Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:46:38
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
mmmmmmmm, dagnjice..jako volim, ali niakda nisam sama spremala.... cure, lagno se odjavljujem ... treba biti spreman za nove pobjede i poslove sutra
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:47:20
|
|
|
|
novamama
|
kein problem kilo 12 kuna na ribarnici a tako su fiiine....mljac
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:47:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
fj laka ti noc i lipo spavajte....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:50:43
|
|
|
|
novamama
|
laku noć FJ
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:50:50
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: novamama kein problem kilo 12 kuna na ribarnici a tako su fiiine....mljac dok dodju do nas 20 kn minimalno i nisu tako svjeze
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:52:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja danas kupila skampe i moram priznat da nisu lose a ista im je bila cijena kao i u zd
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:52:34
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: novamama kein problem kilo 12 kuna na ribarnici a tako su fiiine....mljac dok dodju do nas 20 kn minimalno i nisu tako svjeze ups, 12 kn su bile...sad nisam sigurna, možda su i 15...javim vam sutra
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:53:21
|
|
|
|
novamama
|
ali moram ipak reći da su šibenske najbolje
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:54:16
|
|
|
|
mirna
|
Drage moje odoh i ja lagano u horizontalu... oči me već bole od kompa.. Laku noć svima!
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:55:01
|
|
|
|
novamama
|
mirna laku noć, evo i tebi jedna zvjezdica
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:55:51
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pepeljuga a i ovo mi je prvi uskrs da nisam u zadru pa sam malo i tuzna al bitno da smo nas cetvoro na okupu.... evo ti slika sa trga, drugo sve imaš kraj sebe što ti je važno ma imas pravo al evo mene ubrzo.... Bog, cure... Moram prokomentirati... Prvi blagdan (EVER!!!) da nisam doli... A tako sam se puhala da idem, a sad na kraju ne idemo jer mm ima utakmicu sutra navečer i luda sam... I još što je najgore, ne uživam u materinoj spizi i ja moram kuhati, što me nikad ne zakači za velike blagdane... Ja sam obično čistilica jer ionako non-stop nešto radim po kući... Sami smo nas dvoje/troje za Uskrs jer mi se ne da sada više s nikim dogovarati ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:58:06
|
|
|
|
novamama
|
a joooj pikachu, baš mi je žao...ma to je takav uskrs....moja mama sutra mora u ri kod bake koja je jučer slomila kuk, tako da nam je sve naopako.... ali, glavu gore, zagrli muža i pomiluj trbuh i bit će ok, nema veze što nećeš jesti maminu spizu, ionako se za te blagdane samo natučemo i ne možemo disat
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:58:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pepeljuga a i ovo mi je prvi uskrs da nisam u zadru pa sam malo i tuzna al bitno da smo nas cetvoro na okupu.... evo ti slika sa trga, drugo sve imaš kraj sebe što ti je važno ma imas pravo al evo mene ubrzo.... Bog, cure... Moram prokomentirati... Prvi blagdan (EVER!!!) da nisam doli... A tako sam se puhala da idem, a sad na kraju ne idemo jer mm ima utakmicu sutra navečer i luda sam... I još što je najgore, ne uživam u materinoj spizi i ja moram kuhati, što me nikad ne zakači za velike blagdane... Ja sam obično čistilica jer ionako non-stop nešto radim po kući... Sami smo nas dvoje/troje za Uskrs jer mi se ne da sada više s nikim dogovarati ... ma onda lipo uzivajte vas dvoje,troje..... skuhaj nesto samo za vas i gustajte
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:59:21
|
|
|
|
pikachu
|
Ma znam, a i znam da ću ove godine biti duuuuuugo doli pa se pokušavam ne bedirati...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 22:59:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
mirna laku noc....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 23:00:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Ma znam, a i znam da ću ove godine biti duuuuuugo doli pa se pokušavam ne bedirati... i ja sam se malo bedirala kad sam skuzila da necemo doli za uskrs,al stvarno mi se sa njih dvoje neda za dva dana...... al idem 1.5 i ostajem cilo lito
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 23:03:43
|
|
|
|
novamama
|
lipe moje, evo i ja idem spavati laku noć
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 23:04:27
|
|
|
|
pikachu
|
Ja nisam do kraja još razradila taktiku... Termin mi je 16.08., ja ću prestati raditi negdi sredinom svibnja jer ću koristiti prvo hrpu godišnjeg, a onda na porodiljni... Jedino što mm radi na fakultetu pa ne znam kada će njemu završiti ispitni rokovi i da li ću ga čekati ili će on doći za mnom...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 23:04:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
laka ti noc nova mama,ljubi novu bebu i pozdravi mi zd
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 23:07:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma bolj ce ti biti u zd preko lita pa lipo idi sto prije mozes a mm ce doci cim stigne oce li ici sa tobom na porod i jesi li razmisljala oces li rodit na stolcicu u zd,ja tila sa rokom al sve brzo zavrsilo pa nisam stigla
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 23:09:12
|
|
|
|
pikachu
|
Ma to sam se nešto raspitivala o toj sidalici, ali mi u principu nije važno, samo da što manje boli ...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 23:10:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
da boli boli al istog trena zaboravis kad primis svoju srecicu u narucje.....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 23:11:34
|
|
|
|
pikachu
|
I kako sada stvari stoje, ići će sa mnom na porod...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 23:13:48
|
|
|
|
pikachu
|
Ma znam, to mi je fora zadnjih dana o tom strahu pričati... To su moje faze... Prvo sam rekla da mi niko ništa ne smije govoriti, onda sam bila blažena u neznanju, a sada se kao raspitujem... Iako ona moja 'parcijalna lobotomija' dobro funkcionira-ni brige, ni pameti !
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 10.4.2009 23:19:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma i najbolje ti je ne misliti o tome,kad dodje dodje a i ovako ne mozes zamisliti sto te ceka.... ja sam sa tonijem imala ful neko pozitivno razmisljanje o svemu,malo se razocaras al ok....kad sam skuzila da sam opet trudna bilo me bas frka poroda a na kraju je tako bio dobar i gotov za po ure....u bolnicu dosla u 11.45 a u 12.35 rodila.....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!