Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:31:16
|
|
|
|
mariola
|
A ja idem na pauzu. S prijateljicom na trač partiju, vratim se brzo
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 11:35:32
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
novamama, baš sam se razveselila tvom postu, ali i naježila...drago mi je da ćemo opet piti kavicu...otvaraj prozor, a i ostale curke, jer stiže jedna espresso
< Poruku je uredio Iva Piva -- 23.3.2009 23:20:22 >
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 12:04:29
|
|
|
|
Anoniman
|
izgleda da je Paulina opet bronhitična... ostavila sam ju doma danas jer mi je jučer bila sumnjiva nakon cijelog popodneva na selu i divljanja po polju. danas joj proslonim ruke na pluća s jedne i druge strane, i osjetim kako svira... dala sam joj Ventolin, pa ćemo vidjeti, dr nam radi tek sutra popodne, danas više ne stignemo... eh, tak je to... trebala bi nositi stakleno zvono sa sobom kad idemo u prirodu... idem ih malo izvesti na dvorište da udahnu zraka i malo se posunčaju... pa ih stavljam spavati.... onda sam vaša....
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 13:11:50
|
|
|
|
mamavlatkica
|
curke stigih od zubara , sve je ispalo ok . Žena mi je spićila anesteziju naplatila 50 kn . stavila mi otrov da ubije živac zatvorila .Za dva tijedna moran opet k njoj da izvadi živac i sredi zub .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 13:15:22
|
|
|
|
Zvonki
|
Jesti možda još ne možeš ali to te ne priječi da popiješ jedno Čin-čin
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 13:19:02
|
|
|
|
mamavlatkica
|
draga e što mi je lijepo ćitat tvoj postić , pa sad već i mogu jer sam zub sređivala u 9 .30 čak me i anestezija popustila više nemam kvrgu u ustima.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 13:48:47
|
|
|
|
ZVRK
|
počeo me komp zaj....... već sam se 2 puta morala da ga resetiram tako da ču vjerovatno samo nestati sa rr grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 13:52:02
|
|
|
|
tikica_69
|
Srecom, znamo da ces nam se brzo vratiti
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 13:52:27
|
|
|
|
mamavlatkica
|
curke odo ja sada nešto klopnut , već je prošlo debelo preko dva sata od zubara a i kruli mi u buši
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 13:54:03
|
|
|
|
srećica
|
hrabrice svaka čast! Ak te bude bolio zub sam popij kombinirani prašak i bol u sekundi nestane
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 13:57:52
|
|
|
|
Zvonki
|
Idem i ja lagano. Djete se probudilo, sad će tražit ručak. Danas nešto duže spavala nego inače. Nosić joj je začepljen već dva dana pa po noći lošije spava. Ovo je valjda nadoknađivanje noćašnjeg. svratim večeras ako bude sve ok. :-)
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:04:11
|
|
|
|
mamavlatkica
|
draga a di se može nabaviti taj kombinirani prašak i kakvo je to ćudo.
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:27:03
|
|
|
|
lelo
|
Ženske bok, evo mene na kratko dok Leon spava. Jučer je pao na glavu iz kindača tako da sad pazim kaj radi kad se probudi da nebi bilo.......
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:28:40
|
|
|
|
Marta j
|
Lelo jel se udario? Evo i mene na kratko ici cu malo leci jer sam cijeli dan katastrofa.
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:31:40
|
|
|
|
lelo
|
Nije jer je pao zajedno sa svojim jastukom, ali se derao da ga cijela zgrada čuje (to je kad skače i divlja )jer se prestrašio.
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:36:08
|
|
|
|
mariola
|
Ajoj, nadam se da je leon dobro. Cure ja sam sad sat vremena čitala temu šta vam smeta na rr. Iskreno nisam pojma imala da neko uznemirava neke cure. Baš mi je žao zbog toga Vi mene uveseljavate i baš mi je gušt družiti se s vama. Je ko za cugu?
|
|
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:37:09
|
|
|
|
Marta j
|
Ja cu cugu al nesto jakoooo Mariola kako si ti?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:37:21
|
|
|
|
lelo
|
Mariola bok. Kako se osječaš ?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:38:26
|
|
|
|
Candy
|
Bok curke,neka cuga se spominje ?
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:39:54
|
|
|
|
lelo
|
evo cure jako
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:40:58
|
|
|
|
lelo
|
Candy ak ti ne paše jeger imam i druge cuge na lageru.
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:41:58
|
|
|
|
Candy
|
Joj,Lelo,kak bum se prištekala ... Ajoj,čitam da je Leonek pao,nadam se da je sad dobro ...
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:43:52
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
meni se danas ne da niš raditi ... daj rundu za sve
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:44:42
|
|
|
|
lelo
|
Ma dobro je već je i zaboravio. ali je zato mene isprepadao jer nikad nije tako divljao po kindaču.
|
|
RE: CB:Za sve trudilice-čekalice. 23.3.2009 14:45:44
|
|
|
|
mariola
|
može jedna medica
|
|
|
Anketa
Jana ili Karla?rea*Ime za curicu....Jana (
39%)
Karla (
61%)
Broj svih glasova: 67Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!