|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 10:39:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 401
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 10:45:48   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 402
   RE: "C.bar tatatala"
17.7.2008 10:47:58   
Florijan Jakov
Bok, pivka...pa kako si ti? Kako se snalaziš u ulozi majke? Kako je Vida?!?!

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 403
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 10:51:34   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ruža)
  Neposredna veza do poruke: 404
17.7.2008 11:05:58   
tina1602
evo me curke....
da vam javim, luna ima dva hemangioma, jedan veliki i jednu malu točkicu, jedan ide laserom,a jedan običnom....

e tiha kada budeš tu...
javi mi se ....
trebamte pitat jel da nazovem sad za operaciju.....
ili kad obavimo pregled kod anesteziologa...
da joj kupim hranu,kašice,sok da ima tamo....
i jel si ja mogu uplatiti taj dan da budem s njom....
molim te odgovorimi...
imamjoš pitanja....
odo ja sad...
moramotić po uputnicce,papa

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

Neposredna veza do poruke: 405
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 12:03:46   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Florijan Jakov)
  Neposredna veza do poruke: 406
17.7.2008 12:11:57   
koka
bok IVA j dobro nam došla, svaka čast ako si išla sve čitatiuser posted image , ja sam preskočila neke stvari. 

Neposredna veza do poruke: 407
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 12:12:07   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tina1602)
  Neposredna veza do poruke: 408
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 12:16:44   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 409
17.7.2008 12:20:19   
koka
Evo mi smo se vratile iz šetnjice. Napokon otišle ma lo s Rokićem vani. Cura je non stop spavala sad sam ju nahranila i bacam se na ručakuser posted image . Joj to je preslatko kad se počnu smješkati, moja u snu svako toliko se nasmije. kažu da se smiju anđelima user posted image .

Neposredna veza do poruke: 410
17.7.2008 12:27:13   
cokolada
curke bok malo sam skoknula do vas da vidim kaj ima, zadnjih dana sam malo u guzvi pred godisnji pa se ne stignem druziti s vama. nisam jos uspijela sve pregledati ali vidim da ste se vratile Iva Piva i Koka.
Kako ste, jeste se oporavile, kako su djecica?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 411
17.7.2008 12:31:50   
koka
Bok Cokolada, kako s vama? S nama je ok. Evo čak i u prvu šetnjicu smo bileuser posted image . Iva mislim da bi trebala ticker promjenitiuser posted image

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 412
17.7.2008 12:38:29   
maja
A mali mišić Jakov, kako on lijepo pava! 

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 413
17.7.2008 12:39:47   
Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

Hej Florijnka!
Evo ide hvala. Kako si ti?
Kaj ima? Kako je FJ uhace? ak se dobro sječam nešto si napisala da mu je uho procurilo (dok mi nismo prošle na porod)?!

Bili na operaciji, sve prošlo ok, uho curilo, pa prestalo, i sad opet procurilo tako da danas idemo kod dr na pregled i briseve...očito da je u pitanju neka jaka bakterija koju nisu uspjeli riješiti! No, samo da to riješimo prije GO!

Vjerujem da ćete vas dvije brzo uhvatiti ritam pa ćeš imati vremena i za sebe, ali i za nas!

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 414
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 12:41:48   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 415
17.7.2008 12:42:06   
koka
Moram presvuči Milu nešto mi je zamirisalouser posted image . Al tu sam user posted image .

Neposredna veza do poruke: 416
17.7.2008 12:43:17   
koka
user posted image Iva al sad stavi Vidin da znam kako rasteuser posted image . Šta danas planirate kuhati?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 417
17.7.2008 12:45:41   
cokolada
mi smo ok, bili smo bolesni, zvrkic pije antibiotik vec 12. dan, grlo mu jos uvijek upaljeno (dobio neku grdu upalu, isli dezurnom dala mu krivi antibiotik koji je pio 6 dana bezveze, pa onda dobio pravi koji jos pije, ja pokupila od njega, ali sada smo bolje). Kakva je bebica Mila i kako je Rokic prihvatio sestricu? Vidjela sam na slikicama da je preslatka.

Neposredna veza do poruke: 418
17.7.2008 13:01:48   
koka
Mila trenutno jede , spava i svako toliko njurga neštouser posted image . Al Roko je dosta dobro to prihvatio, ljubio bi ju non stop,pa se mazi, pomaže oko presvlačenja, svima govori da je to njegova sekica a danas kad su mu rekli da če uzeti seku skoro se rasplakao. Za sad je ok, vidjet čemo kako će biti kad Mila počne više pažnje privlačit na sebe. 

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 419
17.7.2008 13:07:35   
koka
Evo upravo zaspala moja mišica a Rokić gleda crtić i neće spavati. A  ma neka mu bude ranije će večeras leći user posted image . Ha-ha sama sebe sam nasmijala user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 420
   [Brisano sporočilo]
17.7.2008 13:10:27   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu cokolada)
  Neposredna veza do poruke: 421
17.7.2008 13:16:00   
tiha
cure ja pokusavam stavit fotke od jucer sa druzenja a nemoguuser posted image  izbaci me van

Neposredna veza do poruke: 422
17.7.2008 13:20:21   
koka
Cure moje jučer živi kaos u kući. MM išao raditi a ja odlučila okupati Milu i Rokića. Milu sredila i krenula kupat Roka. Naponila kadu i htijela zatvorit tuš kabinu, kad ono padnu vrata i u tisuću komadića ode staklouser posted image user posted image user posted image . Nisam znala šta ću gledam Milu ok , Roko počeo plakat ja sva u staklu , kada također.. Taman iza mene se pojavila sestrična i pokupi Milu a ja vadim Roka iz onog kaosa. Uglavnom sve je prošlo ok, s obzirom da je moglo biti i gore. Ja i Roko imamo par sitnih posjekotina a Milu nije ništa dohvatilo na svu sreću. Usrala sam se od straha,a sad pomisao da ona sitna stakla su nas mogla ozljediti i gore.... Hvala dragom Bogu nije nam ništa. Netko nas čuva od gore.

Neposredna veza do poruke: 423
17.7.2008 13:23:14   
mirna
Užas koka... sva sreća da su naša na selu od plastike...

Cure niste ništa napisale kako je bilo na druženju jučer?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 424
17.7.2008 13:23:17   
cokolada
Drago mi je da su bebaci dobro, da Rokic dobro prihvaca sekicu a vjerujem da ce tako i ostati.
Curke budite mi dobro, cuvajte svoju djecicu, ne znam koliko cu vas uspjeti citati jer sutra idem na more, vracam se krajem 8. mj.
velika pusa svimauser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!