|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: "C.bar tatatala"
17.7.2008 16:28:29   
Ruža
Može FJ, evo jedna za tebe stiže!user posted image

Majstori su otišli za danas pa ću i ja jednu s tobom s guštom popiti. Tražila sam po netu malo one naljepnice za dječje sobe, gdje ima za kupiti. Zna netko?

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 451
17.7.2008 18:17:55   
njanja
sad sam ukratko sve pročitala....Koka, dobro ste svi prošli.....nevjerojatno da se to desilo, ja bi se tako prepalaaaaaaa....stvarno ste imali sreće.....Nakon ovog, sad očekuj nešto da ti se jakooo lijepo desi user posted image  Ivka, vidim da si tu...i da se Vida smije....Eto ti, dijete se napapalo pa se smije....Moj jančić se još smije smao kada kaka, piški...tu i tamo se i meni nasmije, ali mislim da nema veze samom, ne zna i on čemu se smijeuser posted image  Jesi li danas bolje??? Tina, baš mi je krivo za Lunu, kada je operacija? A što je s Tihom, nisam shvatila???  Ružo, naljepnice imaš za kupiti u našem beba centru u Ri....ako hoćeš, ja ti kupim pa ti pošaljem dostavom-city expressom ako ne nađeš nigdje drugdje....ja sma si ih poljepila za jana na zid, baš ti pošaljem sliku na mail..... Eto, ja samo nabrzakaaaaaaa 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 452
17.7.2008 18:54:43   
Ruža
Baš si brza, nema što!user posted image  Nisi ni došla već si zbrisala...user posted image
Hvala na informacijama, u ponedjeljak idem po laminat, boje za krečenje i rsvijetu pa ću pogledati u Brodu po tim većim centrima. Kod nas nema, a baš su mi fora.
Tina vidim da si tu, kavica?

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 453
17.7.2008 18:54:51   
tina1602
bok curke....
ne znam kada je operacija,u utorak idemo kod anesteziologa, sutra vadit krv...
moram nazvat zg da dogovorim,vjerojatno će biti u srijedu...
ne mogu si ni zamisliti da bi cijeli dan i noć mogla provest bez svoje lunice....

ps tiha čula sam od doktorice da je noćenje 700kn user posted image
iću sad malo pogledat na netu...

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 454
17.7.2008 18:56:45   
Ruža
Tina baš mi je žao. user posted image  U koju bolnicu idete?

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 455
17.7.2008 19:08:45   
tina1602
u klaićevu....
pronašla, smještaj košta 768kn....
ne znam još moram prošvrljat internetom...
odo spremit lunu idemo u šetnju

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 456
17.7.2008 19:14:13   
Ruža
Hajde drži se i sretno! Javljaj nam što si saznala.
Dobar provod u šetnji!

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 457
17.7.2008 20:01:18   
božica
tina imaš pp

danas vas je nešto malo-al vas ima-

Eno moja mala riba spava------muž nešto njurga-kak to tipkam da bi se on malo odmorio grgrrrrrrrrrrr-Rosa di je tvoja tava da ga pošteno opališuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A viki gleda crtićuser posted image

A ja malo tipkam-pipkam po ovoj tipkovnici-šššššššššššššššššššššššššššššššš

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 458
17.7.2008 20:33:09   
Ruža
Gdje treba? Intervencija za zločeste mm_ove user posted image !
A-ha, na evo ti još user posted image .
Jel sad bolje Božita?

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 459
17.7.2008 20:35:44   
božica
bolje je Rosa-znam ja koga treba zvat za zločeste muževeuser posted image user posted image user posted image user posted image

A šta ti radiš-kako su majstori-i oni su postali dio ove prićeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 460
17.7.2008 20:41:49   
Ruža
Samo zovi i stižem, evo još malo user posted image !

Majstori super, danas su uz kavicu i sokić dobili čak i
kekse zato što su bili dobri. user posted image Alkohol im ne točim( pa da mi ne bi još koji blebnuo s lojtri ili kroz prozor),.a  ne, ne... Pa da ja budem kriva. user posted image
Krenula natrpati tete blebete pa zasjela u birtiju...user posted image user posted image

Kako si nam ti Božita, osim što te mm sekira?

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 461
17.7.2008 20:51:49   
božica
Jao i kekse su dobiliuser posted image
a kakve blebete ćete ljepitiuser posted image cvijetni uzorak ili šta-nemam pojma kakve su tapete u modi-Mi ih nemamo-
imala sam ih ko mala-user posted image

A
inaće sam ok-Moj čovjek je otišao pajkiti i mene ostavio na miru-piru

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 462
17.7.2008 20:53:18   
tiha
cure evo i mene!

ja kad dodem tine nema...tina sigurno je operacija drugi dan taj dan kad dode kod anesteziologa vodi se kao da je u bolnici ali taj dan jos ide s tobom doma ili gdje cete vec spavati. a drugi dan ju moras dovest oko 8 sati u klaicevu i javit se na ona siva vrata sto sam ti pokazala i tamo lunica ostaje...zadnje hranjenje ti je u 4 sata ujutro i vise nema nista ni za pit ni jesti. radi anestezije! i nemoj se nista brinuti znam da nije lako ali vjeruj mi sestre su jako dobre paze i maze djecu cim djete zaplace na rukama je tako da se nemoras brinuti! vidjela sam svojim ocima vidjet ces da su sestre drage a i mlade!

nemas razloga za brigu! ako te jos nesto zanima molim te javi se sve cu ti objasniti.

e jos nesto nemoras joj kupovat hranu jer mora bit njihova samo cete glavna sestra pitat sta jede koliko bocica dnevno koliko kasica i oni joj daju njihovu hranu. samo moras pripremit bocicu za mljeko i bocicu za sok ili caj! sve je njihovo nemas brige!
samo odjeca maramice kremica i pelene ti trebaju! ak se jos nesto sjetim javim ti! pisem ti tu jer se nemozemo nac nikako uhvatit!

molim te budi sto smirenija jer lunica to osjeti...saljem vam jedan veliki user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 463
17.7.2008 20:54:53   
tiha
boza dobro kad ga nemoras uspavati mene moj m nesto obilazi hehe! zamisli ti njegauser posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 464
17.7.2008 20:55:26   
tiha
jer koja za slađu?liz liz mmmmmmmmmmm

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 465
17.7.2008 20:58:46   
božica
većeras ga nemoramuser posted image
jer mi imamo većinu dana na raspolaganju-pa onda udri kad se stigneuser posted image

tiha jesi li stavila slikice-paaaaaaaaaaaaa gdje suuuuuuuuuuuuuu

< Poruku je uredio božica -- 17.7.2008 20:59:34 >

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 466
17.7.2008 20:59:56   
Ruža
Ja bi slađu Tiha!user posted image  Znaš da sam ja uvijek za slađu!

Božita jel vidiš da primjena sile u pravo vrijeme daje i prave rezultate!user posted image user posted image  Baš mi je super!user posted image user posted image user posted image
Svog mm_a vidim po 15 min dnevno, pa nemam kad primjenjivati. Stoga curke samo zovite kad treba!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 467
17.7.2008 21:00:58   
tiha
IZVORNA PORUKA: božica

većeras ga nemoramuser posted image
jer mi imamo većinu dana na raspolaganju-pa onda udri kad se stigneuser posted image

tiha jesi li stavila slikice-paaaaaaaaaaaaa gdje suuuuuuuuuuuuuu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hehe...user posted image  osla i sad moj m nabrijan user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 468
17.7.2008 21:01:52   
tiha
evo slado stize ruska

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 469
17.7.2008 21:03:20   
tiha
drzite fige idem stavit slike po stoti put probat

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 470
17.7.2008 21:13:36   
tiha
cure stavim slike i idem na pohrani a on mi skine do 99 % i iskljuci se nemogu vjerovati

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 471
17.7.2008 21:14:32   
Ruža
mmmmmmmmmmmmmmm, baš je dobaaaaaarrrrr....
Hvala Tiha!user posted image
Stavi nam slikice! Evo držimo fige da uspije!user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 472
17.7.2008 21:14:44   
božica
neznam kaj da ti velim tihauser posted image user posted image user posted image user posted image
a ja uzela jabolko pa nju jedem-----
od neki dan sam odlućila NE JEST poslije 18h-pa sam tako jadna -mislim gricnem ja ali stvarno malouser posted image

kaj rosa kakve su onda tapeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio božica -- 17.7.2008 21:16:50 >

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 473
17.7.2008 21:23:48   
Ruža
To su naljepnice s dječjim likovima, ne bi ljepili tapete, nego bi okrečili sobu za Đuru i poljepili te naljepnice. Baš su mi fora. user posted image Imaš u albumima, mislim da se album zove Monina soba.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 474
17.7.2008 21:25:42   
božica
aha okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidjela sam Monina soba-prekrasna je-jako slatkouser posted image
e a daj zamisli da maloga stvarno nazoveš Đuro--------------)kaj ti muž veli za Đuro
tako sam ja svoju frendicu zezala da nosi maloga Mirka-----------Kaj misliš kako mu je ime bilo kad se rodio----------------------------------------------------------mirko nije-već mali Brunouser posted image

hahahaha-moram se malo šaliti

< Poruku je uredio božica -- 17.7.2008 21:28:21 >

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!