Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:12:36
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: novamama nitko ništa za piće ma ja ću sama u kantun i oblit ću se do kraja hej, kaj ćemo se vrijeđati....malo baci pogled gore...ako treba još kaj ima kod FJeke svega
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:12:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
pa ja pijem a sada i grickam.....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:14:27
|
|
|
|
mirna
|
ja ove godine neću vidjeti mora... sama s malim vjerojatno ne budem išla...
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:14:34
|
|
|
|
novamama
|
sorry FJ, brza si zaista hvala na turi, baš prija
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:15:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mirna ja ove godine neću vidjeti mora... sama s malim vjerojatno ne budem išla... ajme koma,iskupat cemo se mi i za vas
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:17:23
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: dominik vecer ... imam prijedlo...vi cure kaj znate i volite pec kolace podebljajte kolicinu pa i za nas nekaj specite Dominik, ti si mi u susjedstvu i kolači su neupitni..... kako sam radila za Božić, započela sa pečenjem tjedan dana ranije i na banjak smao djelila (u vrtić, na posao, starcima..), ali sada mi se ne da inace moja sveki mi nije draga ali zena voli radit kolace pa se ne bunim kad posalje tacnu dve sam da ja ne moram ici po njih...ajme jesam grozna
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:18:49
|
|
|
|
mirna
|
moja svekrva nas upravo još jednom pozvala u ned na ručak... jedan dan odmora od kuhinje...
< Poruku je uredio mirna -- 10.4.2009 22:19:11 >
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:19:11
|
|
|
|
dominik
|
mirna necu ni ja na more...al pikiram si neki bazen na napuhavanje i tendicu pa cu mocit dupe u dvoristu sa domiem i dorom
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:19:51
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: dominik mirna necu ni ja na more...al pikiram si neki bazen na napuhavanje i tendicu pa cu mocit dupe u dvoristu sa domiem i dorom Tako ćemo i mi... moram nabaviti malo veći bazen da i ja stanem...
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:19:57
|
|
|
|
tiha
|
bok! dosla samo nakratko umorna sam jako
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:21:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
tiha bok..... naporan dan ili....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:21:39
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: dominik mirna necu ni ja na more...al pikiram si neki bazen na napuhavanje i tendicu pa cu mocit dupe u dvoristu sa domiem i dorom Tako ćemo i mi... moram nabaviti malo veći bazen da i ja stanem... imamo od lani veliki sa palmom iz koje prska voda ali je plitki...sad bi neki barem do koljena da dodje voda
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:27:00
|
|
|
|
tiha
|
jako naporan dan ja odo mia se digla mozda se vratim papa
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:27:45
|
|
|
|
Candy
|
Ne mogu vas pratiti ...u kuhinji sam,pa škicam s vremena na vrijeme,ubrzale ste se nešto ... Bok Tiha,Dominik.... Tiha,jesi liznula ?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:30:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
izgleda da ste sve u velikim pripremama za uskrs meni stalno steka a i popila sam svoje
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:31:04
|
|
|
|
tiha
|
o je liznula sam
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:32:26
|
|
|
|
mirna
|
Ja nisam baš u velikim pripremama, glavno mi je da smo zajedno... sutra ćemo bojiti jaja, tome se veselim jer mali lani još nije kužio u čemu je fora...
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:33:33
|
|
|
|
novamama
|
ni ja nisam u pripremama, nemam pojma šta ćemo sutra za ručak...možda dagnje....
< Poruku je uredio novamama -- 10.4.2009 22:35:21 >
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:35:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
a i ja neznam ni sto bi kuhala a i radila sa njima vezano za uskrs,jos su premali..... a i ovo mi je prvi uskrs da nisam u zadru pa sam malo i tuzna al bitno da smo nas cetvoro na okupu....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:37:54
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga a i ovo mi je prvi uskrs da nisam u zadru pa sam malo i tuzna al bitno da smo nas cetvoro na okupu.... evo ti slika sa trga, drugo sve imaš kraj sebe što ti je važno
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:39:03
|
|
|
|
mirna
|
jao koliko dagnji.... daj pošalji malo i nama u zg... ja ću sutra ujutro na placu odlučiti što ćemo jesti.. i nama je ovo prvi uskrs u zg, obično smo bili kod mene na selu... ali važno je da smo zajedno!
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:39:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pepeljuga a i ovo mi je prvi uskrs da nisam u zadru pa sam malo i tuzna al bitno da smo nas cetvoro na okupu.... evo ti slika sa trga, drugo sve imaš kraj sebe što ti je važno ma imas pravo al evo mene ubrzo....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:42:42
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mirna jao koliko dagnji.... daj pošalji malo i nama u zg... već sam angažirala dhl, stižu još vruće, pazite da se ne opečete
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:43:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
znaci da smo rijesile rucak za sutra
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:44:58
|
|
|
|
mirna
|
da, cekat cemo na dagnje iz zadra...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!