|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
16.7.2008 13:58:07   
Ruža
Bokić curke!user posted image
Samo da vas pozdravim i da vam javim da će naša Ira danas postati mama, jučer je rekla da će ju danas staviti na drip. Pa pošto se danas ne javlja, mob. isključen vjerojatno je to to.user posted image
Čim saznam nešto novoga javim vam!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 326
16.7.2008 13:58:18   
njanja
E da, FJ...vidim da se kupaš na Mrežničkom brigu...ja u Diga resi imam dedu i mislim da je Mrežnički brig jedno od najljepših kupališta....Ja jesam s mora i obožavam ga i ne mogu se zamisliti da živim negdje gdje ne vidim more, ali moram priznati da me Mrežnički brig i onaj mlin i slapovi kod mlina napune takvom energijom....Žao mi je što zadnjih godina ne idem češće gore, ne znam kad sma se kupala, pre par godina...dođem, vidim dedu i odem za Ri..... Ružo, obavezno odi tamo, prelijepo je.... A FJ....ne znam da li znaš za još jednu lokaciju, mislim da je to negdje kod Zvečaja-oni to zovu "kod Puškarića"...tamo je jednako prekrasno....ako ne znaš, mogu ti se raspitati kako da dođeš do tamo.....Ma možda ti i Iva Piva to zna....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 327
16.7.2008 14:02:27   
koka
Bok, Njanja Jan spava da nam briješ?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 328
16.7.2008 14:04:35   
mirna
Cure bi mogle ta kupališta malo prokomentirati i na Izleti, godišnji odmori? Ja nisam još nikada čula za njih, a puno puta ne znam, kamo bi otišli za vikend...

Bravo Ira! Držimo fige da će sve proći što brže i bezbolnije.user posted image Ni Alea se više ne javlja, valjda je i ona u rodilištu...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 329
16.7.2008 14:07:16   
božica
POZDRAV IRIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 330
16.7.2008 14:10:32   
njanja
Hej Koka...nagranila lavića, digla ga da podrigne, a on mi zaspao na ramenu.....i pokušam ga staviti u krevet, a on se budi.....prevarant mali...i ja opet na rame, blizu srca, i zaspao...sada spava ko top...ne znam do kada će..... Mirna, ajde naveče ću malo pisati o tim mjestima na mrežnici...vama je to iz Zg jako blizu...i da, ima super mjesto blizu severina na kupi-tamo smo bili prošlo ljeto.....mi sa mora, odlazimo se na rijeku kupati.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 331
16.7.2008 14:12:33   
koka
Pozdrav Iri i držimo fige da sve prođe što ljepše, bezbolnije i ugodnijeuser posted image . Ajmo Ira  user posted image   user posted image   user posted image . A tko zna i to što kažeš Mirna možda Alea isto nam nešto sprema  user posted image . Ajmo cure.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 332
16.7.2008 14:33:17   
maja
Pozdrav Iri i neka sve prođe super!!! Noa napokon zaspao, a je cendrav opet danas i stalnooooooooo bi jeouser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 333
16.7.2008 15:19:13   
koka
Joj ja sam zaspalauser posted image , evo stigao MM bacam se na ručak sada ajde bok. Ajme sva sam zbunjena sada.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 334
16.7.2008 15:21:34   
Elena
bok cure samo da vas pozdravim pa idem jesti,user posted image user posted image user posted image kako sam samo gladna,ufuser posted image sta ste spremali za rucak

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 335
16.7.2008 15:30:52   
maja
Bok cure! Glavno da si se ti Koka odmorila, a muž neka malo pričeka ručak!
Elenita, ja kuhala rižu sa svinjetinom i zelenu salatu!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 336
16.7.2008 18:54:50   
koka
Ima li koga? Cure moje , ovaj mojmiš skoro cijeli dan spavauser posted image , da ju pustim ili....

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 337
16.7.2008 19:10:47   
Wukovarka
Evo ja tu...onak u prolazu kao uvijek dok sam na poslu!
Pusti nek spava...kad mi ne mozemouser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 338
16.7.2008 19:24:57   
Ruža
Curkee bok!
Ima li još koga?
Kako god danas sjednem k vama, tako zvoni netko na
vratima.user posted image

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 339
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 19:37:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 340
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 19:42:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 341
16.7.2008 19:53:47   
Ruža
Bokić Ivkica! Eto i tebe u bircu!user posted image  Kavica?user posted image
Što nam Vidica radi?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 342
16.7.2008 20:42:35   
koka
evo nas nakratko, a Iva već zbrisala.                                                                                pokušavam ju ipak sad malo držat budnom jer stvarno cijeli dan mi  spava.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 343
16.7.2008 20:52:44   
Ruža
Bok Kokita!user posted image  Neka pava curka, umori se od papanja.user posted image
Slatkica mala....

Vidim da nam je Ira tu?user posted image  Sad mi ništa nije jasno?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 344
16.7.2008 20:53:41   
koka
pa gdje steuser posted image ,sta se danas štrajkauser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 345
16.7.2008 20:55:56   
koka
ma gdje vidiš Iru user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 346
16.7.2008 20:58:20   
Ruža
Pa na aktivnim korisnicima? Piše da objavljuje poruku?user posted image
Možda su je pustili kući?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 347
16.7.2008 20:59:33   
koka
možda mm kukauser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 348
16.7.2008 21:08:22   
Ruža
Evo sad joj je isporučena poruka. user posted image  Pa ćemo vidjeti. Nadam se da je sve o.k.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 349
16.7.2008 21:11:21   
božica
bok cure navratih ja malo---------)kaj sam ono hotjela napisati----)uh kak sam zaboravna-----------------user posted image

Bila ja danas na cugi u zgu sa tinom i tihom-bilo nam ockej-kada se tiha vrati bude vam fotkice stavilauser posted image

KOKITA kaj da ti velim-a kak ju održavaš budnomuser posted image -koka vidim da si se ti danas malo odmorila-pa šta će to biti.user posted image bravo za tebe

Cure su u krpama-muž u krpama i ja mogu tipkati-tipkati-tuipkati

idem micat rit...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!