Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:11:14
|
|
|
|
ket
|
neću prije tebe....ali ne moj ti sad odugovlačit.....joj boli me već 2 dana pa me vraća u stvarnost da eto toga....uh strah meeee
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:14:31
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: uspavana da, ide polako... petak je...još malo pa će biti gotov radni dio tjedna.. naravno da sam dobro, hvala na pitanju ti? ja stavila klince na spavanje pa malo gustam uz vas.... mm radi pa se odmaram od svih
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:14:31
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: picky joj dva tjedna vec ne spavam sinoc sam ko beba spavala Jel' ti to poručuješ da gurnemo prste u utičnicu kad nas muči nesanica?
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:14:55
|
|
|
|
ninolina
|
neću prije tebe....ali ne moj ti sad odugovlačit.....joj boli me već 2 dana pa me vraća u stvarnost da eto toga....uh strah meeee draga nisi jedina čekam nedjelju da mogu reći eto dočekala sam puni termin , jer rođeni prije 37 tj su nedonoščad pa da mi to opet ne pričaju. Čuj draga ja sam u rodilištu sigurno drugi tjedan , ti ili požuri ili još malo stisni noge. A bolovi jao meni je isto koma imam osječaj da se rastežem a kontrolu tek idući petak
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:16:14
|
|
|
|
ket
|
picky bit će sve ok...bitno da osjetiš bebu...vjerovatno joj je bio šok ko i tebi....kažu da bebama pred kraj neku stresnu situaciju ili šok treba danima da "probave" iako nas pusti brzo...ali dr. da se u,miriš odi svakako
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:18:49
|
|
|
|
ket
|
ma moj da se i rodi prije nedjelje nebi bio tipično nedonošće....veći bi bio od svojih prenešenih "kolega"
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:19:31
|
|
|
|
Zvonki
|
Picky, tvojoj bebi zasigurno unutra nije dosadno! Mora da će tatinim stopama ako joj se svidio ovaj doživljaj. Električar od začeća d.o.o.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:20:09
|
|
|
|
picky
|
nemojte ni pokusavat.ja bi radje da ne spavam nego to.ali samo da ne bude nekih ostecenja toga me strah a nemogu nista konkretno da nadjem
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:21:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma ne brini sve ce biti ok,ne mose zivcirati sad zadnje dane.....cim se mrda dobro je....
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:21:58
|
|
|
|
picky
|
uf sigurno,curica je nebi da se bavi tim poslom mm-u je toliko bilo smijesno otkud se ja petljam u takve stvari
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:22:30
|
|
|
|
Zvonki
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:24:00
|
|
|
|
ket
|
IZVORNA PORUKA: picky ,curica je nebi da se bavi tim poslom a eto vidiš da joj se mama bavi,
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:27:04
|
|
|
|
ket
|
zvonki da li se to jede? nisam sigurna na što me podsjeća
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:27:42
|
|
|
|
ZVRK
|
ja vas napuštam idem se spremiti i po zvrkića u vrtić
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:28:09
|
|
|
|
uspavana
|
[/quote] ja stavila klince na spavanje pa malo gustam uz vas.... mm radi pa se odmaram od svih [/quote] baš je lijepo ovako guštat malo..slažem se s tobom... evo, kod nas je opet zasjalo sunce držim fige da tako i ostane!!
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:28:31
|
|
|
|
ket
|
bokić...pusa zvrkiću
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:29:01
|
|
|
|
Zvonki
|
Jede se jede. Uživaj! A ovo se i jede i pije.
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:30:01
|
|
|
|
ket
|
kod nas ujutro bilo malo oblačno i od nekih 10 pići sunce
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:31:15
|
|
|
|
uspavana
|
jesi gladna? ili žedna?! što će biti kod vas za ručak? ja za danas nemam ništa još spremno...pa ćemo trebati izmisliti nešto kad dođemo doma poslije 4...
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:31:28
|
|
|
|
ket
|
koliko nisam alkohol probala,ta čaša bi me zabetonirala
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:33:34
|
|
|
|
uspavana
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:34:03
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: uspavana jesi gladna? ili žedna?! Ako je to pitanje bilo upućeno meni, onda odgovor glasi - gladna ko' vuk. Petak je. Dan kad postim i pijem samo kavu da ne umrem i vodu da preživim Zato, ne stavljajte nikakve ćevape danas u birc jer ću završit' pod stolom
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:34:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja nisam tri godine,il sam trudna ili dojim a bas bi nekad s gustom nesto popila
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:36:02
|
|
|
|
ket
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: uspavana jesi gladna? ili žedna?! Ako je to pitanje bilo upućeno meni, onda odgovor glasi - gladna ko' vuk. Petak je. Dan kad postim i pijem samo kavu da ne umrem i vodu da preživim Zato, ne stavljajte nikakve ćevape danas u birc jer ću završit' pod stolom ti si počela sa hranom, ,a ja neću ništa stavljati u birc, ja sve stavljm u sebe
|
|
|
|
RE: C.B.proljetni osmjeh 17.4.2009 14:38:02
|
|
|
|
Marta j
|
Bog kako ste?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!