Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:35:46
|
|
|
|
Puli
|
i ja sam tu curka sjela sama i igra se u kindaču pa sam na čekanju
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:36:14
|
|
|
|
mirna
|
mali mi još uvijek ne spava... danas ništa od posla i ništa od igraonice....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:37:28
|
|
|
|
Puli
|
danas dopuzila do parketa i skužila da se dudom može lupati po parketu onda bi dudu bacila pa puzila do nje pa lupala i tako u krug mudrica mala
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:38:43
|
|
|
|
Puli
|
ja sam sve u kući obavila za danas još navečer moram do grada i u banku pa će ju mm čuvati čekam da zaspe da i ja prilegnem
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:40:13
|
|
|
|
Puli
|
.mali mi još uvijek ne spava... vruće im je mirna vjerojatno zato ne spavaju ova moja spavala svega sat vremena probudila se mokra od glave do pete
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:43:36
|
|
|
|
tonkica
|
Pozz Majo i neka se Noa malo zlufta vani, pa će mu bit lakše. Kod mene je baš super, ima vjetrića, lagano pirka pa se da durat. Sve mi je otvoreno i nije loše.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:44:29
|
|
|
|
tonkica
|
Puli vi putujete u utorak?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 4.7.2008 13:45:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:46:22
|
|
|
|
mirna
|
ma ne znam puli...meni se ne čini prevruće unutra, ali je upravo opet taj od susjeda počeo raditi...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:46:57
|
|
|
|
mirna
|
zar nitko nije vidio moju zadnju poruku? koju zadnju poruku?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:47:18
|
|
|
|
Puli
|
aha letimo u 14.50 ako sve bude po planu do 17 smo u stanu malo stignemo odmoriti i curi kindač montirati i u šoping po namirnice poći konzum nam je blizu i do 21 radi
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:49:00
|
|
|
|
Puli
|
dedu mirna u akciju šalji nek ih sredi da budu mali ko mravi
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:49:04
|
|
|
|
tonkica
|
Misliš Mirna na to da ne stigneš niš napravit i otić u igraonicu ili da susjed opet radi? Živjeli avioni! Skrate put maksimalno. Falit ćeš nam na Raji.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 4.7.2008 13:50:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:52:30
|
|
|
|
mirna
|
napraviti nisam stigla ništa... mali mi ne spava. ne znam da li da idem s njim u igraonicu, jer nije naspavan a takav je nemoguć...trebala bi otići, jer moram vratiti jednu knjigu...ehh... vidjet ću, ako mali ne zaspi do pol tri spakiram ga, pa idemo s kolicama u igraonicu, možda će odrijemati po putu.. vidjela sam lilivana i nećemo te zaboraviti.
< Poruku je uredio mirna -- 4.7.2008 13:53:39 >
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:54:12
|
|
|
|
Puli
|
a vi meni javit ću se kad uspijem malo ako ništa od kuma oni imaju komp pa kad ću kod njih na ručak ići malo ću na jaju virnuti mislila da će mi ju frendica moći pričuvati navečer kad zaspi pa da ja u internet kafe preko puta stana skočim na druženje s vama ali sestra joj se rastaje od muža pa je u slavoniju išla po tromjesečne blizance i nju da joj pomogne putovati s dvoje djece i vjerojatno ćemo nas dvije biti većinu vremena same daleko od drage mi jaje
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:54:40
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić vrijednim curkama! Super mi je kad dođem kući, a ono svašta nešto za čitati. Tko kišu, hladovinu i vjetrić spominje? Šaljite nam malo, kod nas je paklenoooo... Došla sam kući mokra, inače se baš ne znojim ali danas i majica, a bome i gaće su mi mokre od znoja.. Kako ste mi?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:54:57
|
|
|
|
tonkica
|
Lilivana nećemo te zaboraviti, don't worry! Kod mene sad opet nešto grmi... Valjda će opet padat.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:57:01
|
|
|
|
tonkica
|
Mislit ćemo na vas dok se budete brćkale na jugu. Ružo bok! Ovjde je pravo vrijeme za disat. Oblačno, kišica malo pala, rashladila, čak ima i zraka, pa se da disat. Točno znam kak ti je vruće, tak je meni bilo zadnjih tjedana valjda svaki dan.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:58:20
|
|
|
|
mirna
|
javit ću se kad uspijem malo ako ništa od kuma oni imaju komp pa kad ću kod njih na ručak ići malo ću na jaju virnuti Da ne bi ti svaki dan kod kuma na ručak zbog nas.....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 13:59:10
|
|
|
|
Puli
|
ako ne budem mogla do kompa doći slat ću vam sms-ove da čujem jeste mi dobre i zdrave vesele i nasmijane i da čujem što je nova na jaji
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 14:00:13
|
|
|
|
tonkica
|
Naravno! Ja ti šaljem sms čim Mia dođe na svijet da budeš u toku.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 14:00:33
|
|
|
|
Puli
|
mirna da nije daleko i jaako visoko vjeruj mi da bi do njega jedno 300 stepenica pogled predivan terasa ali dođeš gore i crkneš
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 14:01:34
|
|
|
|
Puli
|
bravo tonkice i još da se koka i ivkica jave prije nego odem pa će mi srce na mjestu biti već sam se
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 4.7.2008 14:04:47
|
|
|
|
tonkica
|
Ivku sam čak i srela noćas na Raji, poslala joj pp, ali sam odgovor vidjela tek jutros. Ne znam ni ja šta je bilo sa Vidicom. A Koka nam se isto danas možda pridruži.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!