Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:08:56
|
|
|
|
Ruža
|
Zvrkić ne smiješ tako razmišljati, moraš nekako to bolno iskustvo ostaviti iza sebe i pozitivno ući u novu . Briga i panika samo ti mogu naškoditi. Znaš da si do sad imala urednu trudnoću i svog Zvrkića, i da možeš opet, ovo što ti se dogodilo je izoliran slučaj koji se nažalost događa. I mama i sestra su izgubile po jednu trudnoću, nikada nisam željela ni pomisliti da bi se meni tako nešto moglo dogoditi. Moraš misliti pozitivno.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:09:01
|
|
|
|
ZVRK
|
elena,uživaj ti sa tvojom martinicom.mi smo tu uvijek(barem netko)
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:10:40
|
|
|
|
maca
|
hej cure evo mene napokon nazad na portalu!!! jeste mi dobro??
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:11:10
|
|
|
|
Ruža
|
Evo curke za sve da se malo rashladite!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:11:55
|
|
|
|
ZVRK
|
ružo,do sada nisa niti ja nikada,ali nikada nisam pomislila da bi moglo biti nešto sa ili cijelom ,ali....... mislim da će me taj ludi loši filing proči kada prođe neko vrijeme.sada je ''rana'' još jako friška
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:11:56
|
|
|
|
koka
|
Pa moram reći da za sada je dobro prihvačena, non stop bi ju ljubio ili hoče da ju naslonim na njega. Pomaže mi oko presvlačenja i dosta je dobar . Do kad će to trajati neznam. Mila je trenutno dosta mirna pa ju ne moram po rukama nosat , mogu se zabavit s njim. Vidjet ćemo dalje kako bude bilo. I još mi je sada doma do 1.9. Ili ću poludit ili....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:12:53
|
|
|
|
Ruža
|
Maco bok! Pa jel kompić napokon gotov? Kako si samo izdržala?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:13:18
|
|
|
|
ZVRK
|
šte vrtići ne rade kod vas 7 i 8 mjesec koka????
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:15:14
|
|
|
|
tiha
|
cure kupila sam mii partiklicu ljepa na mamu i pametna na tatu! hh tajo bio presretan hh
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:16:28
|
|
|
|
ZVRK
|
tiha,šta ti je to partiklica?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:16:41
|
|
|
|
koka
|
Zvrk ja te kužim, kad sam imala spontani osječala sam se dobro pitala sam se zašto meni ? Pa nikakve naznake od mog tijela da bi se moglo nešto desit s . Da kad sam ostala u drugom stanju s Rokom svako lagano probadanje , čista panika. bilo je jače od mene. Nisam htijela znati spol, kupiti išta pa skoro do 8 mjeseca trudnoće, ikakvo planiranje vezano uz . Mislim da je to jače od mene bilo. Al glavu gore i hrabro u nove+++++.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:20:32
|
|
|
|
koka
|
Ma ne Zvrk, nego skoro svi iz Rokove grupe su na Go, tete isto ima ih malo u vrtiću pa su svi izmješani. Roko je osijetljiv na te promjene. Bože moj, da radim i da mi nema druge išao bi al pošto nikad nije bio doma po ljeti neka barem ove bude. Sneči ćemo se nekako.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:23:01
|
|
|
|
maca
|
je, evo kompić je istaliran, ali meni se svašta u međuvremenu izdogađalo tako da nisam baš imala volje za ništa!!sve je ok sad, imam još 16 dana do termina,iako se već par dana čudno osjećam.uglavnom bila sam završila u bolnicu pod sumnjom napadaja slijepog crijeva pa su me mislili operirati da bi se na kraju otvorila u 33 tjednu i tako da sam bila tjedan dana u bolnici i odtada strogo mirovanje.nadala sam se da ću prestati s mirovanjem kad uđem u 37tjedan,ali eto još sam se malo otvorila tako da mi nema mrdanja!!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:25:18
|
|
|
|
koka
|
Joj Maco, hajde onda miruj strogo i bit će sve ok . Ali šta su ustanovili na kraju , nije bilo slijepo crijevo?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:26:18
|
|
|
|
ZVRK
|
tako je i kod nas isto koka,ali moj DAnijel se ne buni(barem za sada).ako mm bude uzeo slobodno u 8 mj.i zvtkić će onda biti doma sa taticom
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:27:46
|
|
|
|
koka
|
Moram vas nakratko pozdravit jer javio MM da stiže pa idem dovršit ručak, pa-pa svima.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:27:49
|
|
|
|
Ruža
|
Maco pa tebi se onda svašta izdogađalo. Sad lijepo na mirovanje uz komp, lagano druženje s nama da sve nadoknadiš.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:30:07
|
|
|
|
Ruža
|
Hajde Kokita, ali uspori malo...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:30:31
|
|
|
|
ZVRK
|
i ja vas pozdravljam cure.zvrkić se poćeo vrtiti u krevetu.biti će brzo budan pa da mu pristavim peći jesti. CIAO
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:35:30
|
|
|
|
maca
|
na kraju je ispalo da je bila želučana viroza, a najvjerovatnije sam se otvorila jer su mi kirurzi stalno pipali-divljački- trbuh provjeravajući slijepo crijevo jer su me mislili operirati tako da su me držali na dijeti u slučaju operacije.ali hvala bogu sve je dobro završilo, i zbog cijele te avanture izgubila sam na kilaži tako da sam sad samo 11 kila dobila
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:46:22
|
|
|
|
njanja
|
Evo mene, juhuuuuuu
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:58:31
|
|
|
|
njanja
|
Ružo, vidim da si tu...di si nestala?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 15:10:37
|
|
|
|
njanja
|
Cure, odoh ja malo čitati i omarati dok Jan spava...vidimo se večeras
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 16:38:50
|
|
|
|
Ruža
|
Njanja došao mm i ja zakunjala pred tv_om. Ima li koga za kavicu?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 16:48:10
|
|
|
|
koka
|
Evo mene dok se MM tušira pa onda je na mene red . Frigala neku ribu i sad sam sva smrd, smrd...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!