|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
23.6.2008 13:16:00   
maja
Nebi Ružo hvala, nisam baš neki ljubitelj lubenice, a pogotovo ne tople! Pozdrav FJ!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 1626
23.6.2008 13:16:03   
Florijan Jakov
ja čekam da se FJ probudi, malo prije zaspao i drmat će sigurno do 3, a u tome će i mm s posla pa ćemo svi zajedno za stol....tako da sad imam malo vremena za sebe i tipkanje

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1627
23.6.2008 13:17:18   
maja
tak mi je i samoj, do 3 sam slobodna!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 1628
23.6.2008 13:20:52   
Ruža
FJ kako radiš te paprike punjene krumpirom, imam neki recept ali moje se kuhaju? Hajde nam napiši...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1629
23.6.2008 13:36:37   
Florijan Jakov
Sasatojci: kila paprike, kila krumpira, luk, crvena paprika, sol, papar, vegeta, ulje
Priprema: oprati i izdubiti paprike, malo ih na vrhu odrezati, da ostane malal rupica kako bi se mogla tekućina cjediti za pečenja; na veliki ribež naribati oguljeni krumpir; na ulju prepirjati luka po želji, dodati crvenu papriku, krumpir, sol, papar, vegetu, sve dobro izmješati i tim nadjevom napuniti paprike; staviti ih u protvan ili vatrostalnu zdjelu, otvorom prema gore...peći do pola, preliti svaku žlicom vrhnja ili milerama i zapeći do kraja (sve skupa peći cca 45 min do sat vremena, ali ovisi i o paprici, kakva je)!

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1630
23.6.2008 13:38:41   
tiha
cure booooooooooooooook!!!! sta ima?

Neposredna veza do poruke: 1631
23.6.2008 13:39:03   
Ruža
Ovo izgleda fino! Svakako ću probati.
Hvala FJ!user posted image

Neposredna veza do poruke: 1632
23.6.2008 13:40:28   
tonkica
Boooook i od mene svima!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1633
23.6.2008 13:55:45   
božica
pozz curoline i dećkići mali-napokon da sam uhvatila vremena za tipkanjeuser posted image user posted image

evo leonica spava-malo prije sam ju otuširala-i bila je neko vrijeme gola a nogice samo rade-idu gore dole-a i ruke non stop cucla i cmokće

kako vi podnosite ovu vrućinuuser posted image user posted image user posted image ja teško jer fakat je prevruće-klimu nemamo još-sve sam zatvorila i niš ne radim da se nebi ugrijala-rućak je skuhan.........

pozz

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1634
23.6.2008 14:03:51   
maja
a teško je Božice, kod mene sve zamračeno, pa nije toliko vruće, van još nisam ni provirila, trebala bi kasnije po poklon do grada a sve neznam kako ću kad je tak vruće. Evo Noa spava, na svu sreću ne smeta mu vrućina (kad smo u zatvorenom), smeta mu jedino kad su promjene temperature pa onda cviljuga po cijeli dan

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1635
23.6.2008 14:06:21   
tonkica
Evo i kod mene sve zamračeno, al smo malo i klimu pustili. Išli smo prije nekih sat vremena van u brzi šoping. Stvarno je PAKLENO!!! Sreća da se mogu sakrit u kuću i ne ić nikuda! Vani je stvarno zapeklo!
A sad se moram primit ručka, a sve odgađam i odgađam... user posted image  Al šta se mora, mora se!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1636
23.6.2008 14:06:57   
tiha
mi se vrtimo na raznju ali ovaj tjedan idemo kupit klimu da se malo klimamo....hehe!!!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1637
23.6.2008 14:07:31   
božica
a kaj ideš na ročkas pa kupuješ poklonuser posted image

da da tak i leona ne da plaće već cvijulji

ja ću oko pola 4 po viki u jaslice-nemam pojma kak ću al valda neće biti tak jako vruće-moš mislituser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1638
23.6.2008 14:09:49   
maja
Nećakinja mi 26. ima godinu dana, pa mora tetka nešto lijepo kupiti, mada ne znam šta, a neda mi se baš hodati po gradu i tražitiuser posted image Dajte mi ideju, sve ideje što sam imala uzeli su mi drugiuser posted image (biciklić, tene, cipele)

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1639
23.6.2008 14:12:06   
božica
Tonkice ti si jednom išla u dzućkas a ja danas tri puta zamisli
prvi puta:kupila pile i par stvari(9h)
drugi puta:išla vratiti pile jer je taaako smrdilo za p......(11h)danas je bio rok trajanja za pile-zamjenili su mi za friško
treći puta: po vrhnje i jogurt kaj mi je trebalo
ćetvrti puta: ići ću po viki
jedva sam gledala od sunca-pa sam si pomislila možda se pile usmrdilo na putu do doma he he
uh kako super day

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1640
23.6.2008 14:13:37   
maja
user posted image mislila sam da si treći put išla po pećeno pile

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1641
23.6.2008 14:15:22   
BUMBIKA
Bok cure, pozdrav svima i od mene!user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1642
23.6.2008 14:17:16   
maja
Pozdrav Bumbika! Kako ti živiš?!

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1643
23.6.2008 14:17:18   
božica
kolica za gurati bebu sada kad dobro prohoda da može gurati ta kolica sa bebomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili tačke sa priborom za pjesak-to je sve šareno pa joj se možda i svidi
kupi joj lijepu slikovnicu sa super slikicama-vjerujem da ima ali neku dobru-
i slatku haljinicu za malu-to je naravno mami lijepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio božica -- 23.6.2008 14:21:06 >

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1644
23.6.2008 14:19:37   
maja
Kupit ću joj slikovnicu Pčelica Maja, to pod obavezno! Ova kolica mi se sviđaju, tak da gura njih a ne bakin bicikluser posted image Ah, morat ću do grada, jel su rekli možda svježije ovaj tjedanuser posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1645
23.6.2008 14:20:28   
tonkica
Bome Božice, nahodala se ti! Ja nikamo dok prži, hvala Bogu ujutro spavam do pol 10, pa dok neš pojedem, već je prevruće. Tako da se držim hlada do popodneva. user posted image
Bumbika - pozdrav i od mene! user posted image  
Majo ideja za poklon? Hm, ja sam nećaku mislim za prvi rođendan u dogovoru s burazom i šogoricom otvorila stambenu štednju i uplatila mu prvu ratu. Nisam znala šta bi drugo, a htjela sam da bude nešto drugačije. Sad kak to tebi paše, ne znam...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 1646
23.6.2008 14:21:11   
tonkica
IZVORNA PORUKA: maja

Kupit ću joj slikovnicu Pčelica Maja, to pod obavezno! Ova kolica mi se sviđaju, tak da gura njih a ne bakin bicikluser posted image Ah, morat ću do grada, jel su rekli možda svježije ovaj tjedanuser posted image

Mislim da ništa do kraja ovog tjedna što se zahlađenja tiče...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1647
23.6.2008 14:22:44   
maja
Ma već imaju otvoreno! Ma i ja sam htjela da bude nešto posebno, pa su me svi zuser posted image , neću više nikad nikome reći šta mislim kupit jer svi to uzmu, a ja sad nek mislim, grrrrrrrrrr

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1648
23.6.2008 14:27:14   
božica
e majo kupi joj lutku na betrija koja govori"teta maja je super-super-teta maja je super super"
di ćeš posebnijeg dara-he he

majo odi u šoping oko 18 do 20 ćeš već naći nekajuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1649
23.6.2008 14:30:29   
maja
a dobra si Božiceuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!