|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
17.7.2008 13:24:46   
BUMBIKA
A joj Koka užas.Bitno da ste svi dobro,da vam nije ništa.Jadničak mali,sigurno se jako uplašio?

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 426
17.7.2008 13:25:45   
cokolada
Koka hvala Bogu da je sve dobro proslo.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 427
17.7.2008 13:27:26   
Ruža
Evo i mene!Ima li kavice?

Ajme Koka grozno, hvala Bogu pa nitko nije nastradao ozbiljno. Ali mogu misliti koliko si se uplašila...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 428
17.7.2008 13:34:50   
koka
Hajde Cokolada onda uživajte i kupajte se puno, punouser posted image user posted image user posted image . A MM danas rekao pošto ne radi da bi na kupanje s Rokićem, a '' možda'' ćemo i nas dvije s njim. Znam da je možda pre rano al bili bi u hladu i nebi se kupale normalno. Vidjet čemo kasnije user posted image user posted image user posted image . Bok Ružo si sredila majstoreuser posted image . Joj ja bi bas voljela vidjeti slike tiha. 

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 429
17.7.2008 13:40:43   
Florijan Jakov
Koka, ajde Bogu hvala da je sve ok prošlo jučer!
Pa zašto ne bi otišli malo na friški zrak i uz more, nek se cura od najmlađe dobi navikava na prirodu i more user posted image ...ako idete, uživajte!

P.S. Koka, sutra ti stižem blizu srca..idem s frendicama na vikend u Novigrad user posted image

< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 17.7.2008 13:43:53 >

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 430
17.7.2008 13:41:35   
božica
bok curićkeuser posted image

Bok Iva Piva-vidim da si dobila smiješak od svoje proncezice-to je divnouser posted image
baš ste me podsjetila na ona njihova nesvjesna smješkanja-joj kako su slatki tako majušniuser posted image user posted image
Kokita---Hvala Bogu sve je dobro prošlo-znaš kak sam se stresla kad sam čitala
tina1602-neka Lunica bude dobro-neka ju anđeli čuvaju tako maluuser posted image

ajde van one koje ste planirale-bile trudne ili sa djećicom.-ili one koje moraju raditiuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 431
17.7.2008 13:42:50   
božica
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

Pa zašto ne bi otišli malo na friški zrak i uz more, nek se cura od najmlađe dobi navikava na prirodu i more user posted image ...ako idete, uživajte!

KAŽEM JA-ZRAK JE SUPER

idem micat rit...

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 432
17.7.2008 13:43:17   
tiha
jao koka sva sreca pa se nije nista strasnije dogodilo ali mogu mislit da si umrla od straha!

ovako jucer je bilo bas ljepo...barem meni! osim cekanja kod dr al dobro zanemarit cemo to!  s tinom smo se nasli oko 10 sati kod kolodvora i malo se druzili tamo u parkicu. zatim smo potrpali sve stvari u njihov auto i krenuli do klaiceve bolnice predati papire i otisle na kavicu. nakon kave ponovno u bolnicu i cekali dr cigita od 12 do 2 i nesto...ali napokon se smilovao i primio nas bili smo brzo gotovi svaka minutu kod njega i to je to.

mi nemoramo do 11 mjeseca na kontrolu jedino ako hemangiomcic pocne rasti ali nece jer se smanjuje a tina ce vas sve obavjestiti o luninoj operaciji.

poslje pregleda smo se dogovorile s bozicom na trgu ispod konja...user posted image da se kao prepoznamo! ali ona je nas naveliko vidjela i pocela nam mahati...prava je!

otisli smo na suncani trg(ako se nevaram) i popile kavicu druzile smo se skoro 2 sata....
leonica je prava maca samo se smijala i nabacivala neke pricice mii a mia je proucavala njene igrackice i zveckice.
luna je bila prava operna pjevacica na trgu bas nam je ljepo pjevala...dok ju tata nije uzeo sebi u krilo onda je pocela razbijati case...na svu srecu samo se jedna razbila. jedino mi je zao sto to nismo uslikale jednostavno se nismo sjetile sve poslikat.

jao zaboravila sam trebale ste vidjeti prvi susret lune i mie...mi smo se valjali od smijeha. mia je mali zivac i zvrkic i naravno odma je zgrabila lunu za rukicu a ona siroce pocela plakati djete se uplasilo...ali nama je to i dalje bilo smijesno . luna pogleda miu i pocne plakati ali kad se bubica razbudila ljepo su se druzile i igrale...

vidjet cete slikice meni je bilo bas lijepo mada smo bile umorne i rastrgane od puta i silnog cekanja kod dr ali naravno da bi tako sta htjela ponoviti...jer stvarno mi je drago da sam upoznala bar nekoga!

mirnice sreco zasto nisi i ti dosla rekla je bozica da ste trebale ic do maksaca trebala si i ti doci...zao mi je sto se nije javilo vise cura iz zga ali bit ce prilike za jos susreta!

jednostavno smo uzivale!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 433
17.7.2008 13:51:52   
božica
tiha sve 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma tiha moram te ispravit nije "sunčani trg" već "Cvjetni trg"(zag.špica  hehe)
Ali može biti i sunćani pošto je bilo lijepo vrijemeuser posted image

< Poruku je uredio božica -- 17.7.2008 13:53:18 >

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 434
17.7.2008 13:54:33   
Ruža
Kokita samo vas dvije odite do mora malo, pa ne može škoditi. Ili se ostani kod kuće odmoriti malo, a mm neka preuzme Rokića.

Tiha baš mi je drago da ste se dobro provele u Zg i da je kod doktora sve o.k. prošlo. !user posted image  Znači spoj je bio kod konja...user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 435
17.7.2008 13:56:01   
božica
Rosa-ispod repa je bio spojuser posted image user posted image user posted image
Pa kaj nisi otišla ti u grad----------------user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 436
17.7.2008 13:57:39   
Ruža
Božita bila i vratila se već, više ni sama nisam znala kuda bi tuvala....user posted image  Ali poslala sam ti slikice napokon!user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 437
17.7.2008 13:59:02   
koka
Tiha baš mi je drago da ste se lijepo proveleuser posted image user posted image user posted image . A sad ću ja sa FJuser posted image . FJ pa več kad dolaziš do Novigrada, ja u subotu idem za Poreč pa bi mogle na kafu, šta kažeš? 

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 438
17.7.2008 14:02:28   
tiha
IZVORNA PORUKA: božica

tiha sve 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma tiha moram te ispravit nije "sunčani trg" već "Cvjetni trg"(zag.špica  hehe)
Ali može biti i sunćani pošto je bilo lijepo vrijemeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  nisam za gabe plava user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 439
17.7.2008 14:03:07   
božica
ooooooooooooooo brza si ti rosa-kaj je je-----sada si došla majstorima reda radit-kaj dela onaj sa kapicom trenutno hehuser posted image

cure to je stvarno super-ja sam u ovih pola godine koliko sam na jaji upoznala-------7 mamica    zanimljivih to je divnouser posted image user posted image user posted image

Koka i F.J nadam se da ćete se naćiuser posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 440
17.7.2008 14:05:55   
tiha
ja znam svegru,tinu i bozicu!user posted image  htjela bi da se taj broj poveca

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 441
17.7.2008 14:17:45   
koka
Božice poslala sam ti jedan kratak pp.user posted image  user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 442
17.7.2008 14:27:12   
koka
Hej ima li koga user posted image . Tko zna kako je s Tonkicom? Su se vratile doma? Imam još malo fore u 3 dolazi MM pa preuzima kompić. 

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 443
17.7.2008 14:39:10   
božica
ma glupi komp-me izbacio totalno je poludio-morala sam ga resatiratiuser posted image user posted image

Svegra-vidjela sam fotkice-mali je zakon-kako samo spava u kolicima-zamisli umornog li radnog čovjekauser posted image

drage moje ja ću još malo po svoju  Viktorijuuser posted image -

Vidla sam Koka pp i pročitala ga i poslala ti nazad drugi pihuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 444
17.7.2008 14:41:29   
koka
Evo i ja ću vas sada napustiti jer stiže doma MM pa da dovršim ručakuser posted image . Pusa svima i pa-pa. Pročitala, pih.user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 445
17.7.2008 15:57:01   
svegra
sad je moj dječarac opet tako zaspaouser posted image user posted image user posted image
samo mu padne glava, a neda  da ga stavim da leži,ljuti se. a šta ću ostavim ga pa kad zaspi spustim ga

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 446
17.7.2008 15:58:32   
koka
O maj gad zar opet nikoga  user posted image . Ja uspjela do kompića nakon ručka a ono nema nikoga  user posted image   user posted image   user posted image  

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 447
17.7.2008 16:04:43   
koka
Ništa onda odoh prati suđe. Kad me tjerate user posted image , a nije mi bilo na pameti.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 448
17.7.2008 16:08:54   
Ruža
Kokta ja sam tu!user posted image  Jesi već zbrisala?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 449
17.7.2008 16:17:49   
Florijan Jakov
evo ja se sjetila da danas nisam svoju ledenu kavicu popila...

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!