|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
23.6.2008 10:50:49   
koka
Nečeš Tiara, kažu daje drugi put lakše user posted image . To se i ja nadam. Al zašto ne ko da ne možemo biti te sreće user posted image . Mislimo pozitivno i sve će ispasti super user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1576
23.6.2008 10:52:03   
tiara
Imaš pravo, koka!!! Nadam se zdušno... Joj, još nisam otišla. Sad ćete me trebati tjerati s kompa da nešto i napravim ovo jutro...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1577
23.6.2008 10:52:26   
Puli
ja 4 i pol mjeseca po porodu

i onda kad pišu da je dojenje prirodna kontracepcija
možeš misliti

znam bar tri žene koje su ostale brzo trudne nakon poroda

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1578
23.6.2008 10:54:21   
Puli
tako je koka i tiarauser posted image

mislite pozitivno pa će sve brzo proći

ja bila oduševljena kad je konačno krenulo
10 dana nakon termina
pa je valjda i to utjecalo na porod

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1579
23.6.2008 10:56:57   
maja
što se tiče poroda, dao Bog takvog i drugog, 3 dana prije termina, jaki trudovi i sat vremena, morati ću paziti drugi put da se ne porodim domauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1580
23.6.2008 10:59:02   
koka
user posted image user posted image user posted image Majo, bome da. 

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1581
23.6.2008 11:13:49   
maja
a gdje ste nestale sad?! Došla maja i sve pobjegleuser posted image Neću se ni ja družiti sa vama, idem oprati suđe i Noicin ormar sa robicom pospremiti i staviti veći broj, jer ode on u dužinu. A dođem kasnije da vas opet otjeramuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1582
23.6.2008 11:15:21   
koka
kuham, kuham. a sad sam i ogladnilauser posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1583
23.6.2008 11:16:45   
Puli
majo ja čitala novine u carstvu hladovine
u wc-uuser posted image user posted image user posted image user posted image

odoh i ja za poslom

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1584
23.6.2008 11:17:51   
maja
znači to ti je mirni kutakuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1585
23.6.2008 11:23:06   
tonkica
Uf, sad ste me prisjetile na user posted image ! Opće mi ne fali niti joj se veselim. Baš je lijepo bez tih problema...
MM-i ni ne znaju kak im je lijepo u životu!
Idem malo pogledat Oprah, vidim da ste se sve razbježale s poslom. Pa se tipkamo poslije!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1586
23.6.2008 11:43:09   
tiara
Ej, evo mene natrag, user posted image user posted image user posted image bilo je to ekspresno peglanje... I ručak je već skoro pa gotov. Oduševila sam se kad sam vidjela da si je mužić moj sam ispeglao radno odijelo i košulje neke - pa me tako poštedio većeg dijela posla. Meni ostalo samo nekaj malo od dečkića i to je to... Baš me zanima kad je to ispeglao jadnik sam...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1587
23.6.2008 11:54:16   
Ruža
Evo i mene!user posted image  Poslali me kući ranije, a i sutra idem na pregled tako da ću raditi samo do 10!user posted image
Bravo za Luniu i FJ_a!
Jel vam vruće? Baš je pripeklo, a vi sve imate još malo... Mi moramo 2 u 1 preživjeti cijelo ljeto...user posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1588
23.6.2008 11:56:23   
koka
Bok Ružice, izdržat češ ti to user posted image user posted image user posted image . Može li kavica prije nego nam zbrišeš opet nešto raditiuser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1589
23.6.2008 11:59:39   
tiara
I ja sam upravo na kavici - i baš uživam!!! user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1590
23.6.2008 12:00:02   
Ruža
Naravno da može Kokita!user posted image  Uoravo se najela tople lubenice pa sad kavica, možda i bude nešto!
Kako si nam ti? Ručak gotov?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1591
23.6.2008 12:01:34   
Ruža
Tiara Bok! Pa gdje si nam ti? Dugo te nije bilo?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1592
23.6.2008 12:07:16   
Elena
Cure bok,moze li nabrzaka jedna kavica pa svraticu kasnije da postavim slicice od selo da vidite kako smo se ljepo proveli.Zaista ste mi falili jer tamo nema ni tv,pa sam imala tako puuuuuuuuuuuuuuumooooooooooooo vremena za igranje,mazenje i pazenje s Martinom i mm.Vi kako ste mi prosle vikend?I ajde cure vi koje ste malo kreativnije otvarajte novi birc,jer kad procitam PEGLAONA vec mi seuser posted image jer evo idem pruziti treca masina vesa a onda veceras peglanjeuser posted image .Ma sredicu jua to uz vasa pomosuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1593
23.6.2008 12:09:26   
koka
Ne ne kuha se, ja si isto neku vočnu salaticu radim jer metakva glad sad spopalauser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1594
23.6.2008 12:09:46   
tiara
IZVORNA PORUKA: Ruža

Tiara Bok! Pa gdje si nam ti? Dugo te nije bilo?

Neki dan se vratila - bila sam u bolnici tjedan dana - zbog sumnje na otjecanje plodne vode i trudova. Hvala Bogu bila je lažna uzbuna. U 35.tjednu ipak bi bilo prerano... Ok, sad sam već punih 38 pa bi curka mogla van, ali nikako, ne da se ona...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1595
23.6.2008 12:10:19   
tiara
IZVORNA PORUKA: koka

Ne ne kuha se, ja si isto neku vočnu salaticu radim jer metakva glad sad spopalauser posted image .

Što sve staviš u voćnu salatu??? Koje voće?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1596
23.6.2008 12:11:21   
koka
Bok Elena, nema otvaranja birca, pa rekle smo da idemo do 100user posted image user posted image user posted image .Baš lijepo da ste se lijepo proveli na selu. 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1597
23.6.2008 12:12:26   
tiara
Nije ni potrebno prije mijenjati - to je moje skromno mišljenje...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1598
23.6.2008 12:13:30   
Ruža
Tako to obično bude Tiara, prvo zezaju, a kad treba van onda se ne daju...user posted image
Elenica drago mi je da ste se dobro proveli na selu, stavi nam slikice da vidimo!user posted image
Kokita ionako paprike nisu dobre za tvoju žgaravicu...user posted image  Danas sam u kauflandu našla fenomenalne kajsije, mekane, mirišljave baš kao domaće. Mljac, mljac...

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 1599
23.6.2008 12:13:54   
Elena
Au,pa nisam u tek,onda dobro,potrudicu se da sto pre stignemo do 100,pa da se napijemouser posted image user posted image user posted image Jao cure prelepo nam je bilo,ali sad mi je tako vrucina a zelim sve srediti jer u sredu putujem za Kratovo.user posted image user posted image user posted image Sto sam se ja rasetala nestouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!