|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
17.7.2008 7:00:33   
troubled
evo kava... (a ja ne znam gdje "žive" ti tvoji lijepi smješkići)...
uživajte cure...
"bježim" na mljet....
vidimo se večeras...
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 376
17.7.2008 7:07:57   
Ruža
Hvala na kavici!mmmm, baš je dobra...

Uživaj i ti na Mljetu, mi ćemo u mislima brćkati se sa vama!

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 377
17.7.2008 8:02:41   
božica
jutro i od mene----moje dvije cure su se u 06 ustaleuser posted image

a troubled-ja sam tako u prvoj trudnoći-ranoranila----user posted image

ja bum jednu finu cedeviticu-srk srk

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 378
17.7.2008 8:12:00   
BUMBIKA
Jutro cure i od mene!
Može jedna user posted image  za mene???

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 379
17.7.2008 8:15:35   
Florijan Jakov
O dobro jutro, mamice i trudnice....i ja bi jednikaficu, jer sam jutros opet zaspala, sva sreća da je mm bio doma pa me probudio prije nego je išao na posao!
Kod nas jedina novost da je FJ opet uho procurilo pa moramo danas na kontrolu i briseve jer vjerojatno ima neku bakteriju pa da to rješimo prije GO!

Idem malo bacit oko na ostale teme i čestitke user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 380
17.7.2008 8:26:00   
Ruža
Ekipica se polako skuplja!user posted image  Kavice se piju. Malo vas pozdravim i brišem iz ove moje bauštele...
Kako ste mi danas?

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 381
17.7.2008 8:30:42   
Florijan Jakov
Nekako umorna i strgana, nos mi curi i glava me počinje bolit,a  posla preko glave !
A kaj se ti, Ružo, spremaš u skitnju!??!?!

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 382
17.7.2008 8:32:39   
BUMBIKA
Ja sam dobro,Dino mi je noćas dosta dobro spavao,pa sam se i ja naspavala.Opet nam je malo zatoplilo,vraća nam se ljetouser posted image
Kako si ti danas Ružo?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 383
17.7.2008 8:38:00   
ZVRK
dobro jutro cure.kako ste mi danas spavale? danas nam ima CANDY ročkas pa da ja uputim svoje ćestitke                                                                           user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                                     i na kraju zaželi želju i puhni-ugasi sviječice      user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 384
17.7.2008 8:54:57   
Ruža
I mi Candy želimo sretan rođendan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 385
17.7.2008 8:55:50   
Ruža
FJ pa nemoj nam se prehladiti pred vikend. Interesantno kako prehlada redovto ščepa za viken, a ne ponedjeljkom?user posted image

Mene tlak opet jutros zeza , mislim da ću morati malo soli pojesti prije nego krenem. Inače će usput biti user posted image ....user posted image

Bumbika što nam ti imaš u planu za danas?

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 386
17.7.2008 9:02:50   
Wukovarka
Jutro!
Se jos toci user posted image ??

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 387
17.7.2008 9:04:46   
Elena
dobro jutro cure,kako ste mi,ej zvrk jer ti si znala da je nasoj candy rockas ajde odi i otvori tema da festamo malouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 388
17.7.2008 9:09:26   
BUMBIKA
Još neznam kako ćemo provesti dan,sve ovisi o mom malom mišu,kako on bude raspoložen!!!user posted image user posted image
Popodne ćemo vjerovatno otići do mojih,pa nek se baka i dida igraju sa unukom.
A gdje si se ti uputila,kad ti nije baš najbolje????

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 389
17.7.2008 9:10:27   
Wukovarka
Zvrk vidila sam poruku u popisu trudnica! user posted image
Sto bi?

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 390
17.7.2008 9:12:24   
Candy
Bok cure!Nevjerojatne ste...Hvala vam na lijepim željama,ugodno ste me iznenadile...Jučer sam do kasno istraživala RR,pa sam tek maloprije ustala...I naravno,što prvo napravim...?Odem da kompa da vidim kaj ima novoga...Ma,svaka vam čast,divne ste...
Odoh do dućana,pa se čujemo kasnije...user posted image !

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 391
17.7.2008 9:13:48   
ZVRK
nažalost sam morala na kiretažu u 8tj.nije bilo živo pa.........otvorila sam temu pa baci pogled

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 392
17.7.2008 9:14:44   
ZVRK
candy pazi da ne zaboraviš kupiti i nešto za cure sa RRuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 393
17.7.2008 9:40:55   
maja
Jutro cure! Ja opet nikako spavala, sve si razmišljam da ću uvesti bočicu Noi prije spavanja! Nije jučer spavao od 7 i išli spavat u 22, on sav strgan i probudi mi se u pola 12, katastrofa, pa u pola 2, pa u pola 5 ,pa nije zaspao do pola 6 itd., nemogu više, strgana sam, a to traje već više od tjedan dana, jel mogu tako dugo biti skokovi u razvojuuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 394
17.7.2008 9:47:25   
BUMBIKA
A joj Majo,jadna ti!!!user posted image
Da te utješim,i moj Dino se sa 10 mj još uvijek budi bar 2 puta i onda u pol7,7 nema više spavanja.On nije gladan,nego neznam šta mu je,malo popije čaja,pa se malo vrti i onda ako imam sreće zaspe odma.Sad sam mu unazad tjedan dana počela između 4-6 zavisi kad se probudi dati čokolino,misleći da će duže spavati,ali ništa od toga

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 395
17.7.2008 9:51:17   
maja
a možda bude boljeuser posted image preko dana mi izdrži po 3 sata bez jela, a po noćiuser posted image

i još me glava boli od tog vremena, opet je kod nas vruće

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 396
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 10:07:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 397
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 10:19:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna veza do poruke: 398
17.7.2008 10:21:56   
maja
došao MM, idem doručkovati pa se vratim kad se on vrati na posao

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 399
17.7.2008 10:32:30   
Megica
Evo cure ja sam baš mislila popiti kavicu s vama ali stigla promjena plana: idem na kavu kod svekrve. Nije baš da sam previše sretna zbog toga...user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!