Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 11:05:50
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Moj Dino ti se već probudio,pa neću moći dugo piti kavicu. Joj, ja umirem od vrućine,ko zna šta će tek popodne biti. Kakvo je kod tebe vrijeme Elena?
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 11:07:17
|
|
|
|
Elena
|
ma kod ima neko vetre ali za danas su najavili paklene vrucine pa ne znam kako ce biti,kod kuce klima ukljucena i cekacemo vecer da se malo zahladi pa se prosetamo na vazduh
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 11:24:07
|
|
|
|
koka
|
Bok cure samo da vas pozdravim, i odoh kuhati ručak. Ovdje je već vruče da mi se ništa ne radi .
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 11:28:47
|
|
|
|
koka
|
Ah da nisam rekla jučer je Mili ispao pupak . Srce mamino.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 11:31:07
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bravo za Milu I ja sad pristavila ručak i prokula,neda mi se uopće ulaziti u kuhinju!!!!!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 11:35:22
|
|
|
|
Elena
|
bravo za Miu ma bubica mala,sigurno si presretna koka sto si dobila jos jedan u kuci. i mi vec radimo na drugo djete ali ovaj mjesec nista pa idemo dalje sve dok ne ispunim svoje srce i ne saznam da sam ponosna
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 11:43:13
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Elena želim ti puno sreće da uskoro saznaš radosnu vijest!!!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 11:49:14
|
|
|
|
Elena
|
Hvala bumbika,mi smo tri sestre i zaista bih voljela tri djeca imati ali vidjecemo kako ce biti finasiska situacija,pa ako bude sve kako planiramo ne otkazujem se od moje zelje jer i onako ja sam odgovorna za djecu i cela odgovornost je samo moja
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 12:28:30
|
|
|
|
koka
|
Elena neka ti se posreči pa da ugledaš +. Joj i ja sad kuham i pakao je. Al dali su neko osviježenje.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 12:46:51
|
|
|
|
koka
|
nema nikogasve mi brijete negdje. Moja mala još spava čak sam ju išla presvlačiti nebi li se malo probudila a frajerica svo vrijeme spava . Jučer u 1 smo zaspale zato što mi je cijeli dan spavala, a danas mi se čini da će biti isto . Možda je pre mala za neki ritam ali .....Hajde idem uspavati Rokića pa da se i ja ispružim malo. BooooooooK.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 13:05:10
|
|
|
|
božica
|
ej haj-moje cure napokon spavaju u isto vrijeme yeeeeeees tiha tihica-Mija -Mijica je slatkica mala--------al će netko tenis igrati i loptu nabijati i one kocke su super mi ih imamo isto to je dobro za igrati se na njima-viki ih je u poćetku raznosala po cijeloj kući-ali sada više ne-ja sam bila luda-svugdje je bilo brojeva elena-vjerujem da ćete ubrzo ugledati jedan+ ili ili možda koka samo se ispruži------dok još mala samo pajki i papa-a već će ona doći u ritam pravilnog papnja i spavanja-ali kužim te -ti kao mama znaš najbolje šta treba tvojoj dječici
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 13:21:18
|
|
|
|
Ruža
|
Bokić pospanke! Danas svi duže spavali, jutros nigdje nikoga u bircu na kavicu? Joj, joj.... Evo ja došla iz grada s novom glavom, friško ošišana. Vani je pakleno, zato ne mrdajte iz kuće ako baš ne morate. Idem si po lubenicu, jel netko za?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 13:26:00
|
|
|
|
ZVRK
|
ja pojela malo prije komad ali može opet(sve za društvo).kako dišete???kod nas je toplo i puše neki lagani vjetrić.moja šogi danas ostala u rodilištu.išćekujem vijesti,ali još uvijek ništa
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 13:29:52
|
|
|
|
Ruža
|
Stiže samo za tebe Zvrkić! Znači u isčekivanju ste? Biti će feštanja kod vas.. Kako se ti osjećaš?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 13:30:50
|
|
|
|
božica
|
može može i ja bi i jabi lubenice-uvijek E kako te ošišala frizerka Bok zvrk -----------svaki ćas bi mogla bebica od šogi van
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 13:33:10
|
|
|
|
ZVRK
|
fizički sam ok ali me svako toliko nešto ''bocne''sa lijeve strana.malo usporim i onda prođe.hvala za osvježenje.a čekamo feštu ali nikako da nas nazovu iz rodilišta .jaaaaaaaaaako me zanima da li je ili
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 13:38:17
|
|
|
|
Ruža
|
Božita stiže i za tebe! Ošišala me na kratko kao i svaki put. Zvrk šta se jo ne zna dali je ili ? Svaka čast, ja bih po pola pukla od znatiželje.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 13:43:11
|
|
|
|
ZVRK
|
prije ove i ona je izgubila jednu kao i ja tako da su rekli da ova samo dođe vani kako treba tako da nitko nezna.pravo išćekivanje.izgleda da nas je netko urekao.možda moji ''dragi susjedi)'' .
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 13:50:07
|
|
|
|
Ruža
|
Zvrkić biti će još , ne brini. Znam da ti je teško sad. Čak neke statistike kažu da 6 od 10 žena izgubi bebu, što meni izgleda jako puno. Na jesen biti ćeš ti nama opet !
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 13:55:04
|
|
|
|
ZVRK
|
riječi ti se pozlatile.samo što će biti onda... ........mislim da ću stalno visiti po doktorima-UZ jer će me biti frka(znam se),ali ćim prođu 2 normalna ciklusa AKCIJA.barem se nadam da će tako kazati kada budem išla na kontrolu oko 24.07.(
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 13:57:53
|
|
|
|
tiha
|
cure bok! sta ima?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:03:00
|
|
|
|
koka
|
Ejla društvo, evo me. Nisam zaspala al moj Rokić spava a i MIla. Posisa i odmah zaspi. danas odustajem od buđenja neka spava kad hoče baš me zanima kad će se sama razbuditi. Ako treba po noći ću brijat sama u bircu . Bok Ružo znači friz je pao . Zvrk i ovdje nešto puše al ne kužim baš pošto ne izlazim još pa mislim da nisam još svijesna pakla vani.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:04:51
|
|
|
|
Elena
|
nemoj brinuti zvrk uskoro ces ti nama reci da si bog nas prati i uvek je tu samo trebas vjerovati u to i vidjeces cudo Ruzo ajde molim te i meni jedno parce lubenica
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:06:58
|
|
|
|
Elena
|
i eto taman ja sela a Martina me vec zove da si igramo,e ne mogu je odbiti jer me je tako ljepo zamolila s rjecima:ajde mama ajde dodi i igaj so tina momim te i kako sad da je odbijem?
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 12.7.2008 14:07:26
|
|
|
|
ZVRK
|
koka,kako život sa članom više?šta kaže roko za sekicu?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!