Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 16:55:12
|
|
|
|
Ruža
|
Evo Kokita jedna bez kofeina s puno, puno mlijeka za tebe! Znači ribica za ručak bila? Kako si mi?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 16:59:42
|
|
|
|
koka
|
Pohani list, evo moja Mila se probudila al ju pokušavamo držat budnom. Ako ne neka spava baš me zanima kako ćemo večeras . MM gotov pa odoh i ja se okupati .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 17:12:48
|
|
|
|
Ruža
|
Mmmmm, list... Sline mi cure na te tvoje ribice... Mila se budila, neka ju tata malo zabavlja ipak to obično budu tatine curke! Kad se sjetim dok sam bila mlađa..., ma kakva mama tata mi je bio centar svijeta!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 17:44:36
|
|
|
|
maja
|
Hej curke, ima li koga? Mi bili u Zg-u danas, išli tati u bolnicu, pa u TL, kupila putni krevetić. Došli doma, najeli se i svi troje legli spavati, Noa se probudio vrišteći, valjda nešto sanjao, pa se ja ustala i ponovno ga uspavala u kolicima , evo nas sad tu i čekam nekakvu kavicu jer su mi oči još zatvorene!
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 17:45:09
|
|
|
|
maja
|
i da, samo da kažem da smo noćas malo bolje spavali, ne baš najbolje, ali bolje
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 17:48:29
|
|
|
|
maja
|
Tiha, Mijica ti je slatkica
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 18:06:38
|
|
|
|
tiha
|
zvrk vidjela sam da si pitala sta je partiklica ali nisam mogla poruke objavljivati...to je podbradak! zavezes djetetu oko vrata kada ide papati....ali ima natpis ljepa na mamu i pametna na tatu....fora je!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 18:07:44
|
|
|
|
tiha
|
cure hvala vam mislim znam da je na mamu ajoj kak sam smijesna! jer ima koga za kofiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 19:07:04
|
|
|
|
Wukovarka
|
Danas nikoga na nema?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 19:11:02
|
|
|
|
Ruža
|
Ima, ima. Evo ja sam tu! Kako si nam Wukovarka?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 19:19:57
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ajde, evo tebi jedna , da ne pijem sama! Ja superiska! 10 tjedana, mami ne pravi probleme i super!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 19:23:48
|
|
|
|
Ruža
|
Neka tako i ostane. Bravo za bebača. Hvala za kavicu! Evo nam i Mace, Maco kako nam se ti osjećaš 16 dana prije dana D?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 19:37:32
|
|
|
|
Wukovarka
|
Maca nam u drugoj diskusiji! Kako se ti hladis ovih dana?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 20:26:57
|
|
|
|
Ruža
|
Držim se kuće i hladovine... A ti?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 20:31:28
|
|
|
|
koka
|
Oj moja mala taman zaspala, sad ćemovidjeti do kad i kako. Joj zaboravila sam kako s malom . Joooj ja sad pojela neki probavin za regulaciju probave bljaaaak.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 20:32:02
|
|
|
|
božica
|
bok cure Majo kaj se nisi javila za brzinsku kavicu Tiha mala Mia je slatka curica mamina-već sam napisala ali ću još jednom KokA-SAd sam se sjetila-moja leona je tako zaspala oko 18 i nabi se buidila do 00-i tako ja jedan dan išla nju buditi u 22-(kao da spava do 04)kaj misliš da sam joj uspjela nametnuti "svoj" ritam--------još mi se tu noć više budila-od onda ju ne diram-kako spava neka spava vidš bilo je nedavno al zaboravih te neke stvari
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 20:34:43
|
|
|
|
Ruža
|
Da to je baš bljak, bljak. Imaš pšenično posije za kupiti čisto, a puno je ukusnije. Još kad ga pomiješaš s jogurtom i žličicom meda, super bude. Nažalost kod mene ne pali više, samo me napuše. Mala pava, ništa večeras od održavanja budnosti?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 20:36:10
|
|
|
|
koka
|
Ma tako ću i ja , pogotovo sad kad su tako mali. Imam osiječaj da sam doma već mjesec dana . Mila ima 10 dana i pustit ću je da mi spava, vidjet ću kako će proći. Ako treba brijat ćemo nočas uz kompić .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 20:37:46
|
|
|
|
Ruža
|
Vidi ti što se partijanerice skupljaju polako. Pa subota navečer, nije ni čudo. Bokić Božita!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 20:39:07
|
|
|
|
koka
|
Ma nisam sada za te neke stvari koje napuhavaju mene jer dojim pa mislim da bi i na Milu djelovalo. Spava, spava i odustala sam. Jučer sam ju od 5 držala budnom pa mi je na kraju u 1 zaspala.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 20:41:43
|
|
|
|
božica
|
DA kOKA KUŽIM TE ---tako se i meni činilo -dani su mi ćudno prolazili---------
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 20:43:19
|
|
|
|
božica
|
LADIES NIGHT---OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO odgovor ROSITI
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 20:48:42
|
|
|
|
Ruža
|
Božita, Božita a Đuro?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 20:51:54
|
|
|
|
božica
|
pa je je je tu je on --------------)ROSITA --------------------)ĐURO ŽIŠKU susjeda ima neke štence-a tako laju i cvile ko malo dijete pa sam skoćila da nije mala-a tako me zna i tokom noći stiltati-par puta sam skoćila brzo do male----a mala ko top spava
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 20:58:43
|
|
|
|
koka
|
Sve si mislim da odem i ja spavati . Nedam si mira.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!