Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 13.7.2008 10:14:48
|
|
|
|
božica
|
jutro Rosita-danas imaš slobodno-molim lijepo ako moram otvoriti ću ga-sa naslovom"Ružino veslo" (jer sam se tak nasmijala sinoć---NISI TI VESLO SISALA)
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 13.7.2008 10:16:53
|
|
|
|
božica
|
KAJ onda da otvorim birc ili kaj
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 13.7.2008 10:17:48
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hvala Elena za . Hajde ti sredi Martinu,pa nam se brzo vrati. Kod nas će danas biti 37 stupnjeva i neznam kako ću to preživjeti.Hvala bogu nemoram danas kuhati ručak,idemo kod svekrve. Kakvo je kod vas vrijeme???
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 13.7.2008 10:18:58
|
|
|
|
koka
|
Meni sad Rokić dobro reagira, zato što je Mila dobra. Pitam se kako će biti kad će malo porasti, al otom potom. Volim ih nema šta. Pitala sam se dali ću to malo stvorenje moći toliko maziti kao što sam Roka? A da on ne reagira nekom ljubomorom. Onda ju vidim i sva se rastopim, ma kako mi samo mogu pasti na pamet takve stvari . Roko je prvi i mislila sam da neću imat onu iskricu za Milu. Nadam se da kužite, ne bi voljela da mislite da sam luda .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 13.7.2008 10:20:04
|
|
|
|
božica
|
ŠALA ŠALA-EVO MUŽ SMIŠLJA IME ZA NOVI BIRC
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 13.7.2008 10:21:17
|
|
|
|
koka
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 13.7.2008 10:22:10
|
|
|
|
božica
|
kOKA JA TE TOTALNO KUŽIM-TAKO JE I MENI BILO- kako ću ja nekoga voljeti kao viktoriju---mislila sam da nema šanse-ali ipak je moguće.-----------kako veliš ova mala-sitna bubica
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 13.7.2008 10:30:35
|
|
|
|
Elena
|
evo me vratila sam se,samo da vam nesto pitam,kad bi vama rekle da morate da otsecete jedan prst,za koi bi se odlucile?Boli isto za sve,zar ne,tako moje ljepe mame za svako djete vas isto boli,znam to jer mi smo tri sestre i mama uvek nam je ovo davala ko neki uzrok da znamo da nas sve tri isto vole.Zato niste lude,vi ste jedne predivne mamice,pusa za sve4 mame!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 13.7.2008 10:34:05
|
|
|
|
koka
|
Hvala cure, Elena lijepo si rekla al moram priznat kad sam počela čitat sam se pitala ma šta joj je? Dali si je odrezala prst ili je skrenula . Baš si me nasmijala, ali istina je to što kažete. Idem polako kuhati al kukam ja bez brige. A evo i moja misica se budi.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 13.7.2008 10:36:28
|
|
|
|
Ruža
|
Dobro jel otvoren taj novi birc? Moram do dućanja, dok se vratim neka me čeka jedna ledena limunada, molim lijepo u novom bircu! Nipošto Božita vesla spominjati, pa to me na more asocira... cmok, cmok Ako budete dobre kupim vam čakaladu!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 13.7.2008 11:05:19
|
|
|
|
maja
|
Vidim da je novi otvoreni, ali i da vas tu pozdravim! Kod nas je običaj da gosti dođu isti dan, ja sam došla doma oko 12, a gosti od 17h pa na dalje, ne moram reći da sam bila umorna i strgana! I onda sve zasipaju perjem, papirom i pale gume! To je grozan običaj i ne znam gdje se još primjeljuje
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 13.7.2008 21:48:09
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Elena evo me vratila sam se,samo da vam nesto pitam,kad bi vama rekle da morate da otsecete jedan prst,za koi bi se odlucile?Boli isto za sve,zar ne, Elena, sad si me na baku sjetila...Ona je to ivijek govorila, ima 3 kćeri....Baš mi je drago da si to rekla!!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!