Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:47:09
|
|
|
|
tonkica
|
Možemo se i tak dogovorit.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:47:16
|
|
|
|
tiha
|
ves mi je oprala pa sam ga odma i pa sam sad slobodna
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:49:31
|
|
|
|
božica
|
E može je bi fini sok-----srk srk evo me stigla ja -mućila sam se sa novim tickerom-htjedoh i sebe staviti u ticker ma pi nije dao-bum još sutra probala e Puli mala Cvijeta je zaaaaaaaaaaaaakon sa onim naočalama-ženska je već na plaži -i kako ženska stoji u kindaču--------bravo
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:50:45
|
|
|
|
Puli
|
suuuuuuuuuuuuuuper tiha i ja sve spakovala pa se još malo družim moja nešto cvili u snu valjda od cijepljenja ili se pozdravlja sa svojim kinbačem u snu
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:53:28
|
|
|
|
Ruža
|
Evo i mene! Nije još sve gotovo, ali nećemo pretjerivati baš. Pili Cvjetić je premedena! Prava curka! Cure šaljite vamo te kiše. Mi se topimo, sve otvoreno, a zavijesa ni da mrdne...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:53:35
|
|
|
|
božica
|
A neke će biti svekrve -a neke PUNICE neka samo svekrvice spavaju -------- Može biti Puli da nešto ženska sanja----------
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:53:41
|
|
|
|
Puli
|
u 9 mjesecu će obje u akciji u Maksaču biti dvije frendice slatkice Leona i Cvijeta a u kolicima Mija a Đuku ćemo slatko išćekivati i brojati dane s ružom
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:55:25
|
|
|
|
tonkica
|
Nego šta! Živio Maksić i curke s jaje! I druženje koje će za čas! Ružo oblaci idu u vašem smjeru, tako da nemaš brige. Samo što nisu stigli.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:56:23
|
|
|
|
Puli
|
Živjela jaja i najbolje curice jajice
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:56:43
|
|
|
|
božica
|
Da fakat moja frlja će biti onda 6mj-prava prasica da me zeza -joj kak bu to brzo došlo Ružo da vidiš kak su kod mene zavjese letale na sve strane maloprije-morala sam pozatvarat neke prozore da mi unutra ne kiši
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:57:18
|
|
|
|
Puli
|
živjeli
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:57:24
|
|
|
|
tiha
|
kad ce kisica kod nas? meni sve otvoreno pravim promaju a od promaje ni p....hehe hocemo kiseeeeeeeeeeeee danas je tu bilo 35 katastrofa zivaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:58:31
|
|
|
|
tiha
|
bas bi mi dobro sjela ova piva puli ali za stvarno kuham se!!!!a nemam u friđu...
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:58:32
|
|
|
|
Ruža
|
Cvjetić nam već sigurno more sanja i kupanje.
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:58:48
|
|
|
|
Puli
|
curke moje drage volim vas puno mislit ću na vas ljeto će proći za tili čas kad ulovim kakav minut mali doći ću na kavu jer će raja da mi fali
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:59:00
|
|
|
|
tonkica
|
za Puli i curke s Jaje!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 22:59:14
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: Puli živjeli
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 23:00:36
|
|
|
|
Ruža
|
Uf, uf kako ste brze, brze....
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 23:00:36
|
|
|
|
tiha
|
puli ti ces sigurno odma iz na
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 23:01:02
|
|
|
|
Puli
|
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 23:01:24
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Puli curke moje drage volim vas puno mislit ću na vas ljeto će proći za tili čas kad ulovim kakav minut mali doći ću na kavu jer će raja da mi fali ZAKOOOOOONNN!sretan vam put, prekrasan provod i ljeto vam želimo Jan i ja!
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 23:02:41
|
|
|
|
mirna
|
opet tulumarite curke... pa nije za vjerovati.. svaku priliku iskoristite za tulum.. sa 18 disko, a poslije 20 ili 30 Ringeraja... Idem sada da ne bankrotiram opet... laku noć svima!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 23:03:17
|
|
|
|
tonkica
|
Još ćemo se sve napit večeras!
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 23:03:29
|
|
|
|
Puli
|
nećemo tiha dok odmorimo montiramo kindu obavimo šoping i napunimo frižider pa ćemo u srijedu ujutro
|
|
|
|
RE: ledeni kutak za slatki trenutak 7.7.2008 23:04:00
|
|
|
|
tonkica
|
Laka ti noć Mirna! A za tulum je kriva Puli večeras.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!