Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 20:03:21
|
|
|
|
lavica81
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 20:04:26
|
|
|
|
lee
|
evo i mene...joj danas sam se umorila ....uvijek nešto ima za raditi po tom stanu...mm otišao malo do prijatelja... čeka me peglanje...koliko imam veša...uh...ako mi se neda...ništa.... Sretan vam dan žena još jednom!
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 20:19:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Idem sterat klince na kupanje....i uvaljat se u krpe....sad mogu MM laptop uzet, ne moram sjedit pred kompom. Nogomet cuda cini u stvari
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 20:23:36
|
|
|
|
mamavlatkica
|
evo i ja se malo javljam , Jan -Renato okupan , spava jadno mamino danas imao naporan dan , nahodalo se moje zlato . Ja si napravila laganu večericu pijuckam pivicu i uživam . Danas mi je bio predivan dan , da bar bude tako svaki dan.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 20:59:47
|
|
|
|
tikica_69
|
A ja sam bez obzira na obilan rucak, opet gladna i to jakooooo
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:15:23
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 A ja sam bez obzira na obilan rucak, opet gladna i to jakooooo I ja Vecer cure... Nema vise grceva Cura se okupala i zaspala kao top, a od jucer nemamo grcice Kako ste mi vi? Tikice tvoje ovcice me uvijek dobro nasmiju, a MM je rekao da si sigurno opsjednuta sexom
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:17:03
|
|
|
|
tikica_69
|
da...to i mm kaze a ja samo trazim svoja bracna prava redovno i kvalitetno
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:18:33
|
|
|
|
tikica_69
|
Salim se......obozavam ovce. Pogledaj u mom albumu koliko ih imam u sobi.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:19:26
|
|
|
|
Wukovarka
|
svaka cast... i ja cekam svoje vrijeme da krenem traziti svoja
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:20:03
|
|
|
|
dami
|
evo i mene mada neću dugo. Sad došla s posla i sutra treba ići raditi ujutro, što znači dizanje prije pet a još vlja i 8 mart "proslaviti". Kako ste vi svi.
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:22:13
|
|
|
|
mamavlatkica
|
da se nadovežen kad prićamo o braćnim pravima a di su moja , ja sam na pola solo i za sada mi je to onak malo ok malo ne . E cure moje ja si toćim pivce za živce da si zasladim današnji predivan dan . Oće mi se tko virtualno pridružiti ?
< Poruku je uredio mamavlatkica -- 8.3.2009 21:25:27 >
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 8.3.2009 21:29:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:32:36
|
|
|
|
mamavlatkica
|
vidim da mi se nko ne želi pridružiti u ispianju pivice uh šteta , ovih dana mi nešto apše pivica pred spavanje.
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:33:22
|
|
|
|
Wukovarka
|
MV samo daj, bas bi mi pasalo jedno Lilivana kisi kisi....
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:35:49
|
|
|
|
curice
|
večer cure,ima šta nova?
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:38:01
|
|
|
|
Wukovarka
|
Vecer curice... I ja se pitam....ali slab promet Nisam bas u toku zadnjih dana MM me milo gleda...sve mi se cini da cu uz njega
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:39:13
|
|
|
|
dami
|
Wuki, kako Luce, jel vam da spavati noću ?
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:41:12
|
|
|
|
Puli
|
hej wuki kako malena ljepotica curke su nam na čoliću večeras ruža nam sutra ide raditi
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:42:22
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: dami Wuki, kako Luce, jel vam da spavati noću ? Noc super spava, sinoc je spavala od 24 do 7... Beba za pozeljeti, jedino navecer ju hvata nervoza, pa bi svasta odjednom Ali sve mi to prebrodimo...sretni smo jer smo se rijesili grceva
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:42:50
|
|
|
|
Puli
|
A ja sam bez obzira na obilan rucak, opet gladna i to jakooooo i ja danas da mi nije završila mislila bi da sam nešto je gladno u zraku
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:43:31
|
|
|
|
Wukovarka
|
Skupljamo se... Bokic Puli, maza spava, ja se svercam malo kod vas, a MM tuzno gleda Znaci, cure su nam se izvele......lijepo!
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:44:42
|
|
|
|
mamavlatkica
|
draga viki pa ti bi trebala piti pivce ako ništa drugo zbog vrćr kolićine mlijeka . ja pil po dva deci dnevno i imala sma hvala bogu dosta mlijeka više nego sa svim močućim čajevima za dojenje. Samo pila sam bezalkoholno naravno.
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:45:42
|
|
|
|
tonkica
|
Ola drage moje! Stigla i ja! Wuki pa imaš pravu malu dobricu, ljubi ju puno!!! Puli kisi i tvojoj Cvijeti! Šta nam cure pjevaju večeras? Ma super, baš mi je drago!
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:46:11
|
|
|
|
dami
|
Uživajte cure jer meni su oči teške pa idem leći. Do pisanja. Laku noć !
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:47:03
|
|
|
|
Puli
|
jesu wuki curke nam uživaju i pjevaju i druže se ovo je vikend druženja u petak kino danas koncert
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!