Puli Cvjetić pravo žedan bio! Neka i njima je vruće...
Kokita što bi malo oko ubila?user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1621
23.6.2008 13:05:31   
Ruža
Majo naravno da ćemo se družiti s tobom!
Jesi ti za malo tople lubenice?user posted image  Nije se stigla ohladiti, a morala sam ju probati....

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1622
23.6.2008 13:12:41   
Florijan Jakov
Hi..danas je očito dan punjenih paprika user posted image  i kod mene su ma menu-u punjene, one obične s faširanim mesom, lai već si par dana razmišljam da bi napravila punjene sa krumpirom i onako lijepo prelivene vrhnjem, pa zapečenje...mljac

P.s. meni drago da se birc zove peglaona jer me svaki put onako indirektno podsjeti da se moram primiti tog posla

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1623
23.6.2008 13:14:00   
Puli
kod mene pire gotov
paprike se griju
pa idemo papatiuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1624
23.6.2008 13:15:57   
Puli
ja ga ko hrčak samo skupljam i u kutiju slažem

pa kad uključim peglu to će biti prava peglaonauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!