|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
25.6.2008 11:18:36   
maja
Opet došla malo odmoriti, baš mi nešto i neide, ako vam treba leda da se rashladite samo javite! Ja imam ručak od jučer, mislila sam samo nekakav kolačić napraviti ali vidjet ću kak će me biti volja

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2126
25.6.2008 11:19:46   
koka
Puli baš uvijek mi gušte napraviš s tim nekim tvojim idejama. E btw čestitam na nagradi bila si moj favorit  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2127
25.6.2008 11:21:51   
maja
i evo za sve vas i nas koje nemamo moreuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2128
25.6.2008 11:22:29   
koka
Ružice danas moram peglati( za promjenuuser posted image ) Majo bok, pa barem ti nije vrućeuser posted image .Ja za ručak danas pravim burek user posted image i salatica od radića i paradajza.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2129
25.6.2008 11:23:42   
Puli
hvala koka
taman za more nam je dobrodošlauser posted image

kokita ja ti do pred 7 mjeseci uoće nisam kuhala sve je radila moja teta,a ja mrzila kuhinju jer bi mi uvijek teta prigovarala kako ovo kako ono radiš itd.

znam da ti je ovo moje vjerojatno smiješno tebi jednoj iskusnoj kuhariciuser posted image user posted image user posted image
ali snalažljivost je majka mudrostiuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2130
25.6.2008 11:24:31   
Puli
Ružice danas moram peglat

i ja i ja koka
bumo navečer kad malo ohladiuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2131
25.6.2008 11:30:48   
Ruža
Majo jel mžemo i mi malo u tvoj user posted image ?

Kakva pegla curke drage po ovoj user posted image ?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2132
25.6.2008 11:31:39   
maja
ja na svu sreću nemamuser posted image ali zato idem user posted image pa će biti! Noica se probudio i dobila sam user posted image pa je odmah lakše

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2133
25.6.2008 11:33:16   
maja
ma šta nebi moglo Ružo, samo dođi user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2134
25.6.2008 11:35:26   
Ruža
Eto me popodne Majo! Poslje ručka kad pripekne pravo!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2135
25.6.2008 11:40:54   
Puli
i mi dođemo na brčkanje

i upoznavanje zetovauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2136
25.6.2008 11:46:50   
koka
Evo spasila me frendica user posted image user posted image user posted image , rekla da nema s kim na plažu pa da bi išla. No problem, pokupit čemo klince i nekako se ugurati. Tako ako me trudovi( 100 posto) ne uhvate ipak se idemo kupati  user posted image   user posted image   user posted image .

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2137
25.6.2008 11:51:57   
maja
Pa Koka trudnica si, imaš prednost, valjda će biti dobrih ljudi da se pomaknuuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2138
25.6.2008 11:52:28   
Puli
super koka
bućni se za nas
da user posted image   user posted image   user posted image se i mi ohladimo

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2139
25.6.2008 11:56:27   
Ruža
Super Kokita!user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi ćemo kod Maje na brćkanje!user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2140
25.6.2008 11:59:32   
koka
Da, da sto posto. Koje sam sreće mogu naići samo na ludare. Pogotovo na onu koja me htijela izmlatituser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2141
25.6.2008 12:23:06   
tina1602
bokić curke. kod nas je vruće ufff. imam osjećaj kao da je 50, user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2142
25.6.2008 12:36:08   
tina1602
neće nitko samnom kavicu popiti user posted image user posted image user posted image user posted image
baš ste neke user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 2143
25.6.2008 12:43:36   
mirna
Bok tina! Kavicu mi čuvaj do sutra da ne bankrotiram na internetu ovdje... Kako je kod vas? Da li je jako vruće?

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 2144
25.6.2008 12:52:15   
tina1602
evomeni mirnice. evo neću ti sačuvati kavu. nego kada dođeš ću ti skuhati frišku, jer ne valjakada stoji,može?
joj kod nas je pakleno, ufff
a kod vas kakvo je?

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2145
25.6.2008 12:53:47   
mirna
Bilo je kiše preko noći, ali je svejedno vruće. u kući je još ugodno..bok do sutra onda.user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 2146
25.6.2008 12:54:03   
koka
Bok Tina i Mirna, vruće za popuser posted image . Sad sam sve usisalai samo se cijedim user posted image . Sad se bacam na peglanje  user posted image   user posted image   user posted image .Nažalost moram, jer popodne idemo na more, navečer kad ima malo zraka mi se neda jer.... user posted image , moji nemaju više majicauser posted image . A ako se i nešto pokrene, nebi voljela da Mm pegla.user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2147
25.6.2008 13:07:06   
Puli
eto i mene
mi se napapali

sad curka papa

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 2148
25.6.2008 13:09:19   
Puli
ja se sad na suđe bacam
dok je mm još doma

poslije će u radionu
raditi
a nas dvije
ćemo se
pred ventilatorom hladiti

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2149
25.6.2008 13:09:43   
koka
user posted image cure. Meni burek gotov, samo čekamo da nas tata zove pa ga bacamo peči. A sad peglanje ....

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ljepse ime za curicka...
lin_

ili mozda neka kombinacija dva imena:)

Ava (65%)

Evela (15%)

Shillan (20%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!