Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:47:26
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ma prava je nema sta... Odoh do MM-a malo...nije se dugo mazio Vratim se kasnije.... Puse curke
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:47:41
|
|
|
|
Puli
|
ola tonks kako mia jel bila dobra baki u gorici
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:50:03
|
|
|
|
tonkica
|
Super joj je bila, spavala, uživala u pažnji, obožava didu. Ne skida oči s njega. A dida cvate, naravno! Razveselila nam se kad smo stigli i sve prošlo OK. Anđeo moj mali!
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:51:45
|
|
|
|
mlada mama
|
hej,dobra vam vecer svima drage moje jeste li dobile koji cvjetic za dan zena??
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:53:03
|
|
|
|
tikica_69
|
A ja se ubila u siru i vrhnju...pa unutra malo slalnine, crvenog luka i crvene paprike i fini Kalnicki kruh.....uh, jedva disem
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:53:51
|
|
|
|
mamavlatkica
|
ja sam dobila od jedne posebne osobe mali buketič suhog cvijeća i malo plišano srčeko na štapiću .
< Poruku je uredio mamavlatkica -- 8.3.2009 21:57:38 >
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:55:24
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja sam dobila sam pusu, ali mi je zato spekel rostilj za rucak
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:55:30
|
|
|
|
Puli
|
cvijeće ne ali me odveo na čapalinke
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:55:44
|
|
|
|
mamavlatkica
|
tikice tolika klopa u ovo doba noći nadam se da ti neće smetati , da se nećeš noću buditi. Ja obićno ima problema sa probavom ako kasno klopam .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:56:30
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mamavlatkica tikice tolika klopa u ovo doba noći nadam se da ti neće smetati , da se nećeš noću buditi. Ja obićno ima problema sa probavom ako kasno klopam . Ja imam samo problema sa vagom
|
|
[Obrisani korisnik] 8.3.2009 21:58:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:58:21
|
|
|
|
mlada mama
|
moj od jucer radi sutra dolazi kuci,ali mi je prekjucer kupio lancic srebrni,u biti ja rekla da idem u grad on mi dao kune da si kupim nesto lijepo za dan zena,a od ostalih dragih muskih osoba sam dobila virtualne ruze preko interneta
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:59:01
|
|
|
|
mamavlatkica
|
e draga moja tu bi se i ja mogla pozaliti ali ja se malo izvlaćim na moju štitnaću i ciste na jajnicima .
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:59:07
|
|
|
|
mrvicak
|
evo i mene pobjegla malo ovdje da ne moram jesti kad vidim o hrani prica...
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 21:59:09
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: mamavlatkica tikice tolika klopa u ovo doba noći nadam se da ti neće smetati , da se nećeš noću buditi. Ja obićno ima problema sa probavom ako kasno klopam . Ja imam samo problema sa vagom i ja cu cini mi se uskoro imati tih problema
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 22:01:25
|
|
|
|
mlada mama
|
drage moje odoh ja lec jer cu doci u napast da pocistim frizider,a vi uzivajte laku noc
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 22:01:53
|
|
|
|
tikica_69
|
Moja vaga je postala bahata i uopce si vise nismo dobre
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 22:03:49
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Moja vaga je postala bahata i uopce si vise nismo dobre razbi ju i ja sam prvu prosle god,ova mi je sada jos donekle ok
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 22:04:17
|
|
|
|
tonkica
|
Mene se moj naravno, nije sjetio, nije mi ga čak ni čestitao. Ništa neobično...
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 22:04:36
|
|
|
|
Puli
|
Ja imam samo problema sa vagom ma nemaš vaga ima problem sa sobom
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 22:04:50
|
|
|
|
mamavlatkica
|
e draga moja zato ti ja nikeda ne konzultiram vagu već svoju robicu , kada mogu obući hlaće koje nisma dugo nosila znam da ima nekoliko kilica manje. Od vage me lovi samo depra a onda samo jedem i spavam a to mi nije od pomoći .
< Poruku je uredio mamavlatkica -- 8.3.2009 22:07:13 >
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 22:06:26
|
|
|
|
tikica_69
|
Idem okupati muza....mozda mu se omili
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 22:08:41
|
|
|
|
mamavlatkica
|
baš divno od tebe samo pazi da se ne rastopi kauboj
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 22:11:31
|
|
|
|
Puli
|
a ja idem u krpe zimica me trese i nos mi curi ko blesav nadam se da se neću razboliti
|
|
[Obrisani korisnik] 8.3.2009 22:11:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!